Pokalbiai mobiliuoju vairuojant – psichinio sutrikimo požymis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-09-24 10:04
Tyrimas buvo atliktas su savanoriais psichiatrinės ligoniais O jei tiksliau, tai savanoriais tokiuose tyrimuose manau dažniausiai tampa tie kurie supranta, kad turi problemų toje vietoje. Bei pagal tokio tyrimo rezultatus visi verslininkai ir valstybės pareigūnai yra psichiniai ligoniai, nes jiems pastoviai kažkas skambina arba jiems patiems tenka dažnai skambinti darbo reikalais. Taip pat ir prie vairo. Aš pats dažniausiai niekam neskambinu, o jei kam manęs reikia tai jie man paskambina. Ir jie skambindami nežino ar aš už vairo, ar už pietų stalo.
alkaponas 2011-09-24 15:36
Šiais laikais kas antram reiškiniui kuris neatitinka "remu" yra sugalvotas sindromas liga ar dar koks sutrikimas. Kiekvienai ligai, sutrikimu ar dar velnias žino kokiam sindromui yra sukurta veiklioji medžiaga, kuri gydo ir šalina sindromus, ligas ir tt.... O kiekvienai veikliajai medžiagai yra pagaminamos tabletės, injekcijos ir tt. su tūkstančiais pavadinimų ir įpakavimų. JAv daugiau kaip puse gyventoju vartoja arba yra vartoję receptinius vaistus, jau nekalbant apie nereceptinius ar tai maisto papildus. Pažiųrėkit kaip jie atrodo, kaip gyveną ir kaip suvokia aplinką. Išplautagalvių karta. Posakį: duonos ir žaidimų galima neužilgo bus keisti į Duonos Vaistų ir Žaidimų. Nevartok Vaistų Ir būsi sveikas.
immortallt 2011-09-24 22:18
Mhm, per diena prasedi 12h uz vairo, dar kokiam kamsytje uzstringi ir kadangi tu vis tiek turi riekalu, tai esi psichinis ligonis
Anonymous 2011-09-26 00:50
visas sitas reikalas yra didelis juoku maiselis..