Rudenį pasirodys pertvarkyta „Google TV“ (Video)  (0)

Bendrovė „Google“ šį rudenį pristatys pertvarkytą savo paslaugos „Google TV“ programinę įrangą. Vartotojams žadama pertvarkyta ir patobulinta grafinė sąsaja ir įdiegtas suderinamumas su įrenginiais, leidžiančiais įrašus stebėti įprastinių televizorių ekranuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausia šios paslaugos programinės įrangos versija palaikys bendrovės „Logitech“ gaminamus televizorių priedėlius „Logitech Revue“, kurie suteiks galimybę įprastiniais televizoriais žiūrėti „Google TV“ įrašus. Taip pat iš esmės pakeista vartotojo sąsaja ir įdiegta nemažai naujovių, sakoma bendrovės pranešime.

Naujausia „Google TV“ versija šiuo metu remiasi „Android 3.1“ („Honeycomb“) platforma. „Google TV“ išplečia skaitmeninio turinio televizoriuose pasiūlą per „Logitech Revue“ prijungdama juos prie plačiajuosčio interneto ir suteikdama priemones patogiai vaizdo turinio internete paieškai, organizavimui ir peržiūrai. Pranešama, kad oficialus atnaujintos „Google TV“ paslaugos pristatymas planuojamas šį rudenį.

Prie ankstesnių projekto partnerių „Logitech“ ir „Sony“ artimiausiu metu turėtų prisijungti ir „Samsung“ bei „Vizio“. Kadangi naujuose „Google TV“ priedėliuose bus naudojami „Intel Atom“ procesoriai, jie veiks dar sparčiau, sakoma pranešime. Norimų TV programų bus galima ieškoti naudojant specialią „Google“ paieškos atmainą, skirtą specialiai „Google TV“. Vartotojai taip pat galės naudotis ir specialiomis kitų gamintojų, tarp jų „Netflix“ ir „Amazon“, vaizdo srauto transliacijos programomis.

Šiame vaizdo siužete – pirmasis žvilgsnis į atnaujintą „Google Video“ vartotojo sąsają.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: