„Ovi store“ atsinaujina ir keičia pavadinimą į „Nokia Store“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2011-10-12 13:25
Kad as atsinaujinau lyg pirmadieni, o gal antradieni per automatini atnaujinima. Siaip veikia pastebimai greiciau. Nelabai dar maigiau, bet jau isitikinau apatines meniu juostos privalumu. Tik jei nori iseiti greitai is nokia store turi spausti mygtuka "Home" ir tik grizus i pagrindini langa atsiranda "X" iseiti is Nokia store. Gal ir yra kitas budas, bet kaip minejau daug nesigilinau.
vilens43 2011-10-12 13:28
"Nokia" mėtosi tai į kairę, tai į dešinę. Atrodo, lyg pradėtų taisyti anksčiau padarytas klaidas. Tik klausimas ar tai į naudą... (retorika)
andriulis 2011-10-12 13:39
Nematau cia metymosi nei i kaire, nei i desine. Nokia strategija gan aiski, tik ja iskraipo visokie straipsniai, pareiskimai (nekalbu apie si straipsni) ir t.t. Del symbian OS jau yra uztikrintas jos vystymas iki 2016m. Nokia store taipogi bus tikrai pletojama iki to laikotarpio. Del paciu telefonu strategija taipogi gan aiski, tik yra vienintelis telefonas kuris sujauke tos strategijos kryptiskuma, tai Nokia N9.
Anonymous 2011-10-12 14:26
lol, prisizaide ta nokia.. galejo buti dabar samsungo vietoje, bet ne... jai per prastas androidas, kai zmonems jis geriausias.. kaip sakant imonei rupi jos pacios interesai, o ne vartotoju.. tai jau irodo isleistas smartfonas su os kuris nesulauks supporto atnaujinimams.. kas ziauriausia, tai pasirinko windows, kai tuo tarpu ms daugiau uzdirba is android patentu nei is savo mobiliu windowsu.. ziaurus letapedziai tie nokia.. is lyderystes i degradavima eina.. beja, jau nebesigirdi jokiu garsu apie naujus nokia telefonus... p.s. as tai zinau tik vienintele nokia galimybe viska pakeisti pasaulyje ir vel iskilti.. bet apie ja nesnekesiu..
vilens43 2011-10-12 14:29
Aš pasiliksiu prie savo nuomonės
kancaras 2011-10-12 16:04
pasilik pasilik, visiskai ne i tema tavo nuomone. klaidu taisymas visada gerai. ovi store atrode lyg naujas brandas. bent butu symbian store buve arba symbianas vadinesis ovi. dabar irgi neaisku jei kita mobiliaku gamykla ims gamint telefonus su symbian tai kaip ju store vadinsis galbut jie viska apgalvoje, bet kolkas ju klaidos lyg mokyklinuku.
Anonymous 2011-10-12 16:25
ir tos mokyklines klaidos irodo mokyklini autoriteta kuris vaikiskai baigia privest liepto gala..
Christmas_fun 2011-10-12 17:43
Nokia taiso praeities klaidas. Saunu, nes ovi store buvo tragedija. Patinka nokia telefonai, nepatinka symbianas ir dar labiau nepatinka nokios poziuris i symbiana. atrodo lyg ir stengiasi, bet iseina update ir telefonas pradeda grybauti.. Isijungineja baterijos taupymo rezimas kai baterijos dar puse ir pan. Iš mapsu dingsta gatve, kurioje gyvenu, nors iki tol buvo ir puikiai veikė. Kosmonautika kazkokia
Anonymous 2011-10-12 17:55
darbuotojus atleidineja, nes ner pinigu.. jie brenda zemyn i sudo kruva.. tegul isleidzia bent viena android telefona ir paziuri kas bus.. laikosi kazkokiu principu dundukai ir nieko kito nebepridursi.. butu iskile su android nesveikai.. samsungui butu buvusi rimta konkurencija..
andriulis 2011-10-12 20:21
Jei zinotum kokio dydzio nokia ir kiek ji turi aptarnavimo centru taip nekalbetum. Matosi, jog kalbi tik jausdamas kazkokia antipatija, nes naudojies android irenginiu.
Anonymous 2011-10-12 21:09
http://www.google.com/finance?client=ob&q=NYSE:NOK spek kada androidas isejo ir kodel jie atleidineja darbuotojus? zinau, kad neatsakysi, tai paaiskinsiu sarkastiskai.. ogi todel, kad ruosiasi grysti prie kaliosu gamybos.. supranti viena dalyka, kad jie gamina nevykusius smartfonus jau nuo pirmu dienu.. visi buvo poprasciai ir dar isdryso pasakyt, kad android yra sudas.. nu paziuresim kiek ilgai jie tais varpeliai prekiaus toliau.. nes seniai tuoj eis i pencijas, o technologiju (kompiuterinio amziaus) vaikai jau darbingi.. as pats turbut imciau geriau nokia su android nei samsunga ar SE.. bet jei kalba eina apie HTC, tai man ju dizainas kurkas priimtinesnis uz nokia. beja nokia labai buvo nuklydusi nuo klasikinio dizaino ant smartfonu, bet rodos dabar persoko prie masinio smartfonu stiliaus..
ElniaRagis 2011-10-12 21:33
blogesnio daikto už android turbūt neteko rankose laikyt ir su kiekvienu oficialiu atnaujinimu vis blogiau ir blogiau...
assassin 2011-10-12 21:39
greiciau Belle versija isleistu, o tai dbr Anna prasciau veikia negu s^3
Anonymous 2011-10-12 21:59
kuom prasciau veikia? kas androidui blogai? nes as turiu pastaba, kad kiekvieno updeito metu vis sparciau veikia os, tai net baisu pagalvot kas bus kai isleis android 10
Cigaras 2011-10-12 22:12
Kiekvieno išleidimo metu vis sparčiau veikia? Tu gal juokauji? Čia taip kad sparčiau veikė po atnaujinimo, buvo tik kai išleido 2.1 ar 2.2 versiją, toliau kuo naujesnė, tuo labiau apkraunama. Kad ir ta pati Market programa. Palygink ją kur buvo 2.1 versijoj, ir kur 2.3 stovi (dabartinė). Kuri veikė greičiau, kuri paprastesnė buvo?
Anonymous 2011-10-12 22:43
market programa kur nauja isleido, tai taip, pravalas kazkox.. bet pati programa uzsikrauna zaibiskai juk, tik programoje tuos visus piesinukus, skriptukus krauna taip ilgai palyginus su senesniu.. bet jei ieini iskart i search, tai nebereikia viso slamsto uzkrauti, tai viskas puikiai veikia.. ir net greiciau uz senus marketus suranda, uzkrauna ir persiziuri.. tik va kaip ir sakiau.. pagrindinis marketo lango piesinuku rinkinys kazkaip sudinai elgiasi.. pats pagalvok.. seiau uzkraudavo tik kelias programas, o dabar iskart dviem eilem, su featured dideliais piesinukais, kategoriju sarasu ir su beveik 100 programu! riebiai apzioja.. nieko keisto nepasidaro, kai paskaiciuoji.. labai kvailas sprendimas buvo seniems irenginiams atnaujinti ir nieko daugiau.. bet kaip suprantu jie viso marketo sistema pakeite, tai jie zut but norejo visiems atnaujinti... iphonas jauciu nuluztu nuo tokio duomenu kiekio vapse.. o nokijos symbianas ant kaikuriu nokiju buvo visiskas slamstas.. ir dabar kiek zinau sudai vyksta.. namuose yra viena noikia su touch.. tik updeitas iseina taip ir nesa taisyt.. (jau du kartus taip, tai dbar nebeupdeitina geriau) tai klausimas kokia isvis teise nokia turi sneket apie androida.. pratesiant.. ant android 3.1 tai tas marketas sukasi kaip bite.. dar geriau uz tuos senus ant smartfonu.. bet dual procas.. ir atnaujinimai tarp versiju taip pat pagreiteja.. kas man labai patinka.. nes galimybiu padaugeja, o veikia greiciau.. tu turbut sumaisei marketa su android versijom, nes androidai su lyg kiekviena versija vis geriau optimizuoti..