Kas dažniausiai rašo komentarus internete?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-08-11 09:30
Tačiau kai diktatorius bando nubausti asmenį ar asmenys kurie bando nuversti teisėta šalies valdžia dauguma demokratinių valstybių piliečiai stojasi piestomis už nusikaltėlį
loggo 2011-08-11 10:34
Na čia jau labai įdomiai išsireiškei... Gal galima konkrečiau šiek tiek?
sielinas 2011-08-11 10:38
Slidus reikalas. Evoliucijos eigoje tikriausiai todėl ir susiformavo skirtingos valstybės dėl skirtingų požiūrių (politikos). Kaip viduramžiais buvo primetinėjama religija, vėliau praeitame amžiuje socializmas ar fašizmas, taip šiais laikais primetinėjama demokratija. Nemanau, kad vieno ar kito režimo (gal per stipriai pasakyta) primetimas, kad ir demokratijos, išspręstu visais laikais egzistuojančias žmonijos problemas. Visais laikais buvo ir bus maniakų ir savižudžių. Tai natūralioji atranka.
teraxas 2011-08-11 11:58
Labai abejoju ar tipinis komentatoriu pvz. Delfi.lt yra jaunas ir išsilavinęs... Įdomu pagal kokius duomenis toks profilis sudarytas? Nes pagal tai, turėtume matyti delfi, 15min, lryte protingas diskusijas komentaruose. O realybė visiškai kitokia. Skirtingose svetainėse - skirtinga publika.
Rukis 2011-08-11 15:27
Tad bent pasidžiaukime šiuo puslapiu, kur "bildukus" moderatoriai išmeta.
Giedrius- 2011-08-11 16:35
O technologijos.lt tipinis komentatorius mokyklą baiginėjantis ar pirmus semestrus univere einantis jaunuolis (mergos regis čia nesilanko). Kodėl nepadarius elementarios apklausos kas čia visumoj tokie esam!
hostgator 2011-08-11 18:28
Galvoji, kad tesybę sužinotum, užtenka apklausų mokyklose, kur negerantys ir nekalti vaikai patampa narkomafijos bosais popieriuje.
Giedrius- 2011-08-11 19:58
Turiu omeny apklausą šitam portale.
ddeividdas 2011-08-11 22:10
O kaip tyrimas buvo atliktas, kad tokie iškraipyti duomenys buvo gauti? Sprendžiant iš komentarų "jooooo", "šakės..", "b*** n*" ir t.t. nepanašu, kad rašo jauni išsilavinę žmonės. Po įdomių straipsnių, kad ir 15min., ar balsas.lt norėtųsi išgirsti protingus komentarus, o ne šiukšles ir visišką kitų komentatorių negerbimą. Gal reikėtų bent jau privalomą registraciją, norint komentuoti, padaryti, ar vienkartinį simbolinį mokestį įvesti. Džiaugiuosi dėl technologijų.lt kadbent čia protingi susirenka, o ir moderatoriai darbą gerai atlieka,.
meslinukas 2011-08-11 22:28
manau, kad kokie straipsniai, tokie ir komentatoriai. delfis ir pan pletkus kai kiša, tai tokie ir komentarai.
kitty 2011-08-11 22:39
pacius ziauriausius gyvenime skaitytus zodzius aptikau komentaruose po video, kuriame mergaite ziauriai elgesi su suniukais. ji siuos po viena trauke is maiso ir ispirdavo kaip kamuoli i upe. zinoma,visi mazyciai suniukai nuskendo. mergaite uz sitoki ziauru elgesi liko nenubausta, tai kodel turetu kas bausti komentatorius,smerkiancius toki elgesi? Kazkas ne taip... Giedrius- merginos cia lankosi ddeividdas issilavinimas issilavinimui nelygu. Spauda laiko issilavinusiais tuos,kurie yra baige mokykla,kolegija ar universiteta. O kaip zinia, ju baigimas ne visada reiskia kad zmogus bus protingas,pakantus
Xdmin 2011-08-11 22:48
Aut. teises: delfi.lt Kas dar neaisku? Klausimas ar tyrimas isvis buvo daromas PS: kita vertus tyrimas atitinka sito portalo skaitytojus.
Keule 2011-08-11 23:40
RealEfect 2011-08-12 03:20
Tokius komentarus mielasai moderatoriau galetum ir istrinti manau Seip, tokia statistika atlikti yra beveik neimanoma, nes vienas gali pasirasyti, kad jam yra 18 metu, nors jam gerokai maziau, kitas isvis neparasyti, o tuo labiau, kur zmones mokosi taip pat nelabai imanoma suzinoti.Taip galima spresti nebent patikrinus visus lietuvius, kurie raso, komentuoja straipsnius.Taigi visai tokia "statistika" netikiu.Kas del komentavimo, jus galvojate, kad tam jaunam besimokanciam kokiam nors universitete zmogui svarbu ka jis paraso, kai jis yra anonimas?Jam tai visiskas nulis.Cia nebent zmogus kuris gyvena tame kompiuteryje, nuo ryto iki vakaro, tai jis galbut nori pasireiksti visur labai protingai, taip kaip noretu realybeje, bet jam joje taip padaryti nepavyksta.O tiem zmonem, kurie realiame gyvenime praleidzia daugiau laiko, jiem paprasciausiai nera reikalo to daryti.Tai va tokiuose delfi.lt, balsas.lt ir kituose porataluose ir atsiranda tokie komentarai su trolinimais, spammais, keiksmazodziais ir pan.Ta statistika yra tikras melas, kaip ir dabar skaiciau siame puslapyje straipsni apie kodel zaidimus zaidzia dauguma zmoniu, tai taip pat turbut ta statistika vykdoma, apklausia kelis simtus, tukstancius zmoniu ir tai vertina, kaip visos lietuvos mastu kas yra klaidinga.Tuo labiau zmones, juk nesakys, kad jie zaidzia, nes ner ka daugiau veikt, todel taip ir sako, kad jie isikunija ir pan i zaidimo heroju, tai ir cia tas pats...Zodziu einu miegot
Dėdė Kapeika 2011-08-12 12:37
Ta statistika yra tikras melas, kaip ir dabar skaiciau siame puslapyje straipsni apie kodel zaidimus zaidzia dauguma zmoniu, tai taip pat turbut ta statistika vykdoma, apklausia kelis simtus, tukstancius zmoniu ir tai vertina, kaip visos lietuvos mastu kas yra klaidinga.Tuo labiau zmones, juk nesakys, kad jie zaidzia, nes ner ka daugiau veikt, todel taip ir sako, kad jie isikunija ir pan i zaidimo heroju, tai ir cia tas pats... Statistika tikrai labai slidus reikalas. Pavizdys: „Beveik 70 proc. nelaimių įvyksta namuose“. Visų pirma, kas yra nelaimė? Į pirštą įsipjoviau, argi tai laimė? Būtent, tai nelaimė. O štai, gėriau arbatą ir išmečiau netyčia puodelį, nes nusiplykiau, ar ranką sutraukė, ar išsigandau, ar dar kas nors... Žinoma, puodelis sudužo. Ar tai laimė? Gal ir nebaisu, bet „laižyti“ arbatą nuo grindų nebaisus palonumas. O kur dar šukės... Tokių nelaimių galima prigalvoti BEGALO daug. O vykdant statistinę apklausą visų Lietuvos gyventojų neapklausi. Tai tokių nelaimių prisiklausius aš nusijuokčiau (vat šitaip ), bet kai parašo atatistiką, jog nelaimių daugiausią įvyksta namuose, tai grįžus namolio tikrai klaustrofobija gali apimti. Žodžiu, skaitat, girdint ar matant statistikos duomenis, kaip ir reklamas, reikia jas vertinti labai kritiškai ir nepriimti to kaip gryno pinigo.
punktyras 2019-03-01 08:01
piestomis → piestu