Asmeninis treneris išmaniajame telefone

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

chazmas 2011-08-23 13:23
Na nereikia man to išmaniojo telefono. Aš ir be jo moku važiuoti dviračiu, kelią ligi darbovietės ar dar kur surandu savomis jėgomis. Žinau kada valgyti taip pat be išmaniojo telefono. Sudurnavojo žmonės dėl žaislo.
zyhex 2011-08-23 17:03
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result va labai gera programa yra IOS ir Android, bei Symbian versijos patarciau isbandyti kolorijas skaiciuoja, atstuma, tik reikia ju svetaineje buti uzsiregistravus ir tada galesi per narsykle paziureti kur buvai, koku greiciu kur judejai auksti virs juros lygio ir t.t. Yra nemazai trasu pasirinkti galima pasirinkti funkcija Compleate A roate ir tada galesi pasirinkt viena is 78 trasu vilniuje bent tiek buvo katik ;D http://www.endomondo.com/workouts/rqY-gNdseAY va kaip viskas atrodo zemelapyje
immortallt 2011-08-23 20:00
Naudoju Noom ir labai patenkintas. Chazmas, smagu kai tau nereikia kontroliuot savo svorio. Bet pvz as susidarau treniruote - nuvaziuoti 50km kasdien. Pamatuok is akies, kad gudras. Arba vaziuoju siaurais vieskeliais visokiais, kur kartais tikrai tenka pasukti galva is kurios puses atvaziavau arba noris vaziuoti ratu per nezinomas vietas.
vilens43 2011-08-24 09:49
Naudoju "VidaOne" programų paketą. Tai labai galingas, turintis savyje begalę funkcijų produktas. Skaičiuojame suvartotas kalorijas, susidarome sporto programas, sekame save GPS pagalba. Viskas ko tik reikia, yra viename produkte. Tikrai rekomenduoju.