Programišiai nusitaikė į interneto žaidėjus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-09-01 12:43
Visai neseniai gavau laišką į savo e-maila, kad mano acc wow žaidime yra tikrinamas dėl nelegalios veiklos ir jei noriu įrodyti, kad nieko nelegalaus nedarau turiu prisijungti nurodytu adresu, suvesti savo prisijungimo duomenys, e-mail, atpažinimo klausima ir panašiai. Bet šito padaryti negalėjau, nes neturiu wow acc Bet ir šiaip iš kart matyti, kad tai sukčių laiškas, nes prašo informacijos kurios žaidimo kūrėjams nereikia duoti. Bei google iš kart parašė, kad laiškas siustas ne iš ten iš kur jis prisistato O kas dėl nulaužtu žaidimų, tai jei jie naudoja tokius tai iš jų nėra ir ko vokti O jei vis dėlto yra ką vokti, tai kaip patarlė savo "Skūpus moka du kartus".
Windas 2011-09-01 13:03
na kaip mmo mokamus esu zaidias tikrai ne viena.. tai pas mane i viena email eina vien tik spamas tokiu kad uzeik cia nes tikrinamas saugumas ir t.t. net nekreipiu demesio jau paraso ish tikro ar ne vistiek trinu jei ka atskirai kontaktuojos per support skiltis oficialiuose webuose.
sloggi 2011-09-01 17:06
Galetu ant visu zaidimu det autentikatorius kaip wow, jai reikia acc prisijungimui butu ramu ir nereiketu sukt galvos kur dingo acc.