„Microsoft“ nori įdiegti drakoniškas „Windows“ apsaugos priemones

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bullka 2011-09-30 15:05
Daug prirašei čia visko. Perrašo tuos bootloader'ius, kuriems exploit'ą randa. Apple jau sugalvojo, kaip apsaugoti savo iPad2 (ten bootrom exploit'ų niekam ir nepavyko rasti). Kodėl manai, kad naująjį BIOS'ą bus galima taip lengvai nulaužti? Ir šiaip.. visas Tavo parašymas yra apie nulaužimą, apėjimą ir pan. Studento svajonės žodžiu.
Verslininkas 2011-09-30 15:25
Gyvenkime taikiai zmones, kas ka nores ta ta ir susiras, nemanau kad pasaulyje visi protingiausi ir ismaniausi dirba microsofte, arba apple, yra tikrai daug daugiau protingu zmoniu, tuo labiau MS galbut pradeda bijot kad Kinija gali pradet verztis i europos rinka ir nori kazka uzsitikrint o as kaip naudoju Xp taip ir naudosiu ir neturiu jokio pagrindo ju keist nei i Linux nei i kazkoki tai kita velnia toki kaip win 7 ar win 8, programos veikia puikiai, tas pats PS, CDR ir t.t. Norisi kazko naujo ok pirkit tas naujas WIN, mac ir t.t. juk kiekvieno reikalas ka jis veikia su savais pinigais o pritaikymas labai paprastas, jeigu dabar yra pasirinkimas ir konkurencija patikekit toliau ji taip pat bus, tikrai nesinori tiket kad net tokia kompanija kaip Microsoft uzvaldys visa kompiuteriu rinka...
Edcka 2011-09-30 15:47
pirma, tas iPad2 yra šlamštas, kaip ir visa apple produkcija, todėl niekas jo ir nelaužia, yra geresnių gaminių. užtai apple ir pradėjo patentų kovą su HTC ir Samsung, nes pamatė kad nesugeba padaryti ne kad geriau, bet bent jau tokio lygio kaip HTC arba Samsung. antra, aš nesu studentas ir neturiu studentiškų svajonių. HTC HD2 pats nusipirkau už savo pinigus. ir man nereikėtų nieko nulaužinėti, jei gamintojai pagamintų bent jau minimaliai patogų produktą kuris man ir daugeliui kitų patiktų. todėl ir kuriasi tokios bendruomenės kaip XDA ir pan. kad žmonės prisitaikytų iš principo neblogą daiktą, tik iki galo neišbaigtą ir su trūkumais, ir sukurtų iš tikrųjų gerą daiktą. man pavyzdžiui patiktų naudoti OS ir nekišti prie jos nagų bei neeikvoti savo laiko, jei ji būtų gera. bet kalbant apie microsoft gaminius apie tai net negali būti kalbos. aš turiu įsigijęs legalią Win7 Pro, bet aš vistiek ją prieš instaliuodamas perdirbau, lygiai tą patį dariau ir su WinXP. Beje, niekad nebūčiau perėjęs nuo savo suderintos su nLite WinXP, deja naujiems nešiojamiems neįmanoma rasti draiverių WinXP, tik Vistai arba Win7. Todėl buvau priverstas pirkti Win7 ir dar papildomai įsiinstaliuoti VMware Workstation kad galėčiau susiinstaliuoti virtualų WinXP, nes dalis naudojamų verslo programų vis dar neveikia su Win7, taip pat ir kai kurios kitos senesnės programos. pvz. turiu anglų kalbos mokymosi programą English+, tai Win7-uose niekaip nepavyko paleisti.
Anonymous 2011-09-30 19:47
gudruoliai...