Atrinktas strateginis investuotojas į Visagino AE – „Hitachi“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytax 2011-07-28 17:16
Viešumas atbaidytų potencialius investuotojus. Nes tada pakaktų vienam investuotojui pateikti pakankamai geras sąlygas ir tada visi kiti net nebandytų derėtis ar pasitrauktų iš derybų esami. O kai liktų derybose tik vienas investuotojas, šis turėtų visas galimybės reikalauti didesnio finansavimo ar kitų jam parankesnių sąlygų. Šiaip tai visi viešieji pirkimai iš pradžių būna visiškai uždari. Tik kai pasirašomos sutartys atverčiamos visos „kortos“. Būtent to reikia reikalauti ir iš AE statybų.
algiuz 2011-07-28 17:17
Kaip mobilunkas ir sakė, kam viskas yra taip slepiamą? Teks investuoti tiek pinigų, koks yra metinis Lietuvos biudžetas, todėl žmonės turėtų viską žinoti ir viskas turėtų būti suplanuota n metų į priekį. Tikėkimės kažką išgirsti, kai parašai bus sudėti. edit: Dar beje prisimink, kaip buvo pasirinktas investuotojas. Kubilius skubėjo į atostogas, todėl jį buvo mėginama pasirinkti kuo greičiau. Atsakingas elgesys, kai kalbos eina apie tokias sumas, argi ne?
Atavar 2011-07-28 23:25
aha kubilius skubejo i atostogas todel "pamarskomu" praeidamas pro sali padejo parasa ir isvare ne nu kartais zmones iki graudumo juokingi...
Arns 2011-07-28 23:43
Kažkaip čia baisiai daug žmonių su išplautomis smegenimis. Akivaizdu jog Visagino AE projektas nėra skaidrus, tačiau niekas neišeina į priekį ir neatsako jog laiduoja, kad kas galima, tas geriausia daroma. Visi žinome kad net ir viešuosiuose pirkimuose tik atplėšus vokus paaiškėja nugalėtojas, tačiau tada sužinome kiek, kas, kaip, kada. Šiuo atveju pasakoma STATYSIME, PASIRINKOME, ATSTOKIT RUSŲ PAPIRKTIEJI. Daug interneto komentatorių taip pat, renkasi mažesnę blogybę, bet ją įvardina ne tikruoju vardu. Kad ir pvz Avatar paskutinis komentaras, faktas kad dviem savaitėmis ankščiau nei skelbta pasirinktas investuotojas. Bet kuriuo kitu atveju galima būtu ginčyti ir sėkmingai nuginčyti tokius susitarimus.
Atavar 2011-07-29 01:26
hmm. Veluoja, arba nieko nedaro- blogai. Laiku arba anksciau - irgi blogai:) Kai yra noras prisikabinti, nepades niekas... Gincyti butu galima kam tokiems? Kuriuo bet kuriuo atveju? Kokius susitarimus? Visiska abstrakcija apie nieka... Kaip is esmes ir visas postas. Tai