"Cell Drive": USB atmintinė ir baterija viename įrenginyje  (7)

Šiandien išmaniųjų telefonų gamintojai stengiasi surasti idealų balansą tarp kompaktiškumo ir didelio ekrano, o taip pat būtino prieinamų funkcijų asortimento. Be abejo, kuo didesnė įrenginio galia, tuo didesnės energijos sąnaudos, kurias papildyti kartais prireikia visai netikėtai. Antros baterijos nešiojimasis galbūt ir išeitis, tačiau daug patogiau turėti kiek universalesnį įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo daugiau funkcijų turi mobilus prietaisas, tuo dažniau vartotojas jomis naudojasi, o tai reiškia, kad įrenginio baterija išsikrauna greičiau. Šiuolaikiniam vartotojui reikalingas kompaktiškas ir mobilus maitinimo įrenginys, tačiau toli gražu ne kiekvienas ryšis nešiotis kišenėje antrą išmaniojo telefono bateriją.

O štai USB atmintinę nešiojasi praktiškai vos ne kiekvienas, todėl gamintojai nusprendė sukurti universalų įrenginį "Cell Drive" – 4 arba 8 GB talpos atmintinę su integruota 3.7 V / 430 mAh talpos baterija. Prijungus "Cell Drive" prie USB lizdo, vartotojas gali naudotis visiškai įprastomis USB atmintinės funkcijomis, o akumuliatorius tuo metu automatiškai įsikrauna. Kai baterija pakrauta, USB atmintinę galima ištraukti ir naudoti kaip mobilaus telefono įkrovėją. Tam reikalui kitoje įrenginio pusėje yra mini USB jungtis, o komplekte taip pat bus galima rasti kelis adapterius: "micro USB" ir 30 kontaktų jungtį, skirtą "Apple" gaminamiems įrenginiams. "Cell Drive" kaina su 4 GB talpos atmintine – $50 (~ 125 lt), su 8 GB – $60 (~ 150 lt).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)