Kibernetiniai nusikaltimai – baisiau už narkotikų verslą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gaziux 2011-09-11 09:54
vargu ar baisiau, tiesiogines tokios zalos kaip ir nedaro, o narkotikai tai jau visai kitas reikalas jis ne virtualus o realus reikalas kuris nusinesa daugybe gyvybiu del narkotiku zmones zudo, vagia ir t.t.
MindaugasV85 2011-09-11 10:16
Teisingai. Net jei narkotikai būtų nemokami, manau jie padarytų didesnę žalą negu kibernetiniai nusikaltimai. Anksčiau ar vėliau tipinis narkomanas tampa visuomenės šiukšle: ne tik kad nesukuria jokios produkcijos (nedirba), bet dar ir vagia dėl dozės ir išgyvenimui būtinų dalykų. Manau "Symantec" čia tik norėjo atkreipti dėmesį į save - pirkit mūsų brangią programinę įrangą ir būsite apsaugoti ne tik nuo kibernetinių įsibrovėlių, bet ir nuo heroino
kionig 2011-09-11 14:06
„Symantec“ paskaičiavo... Kaip anekdotas skamba
Verslininkas 2011-09-11 14:47
Siaurokas mastymas...siaurokas... Aisku idomu butu patikslinimo is nepriklausancios tyrimu grupes, o ne simantec, bet jeigu sie skaiciukai teisingi tai manau visai teisingas pasakymas kad zala didesne nei narkotiku. p.s. pirmiausia aisku reiketu pridet narkomanu gydymo islaidas+pacius narkotiku pardavimus+ visa kita kas susije su sia sritim, ir jeigu tai butu daugiau tada manau visiskai teisingai pasakyta. logiskai mastant jeigu vienas skaicius yra didesnis uz kita tarkime 3 didesnis uz 2 tai logiskas ir teiginys kad trys yra daugiau nei 2, o cia vyksta atvirkscias dalykas beto tie kas nesusiduret su zmoniu paranojom, stresu, panikos priepuoliais ir dar daug kuom, kai zmogus tampa priklausomas nuo kompiuterio, turbut sunkiai suvokiat kad kad priklausomybe nuo kompiuterio yra ne ka maziau pavojingesne nei priklausomybe nuo narkotiku
linas.mitaitis 2011-09-11 15:08
Kibernetinės atakos tarp 18-31 metų vyrų labiausiai paplitusios todėl, kad tokiu amžiumi daugiausia naršoma po visokias porno svetaines. Iš čia ir parsisiunčia virusų.
Shinigami 2011-09-11 16:23
Taip 3 yra daugiau nei 2. Bet čia tik tada kai naudoji paprastus matematinis skaičius. Tačiau gyvenimas nėra paprasta matematika. Dėl šios priežasties buvo sukurti kompleksiniai skaičiai. Taigi pinigai bus tik kompleksiniu skaičių realioji dalis be menamosios dalies. Todėl jų negalima lyginti kol nežinai menamosios dalies.
Giedrius- 2011-09-11 16:48
Kaip čia pasakius, kibernetinių nusikaltimų žala yra labai išsiskaidžius, nudega kur kas didesnis kiekis žmonių tačiau ne taip stipriai. Narkotikų žala yra koncentruota: žalos kiekis (šiuo atveju finansinis) tenkantis vienam žmogui (ir jo artimiesiems) daug didesnis.
StN 2011-09-11 18:03
Įdomūs tie Symantec, nesąmones šnekėt pradėjo. Įdomu kiek jie įvertino vieno žmogaus gyvybę, kad galėtų palygint tokią žalą. Išvis siaurapročiai, kiek kibernetinės atakos padaro žalos ir kiek narkotikų industrija sukuria žalos.. Kam tie narkotikai pardavinėjami? Ką už tuos pinigus žmonės veikia? Kariauja? Užsiima nelegalia veikla, ją skatina. Kibernetinės atakos nė iš tolo nesukuria tokios žąlingos grandinės veiksmų kaip narkotikų industrija.
edragon 2011-09-11 18:18
Nematau kaip nusikaltimai internete gali sukelti priklausomybę nuo kompiuterio... (na nebent kad nusikaltėliai tampa priklausomi, bet čia ne žala turbūt )
Spirgs 2011-09-11 21:23
„Symantec“ kompanijai zmogaus givybe yra nulis. Svarbu, kad per pelna nekirstu. Pakasius galva ir pagalvojus, ar tikrai isilauzimas i kopiuterine sistema ar programos nulauzimas taip pat pavojingas zmogaus givybei, kaip ir narkotiku vartojimas arba narkotikus pardavinejanciu grupuociu pavojus zmonems.
absys 2011-09-12 08:35
Off topic ir šiaip... Moderatoriai – nepykit labai baisiai. Kuo windowsai tampa "saugesni", tuo daugiau žalos padaroma...
Mindset 2011-09-12 12:41
o taip... kiek daug zalos pridaro marihuana - paruke nebegali sustot, zali arkliai vercia vogti del dar vieno "pafo", kiek pinigu "nuteka" i kiaurus valstybiu biudzetus, smegenys visai atrofuojasi ir individai dirbti nebegali... siaubas visiskas!!! Vadinasi kakeriu nusikaltimai prilygsta alkoholio ir cigareciu industrijos zalai
jur 2011-09-12 17:17
Baikit cia stumt ant Symantec. Jie tik atliko skaiciavimus ir niekur straipsnyje nebuvo cituojama, kad butent jie palygino tai su narkotikais. Panasu i zurnaliugu pastangas pritraukti skaitytojus ir aikciojancius diskutuotojus.