„Intel“: nešiojami ir planšetiniai kompiuteriai išnyks per artimiausią dešimtmetį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-07-19 14:47
Netikiu nei vienu jo zodziu, kodel taip turetu buti?Jus man pasakytkite, ar malonu, kaip kazkokia gigante jusu debesyje visa patalpinta informacija, gyvenamosios vietos, asmeninio gyvenimo, darbo detalias renka, o veliau ta informacija gali pasklisti ten kur nereikia.Iskyla gresme patiems zmonems.Aisku daug kas is jusu mano kitaip, kad viskas labai greitai pasiekiama, nereikia tureti savo kompiuterio, gali bet kurioje vietoje padaryti darba, ar koki dokumenta pasiimti, bet kas blogiausia ir kas visus situs pliusus uzgozia tai privatumo nebuvimas ir tavo asmenines informacijos rinkimas.Asmeninis kompiuteris ir tures likti asmeniniu, nes jeigu bus kitoks, kaip sako sis intel atstovas, tuomet gali prasideti baisus dalykai.Sutinku tik su vienu, kad ateityje keisis tu kompiuteriu forma.
Jarmeinas 2011-07-19 15:04
Tai spėju tai ką tau dabar pasakysiu bus šokas. Jei tu esi eilinis interneto vartotojas turi facebuką ar kokį kitą socialinę tinklo paskyrą. Ten dažnai būna daugiau info apie save nei nuosavam PC. Be to naudojiesi elektroniniais laiškais, vėlgi, viskas eina per internetą. Tavo OS siunčiasi visokius atnaujinimus, išsiunčia įvairią naudojimosi ir klaidų statistiką, vėlgi nesunkiai gali siųsti visus tavo duomenis. O kur dar įvairūs windausų botnetai ir virusai. Viskas ir taip eina per internetą, tik tie debesys mandrai skamba.Sinchronizavimas, duomenų saugumas fiziniam praradimui yra pliusas, o kompanijas tikiuosi galima bus pasirinkti kurioms patikėsiu visa tai.
Shinigami 2011-07-19 16:43
Dar tik prasidėjo debesų technologijos, tad nėra ko norėti, kad jos butu tobulos. Bet manau, kad tobulinant debesų technologijas kiekvienam vartotojui bus skirtas virtualus diskas kuris bus užšifruotas kaip tai daro Truecrypt programa. Todėl niekas prie tavo asmeninių duomenų be tavo žinios nepasieks. Ryšys su serverių taip pat turės būti patikimai užšifruotas, kad kas prisijungęs prie tinklo negalėtu perimti duomenų.
Vytax 2011-07-19 17:01
Neišnyks jokio tipo įrenginiai. Tik padidės jų įvairovė.
edragon 2011-07-19 22:00
Tikrai pritariu. Žmonės taip greitai nesikeičia kaip anot prognozių keisis technologijos.