Kas dešimtas naminis gyvūnas turi profilį socialiniame tinkle

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2011-07-15 14:10
Nesupratau..... Cia ka, zmonem su galva visai negerai. Gal dar su sunim zenytis prades. Is t galima susidaryti nuomen kas snukeknyges useriai. Kas desimtas useris shuo, kas ketviratas mazvaikiai, dar kokios namu seiminkes is neturejimo ka veikti ir tik saujele protaujasnciu, o gal nevisai zmogu. Idomu kuo visa tai baigsis. Jei kazkoki www adresa vertina milijardais. Tai daigtas kuris neuskuria jokio produkto. Apskritai nieko nedaro o ji jau vertina milijardais. Blin kazkas negerai su zmogeliai an sio svietelio.
kionig 2011-07-15 14:21
http://www.delfi.lt/news/daily/hot/arti ... d=39303539
Paramotoras 2011-07-15 14:26
no coments. O dar sako kad genu inzinerija blogis. tai kad bejos net palikuoniu tokia pora negales susilaukti
faktas 2011-07-15 16:17
Technologijos.lt irgi nedaro jokio produkto, o tik perkopijuoja kitų straipsnius , bet niekas tuo nesiskundžia.
jur 2011-07-15 16:17
O kas cia per mada pas lietuvius visus debilais vadinti? Jei nesupranti ir taip nedarai, tai kodel kitas negali? Yra zmoniu, kurie labai myli savo augintinius ir megsta viesuma, tai kas cia tokio jei jiem sukuria socialinio tinklo profili? Del tos santuokos... Ziuriu i tai kaip i linksma meiles augintiniui irodyma. Juk niekas nekalba apie seksa ar siaip zmogiskus santykius. Surenge ceremonija artimiesiems, pajuokavo. Na ir kas? Truputi praverkit placiau duris, o ne ziurekit pro rakto skylute kaip babulkos pletkininkes. P.S. Pats gyvunu neauginu ir profiliu kurinejimu neuzsiimu
Sniegcius 2011-07-15 20:04
o jei nepajuokavo...?
cave_dweller 2011-07-15 20:11
Pritariu, visur visokie stereotipai, jei žmogus prisirišęs prie savo augintinio, tai kodėl negali sukurti jam anketos? Jums trukdo? Apsunkina gyvenimą? Tai tada čia jūsų, o ne tų žmonių problema... PS pats turiu augintinį ir socialinių profilių jam nekuriu.
kionig 2011-07-15 23:09
Iš tiesų nematau prasmės iš to daryti sensacija, jei jau taip yra "įprasta". O šiaip iš tikrųjų galiu prisapižinti, kad tai apsunkina, nes orientuota į kiekybę, o ne į kokybę, kurią vis tik tenką virškinti ir tam eikvoti jėgas.
cave_dweller 2011-07-16 15:52
Sensacijos ir aš čia nematau, bet labai abejoju, kad kam nors realiai tos anketos trukdo. Nebent kokio facebook reklamos užsakovams. Dar nei karto neteko facebook'e užsirauti ant gyvūno anketos ir su jomis susijusiomis reklamomis
kionig 2011-07-16 16:40
Kadangi aš išvis FB neturiu, tai man nervina tik tai, kad žurnaliūgos iš to daro sensacija ir būtinai visi turi apie tą patį parašyti ir dar paskelbti per visus informacijos kanalus, atseit tai "naujiena". Žinoma, po to automatiškai smegenys praignoruoja tą patį banalų šlamštą. Sakykim, kad ten įkėliai savo augintinio video ar foto, bet dabar sukurimas to profilio augintiniui man taip atrodo, kad tas pats tik kitoj saujoj, o juk ten tie patys video, tos pačios fotos.
cave_dweller 2011-07-16 17:33
Pateiksiu savo pavyzdį. Turiu augintinį, turiu facebook anketą ir esu patalpinęs keletą jo nuotraukų. Nuotraukos skirtos ne visai auditorijai, o keletai draugų, kuriems įdomios jo foto. Sorry, bet kas čia blogo. Taip pat, visos gyvūno anketos nelyginčiau su keliom jo nuotraukom vien dėlto, kad anketą galima traktuoti kaip statistinį vienetą, iš kurio tokios organizacijos, kaip facebook daro biznį iš reklamos užsakovų, o iš kelių foto jiems jokios realios naudos. Nors ir nėra prasmingos, bet asmeniškai, nematau blogybės tokiose anketose.
jur 2011-07-16 20:31
Pilnai pritariu, kad Lietuvoje tolerancijos ir draugiskumo tikrai mazoka ir nesiruosiu kraupinti giminiu vardan tokiu eksperimentu Bet kadangi tai ivyko Australijoj, o su australais esu bendraves ir zinau kokie jie laisvi ir atsipalaidave zmones, tai pilnai isivaizduoju kaip tokia ceremonija buvo priimta ju tarpe. Pasaulis musu Lietuvele neapsiriboja, todel nereikia smerkti kitaip mastanciu.
Indigo89 2011-07-16 23:51
O kas cia blogo butu ne tik gyvunams, bet ir daiktams ar ivykiams kurti anketas? Ten paieska patogi yra, rasai varda ir iskart rodo rezultata, greit galima surast. Tai taip pvz kokio gimtadienio foto galima butu i atskira anketa susikelt ir greitai atrast, nematau kuo cia blogai butu.
Gediminas Jurgaitis 2011-07-17 12:21
Technologijos.lt irgi nedaro jokio produkto, o tik perkopijuoja kitų straipsnius , bet niekas tuo nesiskundžia technologijos.lt darosi panašūs į bulvarinį žurnalą kas antras straipsis kaip iš diena.lt ar kokio balsas.lt nukopipastintas.. nu žodžiu degraduojat chebra
RealEfect 2011-07-17 12:42
Supranti siaip galima sukurti tam savo profili ir viska deti i ji, o rodyma galima parinkti privatumo nustatymuose.Kam kurti atskiras anketas gyvunams pavyzdziui?Jeigu tu juos globoji, tu esi ju seimininkas, tai dek i savo profili tas foto ir pan. ir rasyk apie savo suni ar kate.Aisku niekas nedraudzia to daryti, bet tiesiog keistas elgesys ir tiek.Atrodo, kad zmogus=suniui pagal tokius veiksmus, nes sukuriama anketa jam, tai tik is salies ziurint nori parodyti, kad jo suo gali tureti asmenini gyvenima, jeigu nenoretu tikrai detu viska i savaji profili.
dudlas 2011-07-17 12:52
http://www.uniteddogs.com/lt http://www.unitedcats.com/lt
Gediminas Jurgaitis 2011-07-17 13:06
žurnaliūgos iš to daro sensaciją ir būtinai visi turi apie tą patį parašyti ir dar paskelbti per visus informacijos kanalus, atseit tai "naujiena". ir aišku būtinai apie tą patį šūdą turi ir technologijos lt parašyt..