JAV išmaniųjų telefonų rinkoje viešpatauja „Samsung“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2011-10-12 14:22
apie ka ir eina kalba, kad net amerikieciai supranta, kad iphonas tik stileivom, kurie vaikosi pasenusiu madu..
bullka 2011-10-12 15:26
O kokios mados yra nepasenusios? Visi bando į aparatus sudėti visas įmanomas technologines naujoves. Apple įdeda tik tai, ko reikia, supakuoja į labai priimtiną/suprantamą/paprastą/stilingą formą. Tai va ir klausimas, kas yra madinga? Ar naujausia technologija (kuriai dar net nėra rinkoje poreikio), ar madinga tai, kad yra pritaikoma/patogu/naudinga ir pan.?
BeVardo 2011-10-12 15:28
Kokia kalba!? net vaikai žino, kad statistika, tai trečioji melo rūšis, po paprasto ir įžūlaus melų.
Anonymous 2011-10-12 15:31
tavo ta "stilinga" forma dar neatsibodus? tas tavo iphone defaultinis nelabai ka isvis sugeba.. kaip ir seni symbianai kaip sakant.. tiik jau keli metai prabego, tai patobulejo biski.. supakuoja i labai stilinga ir t.t. forma.. DDDD cia juokiuosi ne is pakuotes, o is tavo poreikiu.. o dauguma turi android, nes jis yra akiviazdziai geresnis..
Absoliutas 2011-10-12 16:16
tenka uzskaityti tamstos komentara +1
Alyvuoge 2011-10-12 19:01
Jūs čia apie stilius? Šiaip tai galiu pasakyti, kad SGS2 yra lygiai taip pat stilingas ir prabangus telefonas.
Menulis 2011-10-12 19:17
NEREALIAI pritariu!!! - makai jega, naudojuosi jais ir kasdienybeje ir profesioanlai, visa seima irgi, neturim ne vieno PC ir problemu jokiu irgi - TAČIAU APIE APPLE mobilius irenginius iPhone ir Ipad geriau patylesiu - pries dvi dienas paskyriau laiko visa diena ir išsibandziau nuodugniai samsung galaxy s2 - apie ka mes kalbam:)) atsipeikekit:))) juolab man juokingiausia yra tai kad dabar kas antras pazystamas kuris makus dėjo ir deda po siai dienai ant ju - ir naudojasi išskirtinai tik WIN/PC kompais - jie dabar visi vaikšto su iPhonais ir iPadais:))))) zinot kodėl - nes tai madinga ir statuso reikalas, kaip gi cia as dabar be iPhono. Nabagai. Nesamone, man androidai ir butent samsungo pasirode labai cool. Laukiu nesulaukiu naujojo Galaxy note:)))
Mumblefluff 2011-10-12 19:22
Visų pirma kitos firmos prekiauja ne tik aukštos klasės telefonais ir prekiauja ne vienu modeliu, dėl to labai suprantama, kad daugiau parduoda už apple. O prie ko čia mados, kai kurie perka telefoną ne dėl mados, o tam kad naudotus jo funkcijom. Su tokiais komentarais, kad iPhonas tipo pasenus mada, tik keli flame wars.
M.Mantas 2011-10-12 19:30
Aš pats neturiu išmaniojo telefono nes nėra nei poreikio nei laisvų lėšų tam. Ir pradedu abejot ar norėčiau. Dabar visi varguoliai juos įperka. Kažkuo geresnis jau neatrodysi.
Blitzkrieg 2011-10-12 19:30
Atsigaukit jus su tom savo madom, varguoliai jus nelaimingi. Jei turiu pinigu, kad nusipirkciau ta aifona, tai koks gi jusu reikalas? MAn pvz tie visi samsungai labai nemalonus aparatai, pagaminti is pigios plastmases, kuri bent karta kritos iskart luzta. Kas is tu geriausiu specifikaciju, kai vistiek tas telefonas neveikia taip sklandziai kaip apple? Visada norejau isbandyt skirtingus aparatus, sustojau ties apple ir nenoriu nieko kito ir cia tik tokiem varguoliam is kazkur lenda mintys apie kazkokias madas. Kas ka nori tas ta perka. BUtent apple ir pradejo ta zaibiska smartfonu revoliucija, dar pries 4 metus vienas kitas turejo symbiana Tas pats su plansetem.
Anonymous 2011-10-12 19:34
Visu pirma android irenginiu yra daugiau nei iOS, kai kalbama apie OS, toliau.. smartfonu daugiausiai parduoda ne applas, tai ant visu vietu apdetas.. o visu trecia man jau bloga darosi nuo tu jusu applu.. as kai paimu iphona i rankas niekaip nesuprantu kodel zmonems jis taip patinka? man tos ju ikonu stilius jau per gerklia lenda.. karta programinau web appsa androidui.. jQueryMobile pasemi ir tiesiog pykinti pradeda nuo to applisko dizaino.. kad ir kaip bebutu, bet iOS vidinis dizainas tikrai nera klasikinis, kurio nereiketu atnaujinti eile metu.. nes po to tokie kaip as vemti nori.. o kas baisiausia, kad pasikeisti kazka gali labai minimaliai.. ir va kaip cia vienas minejo del applo kompu.. naudoji ir problemu kaip nebuta, tai vat cia sutikciau, bet nuopelnus skirciau BSD seimai.. jei isirasytumet i PC FreeBSD os ar bent kazkoki linuxa, tai problemu ir mazai matytumet.. zinoma mac os UI patobulintas ir supaprastas, o didziausias demesys skiriamas i audio/video kokybe, todel labai puikiai tinka zmonems dirbantiems su audio video ar foto sritimis..
Anonymous 2011-10-12 19:36
jei nepasijungsi interneto i smartfona, o pinigu gaila, tai zinoma geriau nepirkti isvis, nes pigus bus poprastis..
Anonymous 2011-10-12 19:47
turtuoli tu nelaimingas.. linkim tau smegenis labiau pramankstinti, kad marketingas maziau manipuliuotu teveliu prasvilpiamus pinigus del taves.. pats tu gal ir lusti.. as kiek turejas ivairiu firmu telefonu nei vienas man nesuluzo, nors yra ir kritusiu per du aukstus ant laiptu.. htc irgi krito tiesiai ant stiklo i asfalta is metro aukscio.. net nustebau, kad nei vieno ibrezimo.. as zinau, kodel iphonai kaikuriems neluzta! nes jus kaip susitare prisiperkat visokiu deklu xujeklu ir juokinat praeivius kaip as.. Jei paklaustum kas mane pirmasis suzavejo is smartfonu,. tai atsakyciau HTC diamond su windows mobile. kai pasirode tas iphonas, tai kazkaip nelabai ir kreipiau demesi, bet kai isleido androida ir pradejo populiareti, tada pradejau dometis kas ten gero.. ir pries pirkdamas net nemasciau apie iphona, kuri ciupinejau ne karta.. o londono pardoj kai buvau ipad pirmo laikais tai nustebau.. nes visi ciupinejo android tabletus, o ipadas daznai laisvas metydavosi... aisq applo pardoj tai kaip psychai visi uztupe viska buna, isskyrus playerius, ir eile pirkeju sudarineja sutartis.. spekit ka tie ziurovai veikia? vaiksto po interneta aisq.. tikrinasi facebookus, skaito naujienas, ziurineja mapsus googlo.. puiki vieta pasitikrinti kur eiti toliau.. siaip tikrai apzavinti parduotuve.. ypac tie plonieji macbook air, kai ji paimi i ranka, nors ir sunkus, tu jauti pazanga, tiesiog malonu toki laikyti, o telefonas, tai ka zinau.. visai nieko dizainaas, tik iOS siknon tegul kisasi..
Menulis 2011-10-12 20:04
labai teisingai apie iOS pasakei, pritariu!!:))
Mumblefluff 2011-10-12 20:20
Parodyk kur aš sakiau, kad iOS yra daugiau nei androidų? Kalba nėjo apie OS. Toliau, parodyk kur aš rašiau, kad smartfinų daugiausiai parduoda apple? Tai per kurią čia vietą aš suvartytas? Naglas kaip nežinau kas, o net perskaityt normaliai ir suprast ką parašiau nesugebi P.S. Labai jau susireikškini, visur tą savo "kaip aš" naudoji, turbūt nieko aplink ir nematai tik save ir savo vienintelį ir geriausią androidą
Anonymous 2011-10-12 20:25
taip, sunkiai bematau konkurencija androidui. tu minejai apie modelius, kad applas neleidzia tiek daug.. bet cia jau ju asmeninis reikalas (o tais zodziais norejai paaiskinti kodel applas nera lyderis, todel iskart paaiskinau, bet matau reikia smulkiau), o statistika konkreciai smartfonam.. tad ant smartfonu daugiau yra androidiniu telefonu nei ios. o smartfonu yra daugiausia ne applo. bet pajamos didziausios is smartfonu greiciausiai applo, kodel net nereikia aiskinti..
Blitzkrieg 2011-10-12 20:27
Marketinge tu marketinge, tuo as ir skiriuos nuo taves, kad uzdirbu pats, o tu rasai cia visokias apgailetinas nesamones is tevu pirkto kompo. Dar vienas trolis isikibes i ta magiska zodi "marketingas" trolina. Ar bent zinai, ka jis reiskia? Abejoju. O juokingiausia, kad pezi daugiausiai apie madas, kai tuo tarpu pats rasai, kad nusipirkai androida, nes visi pirko. Kitaip tariant pats auka esi. ;D Zinai, as normalus esu zmogus, manes absoliuciai nejaudina tokie dalykai, kad kazkas ateina i apple stora, tikrina meilus, snukiaknyges, man nuo to mano turimas telefono aparatas nepasidaro blogesnis.
Mumblefluff 2011-10-12 20:41
Ajajai, prigautas nusišnekant ir visstiek neprisipažysti. Aš pasakiau kodėl apple nėra pirma pagal pardavimus apskritai, net neprieštaravau tau ir taip, tai jų asmeninis reikalas kiek jie gamina. "o tais zodziais norejai paaiskinti kodel applas nera lyderis, todel iskart paaiskinau" Ką tu paaiškinai? Tu nieko neaiškinai, o bandei "suvartyti" mane, nors aš tau net neprieštaravau, o paaiškinau kodėl yra kaip yra. Ginčyjies tik dėl to kad ginčytis
Anonymous 2011-10-12 20:45
as nerasiau, kad pirkau del to kad visi pradejo pirkti, as parasiau, kad susidomejau, kai visi pradejo pirkti.. nes zmones dazniausiai susidomi, kai kazkas ivyksta svarbaus ir reiksmingo.. zinai kodel tau turiu tai aiskinti? todel, kad tu ieni i ta rata kuriems dazniausiai reikia viska kartoti 10 kartu kad pagaliau suprastu ir objektyviai paziuretu i viska.. tai uztrunka ilgai ir nuobodziai.. ir kaip taisykle dazniausiai jie visi iphonistai.. eik paziurek koki 19,99 frankai filma (nes knygu tikrai neskaitysi).. tada gal ir netycia suprasi kazka apie marketinga.. vien po Jobso mirties buvo du reklaminiai straipsniai neva is uzuojautos.. vienas reklamu rinkinys, kitas jobso gyvenimo video, kuriame visur reklamuojamas akivaizdziai irenginys.. pasakysi cia jo gyvenimas toks su applu susijes.. bet nafik rodyti naujausius produktus, o ne kokius pasenusius, bet dar naudojamus.. vyruti is sudo vasko mums nepaspausi, kaip tai daro applas jums pristatydamas siri programa kaip pritrenkiancia naujiena, kuria galejo visi naudotis jau seniai.. gaila kad istryne seniems vartotojams. nes tai turi but nepakartojamas privalumas ir pritrenkianti naujiena uz kuria atiduotum savo pinigus! vat tik fb ir tikrintis ir tetinka tas iphonas..
Anonymous 2011-10-12 20:57
jezau, kiek galima aiskinti... toks vaizdas, kad as cia vienas toks protingas.. zodziu paprasciau nebesugebesiu tau paaiskint, tad skaityk. Mazesnis modeliu kiekio gaminimas yra applo strategija. smartfonu labiau domimasi, sklando daugiau gandu, todel tai kaip ir suzadina didesni smalsuma, nemokama reklama, belieka pribloksti per pristatyma, kad nenusiviltu gandu suzadinti zmones ir parduodi kuo daugiau ir brangiau smartfonus. Jei jie leistu daugiau modeliu, tai pardavimai bendrai paemus kristu, nes iphono fananatikai nebekeitinetu iphono taip daznai. jei pirktu daugiau tai ir gamintu daugiau.. kita vertus apple ne pirma karta pristabdo gamyba, kad iphona paversti prestiziniu zenklu del deficito. tame ir yra esme, kad tu bandei pateisinti appla, o pasiteisinimas yra labai blogas ir neobjektyvus, nes applui daugiau modeliu gali atsiliepti i blogaja puse, tuo labiau, kad jie buvo pristabde gamyba del to, kad iphonus parduoti dar brangiau ir su prestizine etikete kuri sakytu "visi nori jo". clear?