Naujos Jak-42 katastrofos aplinkybės: lėktuvą pilotavo „mokinys“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2011-09-16 19:34
Tegul baigi viena karta i viesuma kist visokias nepatvirtintas hipotezes ir vaikytis reitingu (ci ne technologijos.lt priekaistas). Kai bus viskas istirta ir paskelbto oficialios isvados, tada ir bus aiksu, kas ir kaip. Juodaja deze rado? Rado. Tai kodel i viesuma vis skleidziamos teorijos, juk viska patikrint galima. Kodel neviesina jos duomenu? Gi tada bus galima ir teorijas kurt, o ne dabar nieko nezinant. Kazkoki "apsilima" daro? Kodel bandoma kazka apkaltisnt nepatekiant bent kazkokiu irodymu? Visi iki sol iskile straipsniai sia tema kolkas tik zurnalistu nuomone grysta vos ne praeiviu gatvej nuomonemis. Liudna ir pikta...
Otto 2011-09-16 19:51
Nebent nesupranti; viskas aišku, kilo per mažu greičiu ir per staigiai, todėl tapo nevaldomas. Bent sklandytuvą mokėtum pilotuoti, nekiltu jokių klausimų. O kas valdė ir kodėl, mirusių nebepaklausi, esmė- klaida, kažkas per smarkiai patraukė šturvalą į save, sumažėjo greitis, lėktuvas tapo nevaldomas, o toliau viskas aišku.
Strong_Bad 2011-09-17 12:17
Taip taip, nesu skladituvo pilotas, tode esu tupas ir nesuprantu, kam lektuvui reikalingas greitis ir koks letuvu veikimo principas Sitas "per mazas greitis" buvo liudininku pasakojimai jau pirma katastrofos diena, daugiau nieko konkretaus nebuvo pasakyta, tik teorijos ir daugiau nieko. Tai per kuria vieta tau viskas aisku? Ekspertai dar nenustate priezasties, o tu matai perskaites pora vos ne "bulvarinio lygio" straipsniu sakai, kad viskas aisku?