„ACME“ planšetinis kompiuteris: kiniškas gaminys su lietuviškomis idėjomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2011-10-15 19:32
uzuojauta pirkejams..
Wolfy 2011-10-15 19:49
Butu gerai, jai Lietuvoje butu pagamintas, bet kadangi Kinijoje pagamintas, tai tada cia eilinis plansetinis kompiuteris.
Menulis 2011-10-15 19:58
ale neabejoju, kad bus pakankamai, kurie nores ir pirks toki, cia kaip ir MOKI VEZI - turi pasiuloij "Šarvo durų" už 200 litu (gamina estijoij, savikaina apie 80 litu) - galvojat neperka?:))) bus pilna tokiu kurie pirks ir šita kiniška fuflo, pamatysi, ir dar dziaugsis. Kita vertus, tegul, ne visi gi uzdirba Samsungams, galu gale Apple iPadui. Smagu, kita vertus kar ir varguoliukai bus su tabletemis, tegu tik zais su jom, o ziurek gal dar ir interneta kuris pabrowsins:))) vis i gera, lai svieciasi. Atsiras supratimas kuo blogas kiniskas kai palygins, praprus kiek - man tai atrodo vistiek geriau tokiems, nei kad telika ziuret su mambaliu. Nemanai?
gRysed 2011-10-15 20:11
nuo tokios tabletes tai tik apsaugok ir apsviesk....
Cigaras 2011-10-15 20:19
Visų pirma, tai dar techninė charakteristika nebuvo paskelbta, o jūs jau čia verkiat. Ir kažkaip kai lietuviškas produktas, taip tas veikėjas menulis atsiranda... Sutapimas?
Separatistas 2011-10-15 20:40
na acme kolkas nėra žinoma dėl savo kokybės
arimanas 2011-10-15 21:09
pirkau ausines acme, tikiuosi laikys norma, jei ne tada gyvenime nebepirksiu acme produktu, nes ne kokie atsiliepimai apie sia firmele.
Mumblefluff 2011-10-15 21:53
Tik dabar sužinojau, kad acme yra lietuviška firma, ką gi, Lietuvai garbės neprideda
arvis911 2011-10-15 22:08
Juokas ima iš straipsnio, o dar didesnis iš komentarų. ACME kokybiška produktą siūlo? Matau, mėgsta pajuokaut. O kaina tokiam produktui tai totalus FAIL.
sigitas 2011-10-15 22:08
Acme produktais nusivyliau ir aš. Kažkada nusipirkau acme CD RW tai po šįrašymo nusilupo aktyviosios plėvelės . Galvojau kad tai atsitiktinis brokas , juk ko nebūna . Dabar nesenai už gana padoria kainą pirkau ausines ir jų skambeys neduok dieve . Vėliau už kur kas mažesnę kainą pirkau atseit lenkiškas bet pagamintas irgi kinijoje . Tai tos skambėjo kur kas geriau . Nusprendžiau daugiau nebenaudoti acme produktų nors iki šiol jų gaminius rinkausi vioen dėl to kad tai yra lietuvos firma . Manau kad acme pagaliau užlinks siūlyddama šlamštą kaip vidutinį produktą .
TomasS 2011-10-15 22:19
O per kurį galą jis „lietuviškas“? Kad lietuvaičiai nusiųs kiek megabaitų atminties įdėti? Detalės kinų, gamyba kinų, softas google'o. Čia labiau kvepia kinų bandymų pasinaudojant ACME nuimti nuo gaminio neigiamą PR darantį „product of china“...
Cigaras 2011-10-15 22:53
Taip taip, bet vis tiek įmonė yra Lietuvoj įsteigta. Kas kalbant apie visokius diskus, tai aš labai daug prisikaitau anti-acme žinučių, bet realybėje tai turiu DVD-RW gal ketvirtus metus tą patį, ir kaip drožiu, taip jis dar gyvas. Kas dėl kokybės, tai bus tiesiog ACME modelis ir tiek. Paprasta kinietiška planšetė, už mažą kainą. O čia visokie, kad šūdas nusimato ir pan komentarai, tai nėra logiški.
faktas 2011-10-15 23:50
Iš asmeninės patirties galiu pasakyti tik apie diskų kokybę ir mp3 grotuvą. Man labai dažnai tenka įrašinėti nuotraukas ir šiuo metu aš naudoju beveik tik Acme DVD. Acme DVD labai retai būna brokuoti lyginant su dvigubai brangesniais. O dėl mp3 grotuvo, nepamenu, kokį modelį turėjau, bet jo net pasiilgstu. Žinoma, jo ekranas buvo prastas, plastmasinis korpusas... Bet tobulas sinchronizavimas! Įkeliu aplankalą su muziką į grotuvą - ten jis ir yra su visa muzika. Vėliau trumpam naudojausi iPod, o dabar turiu Philips. Abiem pastaraisiai atvejais muzikos šiaip sau neįkelsi, jei nori, kad būtų grojaraščiai. Reikia sinchronizuoti, o sinchronizuojant tiek iPod, tiek Philips daro labai daug klaidų, dažnai kai kurių dainų tiesiog neįkelia. Per pakartotinį sinchronizavimą įkelia, bet kažkodėl ištrina dar kelias... Bet Acme ausinės yra blogiau už viską... Atkuria baisų garsą. Žinoma, jos labai pigios, tai lyg ir galimybė rinktis. Tiesa, ne visi žmonės vienodai girdi. Esu kelis pažįstamus iškritikavęs, kad klauso per Acme ausines, daviau jiems savo, kur garsas aiškiai švaresnis, o jie nejaučia skirtumo. Jei ir aš nejausčiau skirtumo - griebčiau Acme. Žodžiu, tikrai nesakysiu, kad Acme yra pavyzdinė kompanija, bet savų pliusų ji irgi turi.
TomasS 2011-10-15 23:56
Visų pirma tai „kinai“ (Čekijoje juk ne „čekiečiai“, o čekai gyvena?) Antra tai žmonės tiesiog iš ankstesnės patirties sprendžia apie kinų produkcijos kokybę... Daug kalbų delfiuose apie tiesiog Lietuvos nepasiekiančius „superkokybiškus“ kinų gaminius, tik kad jų nė su žiburiu rasti nepavyksta net ir už Lietuvos ribų...
Kilgoras Trautas 2011-10-16 00:35
Dėl cd-dvd laikmenų višikai pritariu Faktui. Turiu ACMĖS pelyte kokie jau 3 metai ir ją vadinčiau geriausia kokia turėjau, o turėjau 2 Logitech, 1 A4tec, 1 Microsoft, teko ilgai čiupinėti ir Apple išsigimimą su klitorium. Bet Acme pelė "limpa" prie rankos, laidas minkštas, ratukas patogus, ne per kietas, kaip logitechu. Dar ir klaviatūra turiu, pigi, plona, su visais simboliais, gerai veikia, vienu žodžiu - be priekaištu. Bet sutinku, kad Acme turi ir nenusisekusiu produktu, o kaip be jų. p.s. Apple produktai lygiai tiek pat amerikoniški, kiek Acme - lietuviški. O Android tiek pat Googlo, kiek linux - Suomijos. p.p.s. Dar Acme produkcija tiek pat kiniška, kiek Microsoft Windows7 - indiški.
KAFS 2011-10-16 00:53
1. Nematau kuo girtis kai firma importuoja viską iš kinijos (ir turiu omenyje tikrai nestebuklingos kokybės) ir uždeda tik savo pavadinimą. Kaip spėju pagrindinis tikslas yra plėtra ir pardavimai, bet ne reputacija ir kokybė. Sakyčiau netgi visiškai priešingai politika kokiai apple. Dėtis savo varda gana populiaru, ne viena acme tai daro, žinau kad Senukai, maxima turi tokius gaminius (tik tiesioginio firmos vardo neklijuoja kaip acme). 2. Pats kompiuterio asmeniškai nepirčiau, dėl kainos ir dėl mažų perspektyvų jį naudojant. Su tokiomis charakteristikomis apart pažaidimo vaikams neįsivaizuoju jo kadieniniame gyvenime. Nors nenustebčiau jei acme pasiūlius kokį softa, šitie daikčiukai atsirastu kokios kavines padavėju rankosi kaip užsakimams priiminėti skirti dalykai, arba kokiose logistikos firmose. Kaina pigi, gavos softa eilinį manau įmanoma.... Juk sandelininkui neduosit ipad'o o sita galima būtų. 3. Norėčiau matyti kada nors acme verta pasididžiavimo ir žinomą visame pasaulyje kaip gaminančia patikimus, kokybiškus revoliucinius produktus, to ir palinkėčiau
Egidijus3 2011-10-16 01:05
Acme pavadinimai galetu normalesni buti o ne darbar Acme TB01, ant klaviaturu CS01, WS03 ir tt.. Negi nesugalvoja normalesniu raidžiu ar skaiciu. O dabar A-B, 1,2,3. Manau tokie užvardijimai garbes tikrai neprideda. Turiu toki Acme MP4 grotuva jau 4 metus. Labai geras vien del paprasto naudojimo, paprasti mygtukai, grazus lietuviskas paprastas softas, lengvai ikeliama ir surandama muzika. Tik viena nedidele smulmena, buvo taissytas 4 kartus. Na jau ir galinis korpusas pradejo rudyti. O apie Acme peles as jau geriau patyliu, kvadratine dezute su dviem mygtukais. Niekaip Acme iki siol nesugeba peles isgaubtuma pritaikyti prie rankos.
Pumper 2011-10-16 09:41
Acme nesugeba net veikiančių tuščių CD/DVD pagaminti, o lenda į planšetinių rinką + su kaina didesne už kindle fire. Nenuliūsčiau, jei greičiau prie bankroto toks spendimas privestų.
arvis911 2011-10-16 11:52
Na aš manau, kad acme cd-r ir dvd+/-r diskai tik muzikai ir nuotraukoms tinkami, daugiau niekam. Reikalu esant turėjau dvd-rw, pasigailėjau, kad pirkau būtent acme. Po pirmo disko trynimo, nuo disko kraštų atsilupo plėvelė. Geras draugas buvo nusipirkęs dvd+r DL. Įsirąšė žaidima į diska. Ir staigmena įrašant žaidimą išmeta klaidą, kad sugadintas instalecinis failas. O diskas buvo įrašomas pačiu lėčiausiu greičiu. Dėl mp3 grotuvų, tai labai įdomi situacija. Kaimynas turėjo du acme grotuvus vieną tuo metu pirko už 50 po trijų mėnesių kitą už 200(nesu tikras, gal daugiau mokėjo). Pirmas Grotuvas labai paprastas panašus į usb atmintinę, tik su elementu ir ekraniuku. Iš jo nieko stebuklingo nereikia tikėtis, visiškai nieko ypatingo už tokią kainą. Bet antras jo grotuvas buvo su sensoriniais mygtukais. Bėda tame, kad jie beveik neveikdavo. Palyginus tuos sensurius su (tuo metu) mano telefono LG chocolate KG-800 sensoriais atrodydavo, kad jo grotuvas brokuotas. Aš tai pat turėjau acme kolonėles. Jos tikrai buvo tragiškos. Kiek pas pažįstamus, tiek pas save pastebėjau, kad iš kairės kolonėlės visada kažkoks girgždesys girdisi. Turėjau keletą acme ausinių. Jos po mėnesio naudojimo sulūždavo. Taip nusipirkau acme taupiausias lempukes. Pastebėjau, kad ant įpakavimo ant duomenų apie lemputę užklijuotas lipdukas. Nulupus jį, paaiškėja, kad jos ryškumas ne 420 liumenų, bet 350.
gRysed 2011-10-16 12:55
kas ce svaigsta apie kokybiskus acme produktus? gal naudoje nesat, kad ce gerom nuomonem svaistotes? pirkau ausines bent dvejas, nelaike net 2menesiu... taippat pele, kurios lazeris kreivas sleivas po keliu men paliko, apacia nusilupinejo ir t.t. Kaip asilas prisipirkau begales tusciu cd, is kuriu kas antras/trecias blogas... Visi pazystami paklausti apie "acme" pasakyt gali tik tiek, jog pigus sudas. O ce dar kazkas drysta sakyt, jog nebloga firma. Kainos atzvilgiu - gal, bet kokybes....