„Tablet Book“: nauja planšetinių kompiuterių koncepcija (Video)  (13)

Planšetinai kompiuteriai tampa vis populiaresni. Kiekvienas gamintojas siekia sukurti kuo geresnį kompiuterį su patraukliu dizainu, dideliu ekranu ir labai gerais techniniais duomenimis. Visai nesenai internete pasklido Filo Polio (Phil Pauley) sukurto planšetinio kompiuterio nuotraukos ir video įrašai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Phil Pauley sukurtasis planšetinis kompiuteris yra sulankstomas, todėl primena atverčiamą knygą – iš čia ir kilęs pavadinimas „A3 Tablet Book“. Pilnai atidarius įrenginį, dviejų dalių ekranas geba atkurti vientisą net A3 formato vaizdą. Jei toks įrenginys egzistuotų (ateityje galbūt taip ir bus), „Tablet Book” naudojimo galimybės būtų išties stebinančios. Jis gali būti naudojamas kaip A4 formato knyga ar tiesiog kaip paprastas nešiojamas kompiuteris. Vartotojas gali išnaudoti visą abiejų ekranų plotą, taip padidindamas matomą erdvę. „Tablet Book” ekraną galima naudoti gulsčią arba stačią. Kiekvienas šio kompiuterio ekranas gali būti naudojamas individualiai (atliekant vis kitokius veiksmus skirtinguose ekranuose) arba bendrai (pvz. peržiūrint video įrašus). Įdomu ir tai, kad šis planšetinis kompiuteris turėtų net 6 kameras ir stereoskopinio 3D vaizdo atkūrimo ir įrašymo galimybę. Dvi viršutinės kameros veikia taip pat, kaip ir esančios mūsų kompiuteriuose. Likusios kameros reikalingos norint sukurti 3D vaizdą. Be šios įspūdingos video galimybės, „Tablet Book” turėtų įdiegtą bevielio tinklo technologiją, aptinkančią Wi-Fi tinklus, ir galimybę naudotis 3G ryšiu.

Kūrėjo teigimu, šis planšetinis kompiuteris skirtas žmonėms, mėgstantiems žaisti įvairiausius žaidimus, klausytis muzikos, žiūrėti televiziją ar tiesiog būti prisijungę prie pasaulinio tinklo. Kaip autoriaus koncepcija atrodytų realybėje, galite pamatyti žemiau pateiktoje video vizualizacijoje:


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Gediminas Ubartas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)