TASER kuria nemirtinas granatas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2011-07-26 19:06
kodel tai manau,kad laikui begant zmonija issigime.nes kiek suprantu gilioje senoveje ietys,peiliai,lankai buvo irankiai buities ir medzioklei. dabar ka turime,ginklai vienas kito zudimui arba ginklai savo gausaus turto saugojimui. dabartiniai ginklai,siuolaikiskais ju nepavadinsi nes jie nera tokie,daugeli zavi ir traukia,netgi mane,kaip daiktas pazaisti,ko neturetu buti kriksioniskam pasauly.demokratija-laisve ir zmogaus gyvybes tausojimas keistai paremtas kulka. sad...,very saaad
qzar 2011-07-26 21:34
Ginklai tai pat yra ir taikos garantas jai galima taip pamineti.Jai galima taip pasakyti nuo didziuliu karu mus kolkas saugo branduolinis ginklas o tie mazi karai/sukilimai visada buvo ir yra dabar.Nereikia cia stebetis viskas tobuleja tai pat ir ginklai.
Shinigami 2011-07-26 23:15
O kuo jis daugiau gali būti paremtas? Jei diktatorius nori atimti demokratiją ir laisvę iš žmonių tai kaip kitaip ją apsaugosi jei ne jėga? Šiaip viskas šiame pasaulyje yra paremta jėga. Pasaulį valdo jėga. Kas turi stipriausia jėga to ir taisyklės. Viskas paremta jėga, nes kitaip neįmanoma. Visu pirma atsiranda jėga kuri sumuša silpnesnes jėgas, paskui ji išleidžia įstatymus. O jei kas jos įstatymams nepaklusta tuos taip pat sumuša.
Anonymous 2011-07-27 01:49
Arwis 2011-07-27 03:46
Tai pala pala, sekant tavo logika, zmonija jau buvo issigimusi dar prie atsistojant ant dvieju koju...
Shinigami 2011-07-27 07:33
Čia ne išsigymymas, o gamtos dėsnis. Išlieka tik stipriausi. Pažiūrėk į daugelį gyvūnų, kad ir liūtus. Stipriausias patinas susirenka visas pateles, o silpnesnius jėga išvaro iš savo teritorijos. Ir taip daugelyje gyvūnų rūšių. Jie turi savo teritorijas ir "turtą" ir jį gina jėga. Jei susitinka apylygių jėgų patinai, jie gali kautis iki mirties. Todėl galima daryti tik viena išvada: kad tie kurie galvoja jog jėga nieko neišspręsi yra išsigimę, o ne atvirkščiai. Gamtoje pusiausvyra valdo jėga, o ne istatymai, o žmogus yra gamtos dalis.
Anonymous 2011-07-27 11:55
tai anot taves,zmogus yra plesrunas/grobuonis,nors is paveiksleliu ant tavo profilio galima butu spresti,kad propaguoji laisve,taika,alternatyva arba tu visiskai nepagauni linuxu idejos. o mano logika tokia,zmonija kliedi,demokratija-visi lygus,bet kad buti lygiu reikia praeiti/islaikyti negausaus burio isrinktuju pseudo intelektualiu humanistu sukurtu taisykliu,kad atitiktum normas.bet tokiu atveju jau esi kitame lygmenyje,kaip sakant civilizuotas.o kad butu lygybe reikia visus padaryti civilizuotais,o tai jau laisves genocidas.sakysi yra pasirinkimas,gali neiti tuo keliu kuri tau siulo,ne negali nes zmonija prikure istatymu kuriu privalai laikytis.kitaip visiska ir absoliuti kontrole nuo iki,tai buvo pavadinta Tvarka.o tvarkai palaikyti(ipirsti savo valia) naudojami ginklai ir smurtas. p.s. atsiprasymai uz vulgarybes.
Shinigami 2011-07-27 12:27
Ką aš propaguoju ir koks yra pasaulis, tai du skirtingi dalykai. Gali propaguoti ką tik nori, bet nuo to pasaulis nepasikeis, nebent tapati propaguos visas pasaulis, o to praktiškai negali būti. Taip aš už laisvę, bet laisvė ginklui netrukdo. Nes gali laisvai pasirinkti, gauti kulką į kakta ar paklūsti. Pasirinkimas tavo. Taip, aš už alternatyvas. Pav. man labiau patinka MS Office nei LibreOffice, tačiau man labiau patinka GIMP nei Photoshop'as. Dėl to ir renkuosi kas man labiau patinka iš alternatyvių programų. Taika ten kur aš gyvenu yra gerai, o kitur man vienodai.
Anonymous 2011-07-27 13:21
o as negaliu apsispresti,ar man patinka 1991 metu sausio 13-oji ar nepatinka. nemegsti keliauti?neidomu aplankyti istorinius civilizaciju zidinius kaip Irkas,Iranas,Egiptas,Tibetas ir t.t.?