Spėliojama apie trečiojo „Google telefono" technines savybes

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2011-09-25 09:48
Nu va, matot.. Ne vien apie iPhone visokie gandai sklando, kuri čia parašomi O šiaip tai tikrai įdomu kas bus. Dar įdomiau kodėl pasirinko spalio mėnesį. Gal taip tikisi atitraukti Google gerbėjų dėmesį nuo iPhone išleidimo?
WPCentras 2011-09-25 10:34
Gal tai bus pirmasis Android telefonas, kuris neturės Androidinių problemų? (striginėjimai, nulūžimai, persikrovimai ir t.t.) Nemanau...
liquid 2011-09-25 11:31
Gal prašau nereikia šališkos konkurentų nuomonės? Kiek turiu Android, nei karto neteko patirti šituos išvardintus dalykus (ko nepasakyčiau pvz apie Symbian, kuriuo anksčiau naudojausi). Windows Phone slepiasi po pernykščiais lapais kai pradedi lyginti sistemos patogumą bei galimybes. Kalbant apie straipsnį, tai matosi, kad telefonas bus vienas galingiausių rinkoje. Tik įdomu, kodėl jie atsisakė back mygtuko?
WPCentras 2011-09-25 11:51
Atsiprašau, bet Android niekada neprilygs greičiu iOS ar WP7. Nebent Google tikrai pasistengs. Net paprasčiausias priartinimas naršyklėje Androido dažnai stiginėja. Turėjau du Android'us ir užsuku vis išbandyt naujus telefonus. Su WP7 ar iOS gali varžytis nebent Galaxy S2, kuris užpumpuotas geriausiom technologijom. O kalbant apie Windows Phone. Jai nereikia slėptis po pernykščiais lapais. Kitą savaitę išeis Mango pilnas atnaujinimas ir tada galėsi sapaliot apie patogumus ir galimybes. WP7 nuo pat pradžių yra pati patogiausia ir lengviausiai valdoma OS. Tik galimybių trūko, ką ištaisys Mango. Kaip ir sakiau, geriausios specifikacijos yra niekas, nes OS to visiškai neišnaudoja.
hellboy 2011-09-25 13:07
as asmeniskai tai labiau megstu androida nes pats jy turiu bet aisku ir wp 7 neatsisakyciau bet tik pabandymui kas del striginejimu tai pas mane viskas ore
wolas 2011-09-25 13:19
O mano bobutė turėjo 5 androidus 3 iphon'us 10 symbian'ų ir 4 WP7 ir androidas vis tiek labiausiai patiko... Čia taip skamba tavo komentarai skaitančių akyse, sorry negaliu žiūrėti rimtai į tavo komentarus kai kažkokį WP7 puslapį reklamuoji ir visur nesąmones rašinėji. PS gal tau M$ moka už komentarų rašinėjimą? šiaip žinau, kad tokia reklama darosi labai populiari. Analogiškai čia tas pats, kaip paklausyti kokia linux'oido, kad ant linux viskas veikia idealiai ir problemų jokių nėra ir ant jo avataro koks ubuntu logotipas būtinai ir tt. Linux gerai, bet reikia pripažinti kad ir ten visko būna. PS 5 metai ant įvairių distribucijų sėdžiu windows jau senai nematęs.
Augink pats! 2011-09-25 13:55
androidas yra nebloga palyginus tikrai operacinė sistema, bet vat pigesnių android modelių tai venkit venkit ir dar kartą venkit... Lūžinėja, lagina, pastoviai stringa (gavau blue screena ant telefono... facepalm)...
WPCentras 2011-09-25 15:05
Apskritai Androido geriau vengti paprastiems vartotojams. Atnaujinimai arba vėluoja, arba jų nebūna. Įvairios problemos, sudėtingas valdymas ir t.t. Pažengusieji vartotojai dažnai ir rėkia, koks Android geras, nes jie turi žaisliuką. Jie gali pastoviai persirašyti ROM'us ir t.t., bet kaip keisti Androidą. O dėl pigesnių telefonų, jie tik dar labiau išryškina Android problemas, bet jos išlieka ir ant aukščiausios klasės telefonų. Tiesiog, OS nėra puiki. Gamintojai nusispjauna į optimizavimą sistemos, o Google irgi visiškai nerūpi End-user'iai.
liquid 2011-09-25 16:01
Kiek pažįstu Android telefonų savininkų nei vienas iš jų net nesvarsto keisti OS, tuo tarpu mano pažįstami WP savininkai keikiasi pastoviai ir sekanti jų OS bus iOs arba Android. Aišku, čia tik mano aplinkoje tokie dalykai dedasi, bet gali būti kad taip yra ir kitur. Geriau tu man pasakyk nors vieną WP7 privalumą prieš Android? Dėl to tavo naršyklės zoominimo, tai galėsi kažką sakyti, kai tavo mėgiamo telefono naršyklė nors kažkiek palaikinės standartus. Siūlau pasidomėti, koks android naršyklės acid3 testo rezultatas ir wp7 (tam, kad nereiktų žmonėms ieškoti pasakysiu: Android - 93/100, WP7 - 12/100). Taip kad geriau patylėkit su savo tokia "naršykle".
faktas 2011-09-25 16:37
O kaip savo keiksmus motyvuoja tie nepatenkinti WP7 savininkai?
WPCentras 2011-09-25 16:40
Būtent, kuo jie tai motyvuoja? O tu gal pasidomėk mango, kuris bus išleistas ktią savaitę. WP7.5 naršyklė acid3 teste visą 100 surenka. WP7 iki Mango negalėjo labai konkuruot su Android ar iOS, nes turėjo trūkumų, bet Mango bus visai kas kita. Privalumai? Greitis, jokių problemų, kokybiškesnės programos, naujoviškas UI, socialinių tinklų integracija ir t.t.
werafonas 2011-09-25 16:48
Ir visur jo kalbos maždaug tokios: " O tu gal pasidomėk mango, kuris bus išleistas ktią savaitę." Bus, Bus, BUS. Kas būtų, jeigu būtų. Eini per visus IT puslapius ir terši juose. ATSIBODAI!!!
WPCentras 2011-09-25 17:24
Jau senai yra išleistos Beta ir RTM versijos. Galima išbandyti ir būtent jų naršyklės pasirodo lygiai taip pat. Aš neteršiu, o diskutuoju ir išreiškiu savo nuomonę. Jeigu tau atsibosta kitų nuomonės, nesilankyk forumuose.
wolas 2011-09-25 17:44
Realiai tavo nuomonė kaip reklama skamba, arba religinio fanatiko nuomonė, rinkis. +Microsofto patentų trolinimas, nepernešu tokių nesąmonių iš principo negalima pirkti M$ produktų.
WPCentras 2011-09-25 17:59
Na yra žmonių grupė, kuri neperneša kitokios nuomonės. Tu šios grupės atstovas. Tiesiogine nepykanta MS jauti. Microsoft tik gina savo nuosavybę, jie yra programinės įrangos kūrėjai ir neleidžia kitiems nemokamai naudotis savo atradimais visais. Google nieko beveik nesukūrus iš visų viską kopijuoja ir tau laimės pilnos kelnės.
infoguru 2011-09-25 18:38
Puiku. Padiskutuokime Išvardink dabar 10 Microsoft atradimų.
liquid 2011-09-25 19:04
Tuom, kad nepatogus GUI ir jo pasikeisti neįmanoma. Tie kvadratėliai gal ir gražiai atrodo, bet telefone iš jų mažai naudos, nes norint kažką surasti, reikia pastoviai ilgai scroll'inti. Kitas dalykas - nėra programų grupavimo. Androide arba iOS gali susikurti programų grupes, kas padeda daug geriau surasti tai ko tau reikia. Trečia - labai mažai programų. Google nieko nesukūrė? Šioje vietoje gal geriau patylėtum. Siūlau pasidomėti Microsoft istorija ir tuo kaip jie pradėjo savo verslą. Net tas pats Bing kopijuoja Google paieškos rezultatus Kokybiškesnės programos? You must be kidding? Kaip gali rastis kokybiškesnės programos žymiai mažesnėje rinkoje?
wolas 2011-09-25 19:16
http://yro.slashdot.org/story/09/11/11/ ... s-behavior trumpai: microsoft patents sudo behavior Nu va kokie atradimai, 20 metų unix sistemose tas yra, o čia ėmė ir Microsoft'as ratą atrado ir tokiu patentų n, jokio respecto tokiai kompanijai.
Anonymous 2011-09-26 00:12
oj kaip riebiai.. nereik pirkti telefu po 500lt ir nestrigines.. ir isvis pirma kart girdziu kad androidiniai telefai luzinetu, striginetu ar persikrovinetu.. zinau, tik kad ms ir apple savo telefuose ikise tokias minimalias galimybes, kad ten nera kam krautis.. bet kiek zinau veikia lygiai tokiais pat greiciais kaip android.. ne, nu negaliu skaityt sekanciu tavo komentaru, nes labai grybini... jei sakai, kad androidas strigineja palyginus su ios ir wp7, t.y. labai atsilieka.. tai as sakau tau taip: wp7 ir ios net nevertos buti vadinamos OS, nes ant tiek ziauriai atsilieka viskuom (ypac wp7), kad kraupu lyginti.. tiesa pasakius as nei karto net nedrysau lyginti, nes tai elementariai aisku. ios puse os sukasi ant html5, o tam nereikia isvis gelezies, tad kyla klausimas, ka jie ten taip krauna? o dabar atvirai: jei iphonus eitu nusipirkti su android os, tai jau seniai butu daugiau nei puse iphone vartotoju su androidu.. p.s. labai negraziai bandai pasireklaminti..
Creatium 2011-09-26 10:06
O kaip tu apibrėžtum telefonuose naudojamų OS ribas? Kodėl kitos OS nevertos vadinti OS? Taip pat nesuprantu kodėl tau blogai, kad pusę iOS sukasi ant html5? Ar aš kažko nežinau ar kaip? Kame čia bėda? Jeigu tokia OS beveik nenaudoja geležies, tai kaip tik geriau: mažiau energijos suvartojama, daugiau resursų paliekama programoms. Ar ne taip?