Klastingi internetinės kultūros „patinka“ pavojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arimanas 2011-07-08 09:18
Tas PATINKA, man is vis nerupi. jei ir nepaspaus ant mano numestos nuorodos ar parasyto sakinio sienoj ir t.t nenumirsiu net nepasigedau as kad niera patinka daug. bet maciau jau ne viena is draugu kuris serga sia liga, nes spaudzia ant visu druagu nuorodu, nuotrauku, paskaymu, betkokiu veiksmu, nesvarbu blogas ar ne pranesimas.
hostgator 2011-07-08 10:40
Tai draugai jau serga veidaknygės priklausomybe, šiame forume taip pat tokių yra (pvz rimusas).
Indigo89 2011-07-08 11:12
Ir kazin ar juos galima del to kaltinti. Tokia jau zmogaus prigimtis, siekti pripazinimo, ka tas "patinka" tam tikra prasme suteikia. Tik kad ne visi sugeba ivertinti tikraja tokio pripazinimo verte ir protingai susidelioti prioritetus.
vienetas 2011-07-08 13:23
Savyje tie "patikimai" nėra tokie jau blogi. Gali sužinoti žmonių požiūrius į tam tikrus klausimus, humoro jausmą, patinkančios muzikos stilių ir kt be didelių pastangų. Taip pat, atradus didžiaja dalimi sutampančią nuomonę, nereikia vargintis pačiam kažką dėstyti - "like" ir vsio. Bet tai tik kogero naivi idėja. "Laikakai" tampa savotišku pasirodymu prieš kitus. Siūlo pirma reikšti savo nuomonę, o tik paskui skaityti/neskaityti komentarus... Jau kuris laikas čia save gaudau. Turiu pripažint, kad neretai komentarai labai didelę įtaką daro galutinėms mintims. Bet tai kogero tėra išdava savo tvirtos nuomonės neturėjimo. Arba viskas būna kaip ir išsakoma, ir nelieka prasmės komentuot (žr. žemiau). Yra kažkieno pasakyta mintis (nepamenu tiksliai): Ar tikrai turi ką pasakyti? Ar Tau būtina tą pasakyti? Ar būtina tą pasakyti dabar? Kažkas panašaus; ot būtų forumai visi švarūs ir gražūs.
RiMuSaS 2011-07-08 13:38
.
RiMuSaS 2011-07-08 13:39
Hehehe drasuolis pust mela internetineje erdveje. Bet ponaiti realybeje, uz siuos zodzius turetum atsakyt. Niekad nemegau tusciazodziautoju tokiu kaip tu tai tikrai ganetinai smarkiai tektu uzplot tau, kad truputi atsibustum ir nustotum skleist erezijas, nes jau nejuokinga. Apie mane zinai tik tiek koks mano Nick'as siame forume daugiau nieko. Tai molonek bereikalo nekalbet nesamoniu. O Kalbant i tema. Tai jis buves nebuves asmeniskai jokio afekto man is jo nera. Bet tikrai neviena zinau kuris Laik'ina kone viska
vitalijuss 2011-07-08 13:42
vienetas, jei neklystu tai čia istorija apie Sokratą, irgi ne tikslai atsimenu bet truputi kitaip "ar tu įsitikinęs, kad tai ką nori pasakyti, yra visiška tiesa? Ar tai, ką nori pasakyti, yra kažkas gero? Ar tai, ką nori man pasakyti, atneš man kažkokios naudos?". paieškoti reikėtų labiau, kiek atsimenu gera istorija, lygtais kažkas norėjo filosofui kažka pasakyti, jis jam uždavė tuos klausimus ir į visus buvo neigiami atsakymai, tai tipo taip ir nepasakė, tokiu būdu Sokratas nesužinojo kas miega su jo žmona ar kažkas panašaus. Be tkokiu atveju šitai labiau tiktu tiems, kas nešioja pletkus va radau nuoroda tik į rus tekstą http://elenakora.ru/shagi-k-uspexu-2/nuzhno-li-govorit na o aš nematau nieko blogo, kai pasižiūriu kokį juokinga video, paspaudžiu like, kad ir chebra per fb pasižiūrėtų, o anksčiau reikėdavo į skype nuorodas mesti..
rimka 2011-07-08 15:13
Nuo kada Strausas psichologas ?
Ispanas19 2011-07-08 18:43
Sudominai su ta istorija apie sokrata, tik kad rusiskai as nesuprantu, tai gal gali numest linka en ar lt?
RiMuSaS 2011-07-08 18:57
Google padoriai isvercia ta tekta. Tai nera problemos labai dideles