Mirė kompanijos „Apple“ įkūrėjas Stevas Jobsas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2011-10-06 14:14
Seksis tikriausiai nelabai, bet blogiau nei kiteim gamintojam būti neturėtų. Jau 4S rodo, kad jis jau buvo kurtas "technarių", t.y. viso labo upgreidintas kaip ir kitų gamintojų krūvos modelių besiskiriančių viena kita tech smulkmena. Galima dabar tik spėlioti ar blankus pristatymas labiau susijęs su tuo, kad nelabai buvo ką parodyti, ar su Apple turimomis žiniomis apie Steve būklę.
TLas 2011-10-06 14:31
1888?? Tikrai?:) bet ne esme cia, nereikia cia tusciu diskusiju... Kurios dazniausia buna Zalgiris geresnis, ne rytas geresnis lygio. Cia kalba eina apie zmogu, kuris atsisveikino su siuo pasauliu. O per savo gyvenima spejo labai daug nuveikti ir itakojo kompiuteriu ir technologiju sritis milziniskai. Tai ka turim dabar ir naudojam kasdien ir yra mums tai tiesiog iprasta. Ir niekas tikrai neperdeda ji vadindami genijum. Ne manau kad koks kitas atskiras individas technologiju eroje technologiju srityje tokia itaka prie vystymo turejo. Tad nereikia durnu diskusiju, o tereikia atiduoti pagarba zmogui ir palinketi amzino poilsio. ATA Stevai.
enternald 2011-10-06 15:03
Nekiškit Apple purvinų reikalų ir Jobs agresyvios politikos Apple valdyme. Šis žmogus Apple prikėlė iš merdinčios kompanijos į inovatyvią įmonę (bent jau marketinge). Steve Jobs'as per savo valdymą suorginazavo visą darbą įmonėje tapo kulto vadovu tarp MAC fanų (na juokinga bet ką padarysi). Jis pakeitė visą kompiuterių istoriją. Ir ko jau ko juo nuopelnų ignoruoti tiesiog negalima. RIP.
MariusM 2011-10-06 15:04
zamzungas 2011-10-06 15:30
Windas 2011-10-06 15:54
enternald, tavo zodziai "Jis pakeitė visą kompiuterių istoriją." gal galima suzinot kaip jis PAKEITE KOMPIUTERIU ISTORIJA? nes dabar toks jausmas kad be jo.. nebutu windows7 ar linuksu ar kitos programines irangos.. nenaudoju nei vieno produkto ish apple ir net ne apie juos kalba bet vat kad istorija kompiuteriu pakeite.. Tai idomu suzinoti..jei kas galit prapleskite mano akirati apie Styva ka jis tokio legendinio padare, bet prasau konkreciai ir su faktais.. neskaitant kad prikele kompanija nes ji merdijo..
Mumblefluff 2011-10-06 15:59
Turėk sąžinės ir nekomentuok jei taip jau nepatinka tau jis. Kai kurie žmonės žiūri labai siaurai ir matot tik tai ką norit matyti. Jobsas garsėjo tuo, kad jis mokėjo suburti talentingiausius iš talentingiausių, o jo vadovaujama apple kūrė revoliucinius produktus. NE! Apple neišrado jų, o pamatydavo galimybę ir sugebėdavo ją išvystyti ir pateikti masėms, taip sukurdama revoliuciją. Bent jau aš taip suprantu revoliuciją, o ne kad kažkas kažkur sukūrė kažką, užpatentavo ir sėdėjo sau. Šiais laikais kažką visiškai naujo sukurti yra labai sunku, ir svarbiausia dažnai ne sugalvoti, o pamatyti kitu kampu ir įgyvendinti. Štai kuo Jobsas yra ypatingas.
Windas 2011-10-06 16:06
Mumblefluff, jis man kaip zmogus nei patinka nei ne.. ash tiesiog nematau kodel ji reik taip ishryshkinti ish kitu 6(neuzilgo busimu 7)milijardu zmoniu.. visiskai nieko.. ok subure zmones cia ok puiku... nasa irgi subure shustru mokslininku buri, ESA taip pat.... bet ka jis tokio padare kad ji taip ishskirti.. ash suprasciau cia butu apple ar koks Stevo blogas... kur rasytu tokia naujiena bet dabar... ? ka jie dare pirko patentus ish kitu ir fsio.. samsungas irgi jug nuo ju neatsilieka... kodel cia ju negarbinam? Gal gerbkime kikviena kitaica atskirai, kurie sukure apple produkcija ir ishshoko pro langa nes neishtvere tokio darbo, nes darbo salygos blogos? Gerbiu kaip zmogu ji ne daugiau kaip ir kikviena durna ar protinga kita zmogu.. jis revoliucijos pagal mane nesukele, istorijos nepakeite.. gera marketinga turejo ir fsio..
sarkusz 2011-10-06 16:26
Windas: geri palyginimai S. Jobs su NASA ir t.t. jei jau lygini jį su tokiais dalykais tai pats paskaityt ir pamatysi, kaip tai skamba. NASA yra finansuojama didžiausios pasaulio ekonomikos jie kuria labai daug ir labai daug taiko. Apple gal kūrė mažai, bet pritaikė begales dalykų ir neaišku kiek būtų jų reikėję laukt ir ar būtume sulaukę, kuo greičiau inovacijos pritaikomos tuo greičiau jos sulaukia patobulinimų ir iššaukia naujus išradimus.
Mumblefluff 2011-10-06 16:26
Nesiklausai, aš parašiau kuo išsiskiria. Tu gali suburti vieną vertingiausių kompanijų pasaulyje? Ar tavo pažystamas gal koks gali? Jeigu tu to nelaikai ypatingu, tada jau tau kažkas su mąstymu negerai. Pažiūrėk kiek žmonių gedi. Manai šiaip sau? O nasa čia visai ne į temą, tai ne į vartotojus oreantuota organizacijair visai čia ne į temą įkišai. kur rasytu tokia naujiena bet dabar... ? "ka jie dare pirko patentus ish kitu ir fsio". Ne nu tau tikrai su galvele negerai. Eik nusipirk patentų pažiesiu kaip tu iš to firmą multimilijardinę sukursi ir išlaikysi. O samsungas atsilieka, jie tik seka apple įkandin ir galbūt labiausiai jiems sekasi atkartoti apple.
lmn 2011-10-06 16:27
siūlau susipažinti su Redhat ir Apple softo kainomis: https://www.redhat.com/wapps/store/catalog.html http://store.apple.com/us/search?find=Mac+OS
Anonymous 2011-10-06 16:33
oho. na ir naglumas!!! jei lygini tai lygink tos pacios seimos os kainas. tad paziurim kainas: FreeBSD http://www.freebsd.org/where.html Apple - http://store.apple.com/us/search?find=Mac+OS abi OS yra BSD seimos. O tu pateikineji applo os kainas ir redhato enterprice supporto kainas.. ojojoj, kaip negrazu..
Anonymous 2011-10-06 16:44
Gaila, kad mirė toks jaunas Steve Jobs.
enternald 2011-10-06 17:40
Taip ir pakeitė ikurdamas Apple ir nuripindamas GUI iš Xerox (pirmasis vartotojams skirtas GUI prieinamas pirkimui buvo apple Lisa). GUI sukūrimas buvo vienas iš ankstyvųjų Jobs'o projektų. Apple vieni iš pirmųjų paslaugas pradėjo teigti internetu (programų parduotuvė ir t.t.) ypač Jobs palaikė ryšius prie didžiųjų produktų kūrimo. Sakyti kad apple nieko neinešė tai tiesiog ignoruoti viską. Ir dabartiniai skandalai dėl Apple neturi nieko bendro su tuo. Tiesa aš prieš Apple kainų politika ypač tokiuose srityse kaip Hard Disk kur pats objektas kainuoja mažiau už apple kaina. Windows 7 be jo nebūtų: vienintelė priežastis kodėl Microsoft lopė vistą. O dėl linuksų kita kalba.
Anonymous 2011-10-06 17:53
"Apple vieni iš pirmųjų paslaugas pradėjo teigti internetu (programų parduotuvė ir t.t.)", bet ne pirmieji. Užtat pirmieji suprato, kaip svarbu yra teisingas marketingas. "Windows 7 be jo nebūtų: vienintelė priežastis kodėl Microsoft lopė vistą. ", gal gali apie tai papasakoti plačiau? Viena aišku tai tikrai, Jobsas sukėlė įtampą tarp žmonių kuriems applo produktai stebuklingi ir tie kuriems neatrodo vertas dėmesio kainos/galimybių/kokybės atžvilgiu. Buvo žiaurus ir negailestingas savo darbuotojams, bet be viso to applas nebūtų tiek daug uždirbęs. Jobsas stengėsi ir įdėjo daug savo gyvenimo, kad kažkas galėtų naudotis applo produkcija. Applui buvo galima įkišti bet ką ir jis su savo marketingu prastums, tai kaip stebūklingą lazdelę.
Pasalietis 2011-10-06 18:06
Apple nepirko jų GUI, tiesiog už patentavo, ką kiti sukūrė ir iš geros valios padarė prieinamą visiems
enternald 2011-10-06 19:00
ripindamas nereiškia pirkimą....
dzedajus! ;D 2011-10-06 19:26
ir niekam ta diena nerupejo apie dar viena seni.
Wolfy 2011-10-06 19:37
Zmogus ne vienas ikure kompanija. Tai pat, jei ne apple kompanija, tai kita kokia kompanija butu ispopuliarinusi touchscreen ir mp3 grotuvus, o sakyti, kad be apple kompanijos viso sito nebutu yra kvaila.
dzedajus! ;D 2011-10-06 19:43
dabar paskaiciau komentarus tai visiem tik rupi touchscreen ir mp3 su ekranais? Jau toks didziulis technologijo suolis i prieki norit pasakyti? Visu pirma tokie dalykai jau anksciau ir veliau butu atsirade ir nieko gero ir naujo apple nepasiule bet ko negaletume gyventi. Taigi baikit verkti del dar vieno senio kuris nieko reiksmingo nepadare apart turtu susikrovimo ir "technologiju" postiumio i prieki.