Įprastos interneto svetainės išnyks po kelerių metų?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-07-19 10:25
Kazkodel viskas isnyks...
Shinigami 2011-07-19 12:46
Tikrai labai abejočiau, kad po keliu metu. Jei po dešimtmečio ar panašiai, tada gali būti. Bet tikrai ne po keliu metu. Nes taip greitai visu šiuo metu sukurtu svetainių neperkursi. O kai kas ir net nenorės per kūrinėti. Konservatoriai bijo naujovių tad dar kuri laiką tikrai liks prie senamadišku puslapiu.
progformer 2011-07-19 16:14
Ne visi naudoja socialinius tinklus, todel paprasti puslapiai neisnyks. Tikriausiai bus kaip ir dabar - kompanijos tures nuosava puslapi ir dar plius savo atstovybes socialiniuose tinkluose. Be to, juk nelabai profesionaliai atrodo kompanijos puslapis kokioj veidaknygej, todel manau, kad kai leis daugiau laisves ties dizainu ir isvaisda, tada bus galima apie tai galvoti. Mazai kam patinka buti priklausomam.
Deimantas 2011-07-19 18:34
O man atrodo kad tai butu super dalykas, labai susitaupytu laikas, ir butu gana patogu. Viskas viename, ir tai bus profesionalu. Kas nores tik pramogauti tas ir pramogaus, kas rimtus darbus dirbs ta ir darys.
TomasS 2011-07-19 18:58
Na jei būtų papasakojęs, kad viskas eis į semantinį tinklą, rdf'ai, ontologijos ir t.t. ir pan., būčiau sutikęs (nes postūmis į tą pusę yra, o ir labai aiški to nauda), o dabar... pasakoja tai, kas labiausiai sensacingai skamba ir tiek. Pasižiūrėkite, kiek dabar NAUDINGOS informacijos yra „senamadiškuose“ puslapiuose ir kiek visuose feisbukuose ir pan... Nematau realių priežasčių, kodėl šita proporcija turėtų keistis. Priešingai, socialiniai tinklai po truputį praranda savo popsumą, tai jau labiau ne „vau!“, o „ai...“.
immortallt 2011-07-19 22:16
dieve mano, tik dabar perskaiciau straipsni... Kokia save gerbianti B2B firma ar su specifiniais poreikiais imone perkels visa savo psl i snukiaknyge ? NO WAY! Dali puslapio perkelciau, kad tai butu reklama ir gaudytu siek tiek lankytoju, bet pagrindas turi buti normali svetaine, kur turi visa laisve kurybai ir saviraiskai, o ne taikstytis prie kazko. Kitas dalykas, yra toks reikalas kaip intranetas ir pan. kurio tikrai neatiduos kazkokiam FB. Jeigu nori saugaus tinklo, tai stengies atsiriboti nuo didziuju, nes tave tiesiog gali prigriebti netycia, kai nulauzt bandys didiji tinkla.
RealEfect 2011-07-20 03:17
Nesamoniu, nesamone.Jau tokiu straipsniu technologijos.lt visiskai nepripazistu, geriau tokiu nedekite, negu terskite tokia gera svetaine!Kazkoks zmogelis pasake, kas jam buvo ant liezuvio ir jau reiskia, kad cia gali taip buti...Kas cia per nesamone?Visu pirmiausia zmones, kurie moka dabartines kalbas php,mysql,html,css,javascript,jquery ir t.t., jie tikrai nenores po "keleriu" metu mesti visas zinias ir viska integruoti i socialinius tinklus, tai butu kvaila.Kai kurie is ju galbut netgi dirba uz pinigus programuodami ir kurdami svetaines, o dabar ims viska mes ir jiem bus nesvarbu, kad praras darba pagal sito zmogelio zodzius Juokdarys cia ne specialistas, dar buciau rades kita zodi, ne po keleriu, o po 10-15metu, tada net nebuciau prisikabines.Visi blogai, asmeniniai zmoniu web kampeliai ir pan. tikrai nedings, zmones visa laika nores tureti savo sukurta vieta tinkle, kai kurie, kurie kuria tas svetaines paprasciausiai kuria tai vien del to, kad taip isreiskia save, savo kuribiskuma, tobulina savo igudzius.Man atrodo as patvarkyciau ta zmogeli per viena vieta su jo tokiais pasakymais...Specialistas mat
Karvė 2011-07-21 02:44
PR darosi koks tai šarlatanas ir tiek...