Debiutavo stabili naršyklės „Google Chrome 15“ versija (Video)  (12)

Interneto naršyklė „Google Chrome 15“ išaugo iš beta etapo ir dabar visiems internautams prieinama kaip stabili galutinė versija. Naršyklėje optimizuotos kai kurios funkcijos, patobulintas dizainas ir ištaisytos kai kurios saugumo spragos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirma, kas iš karto krenta į akis, tai naujas pradinis puslapis, kuris pasirodo, tik paleidus naršyklę. Jis taip pat rodomas, kai atidaroma nauja kortelė. Pradiniame puslapyje surinkti dažniausiai naudojami interneto puslapiai, kortelės ir programėlės, dirbančios „Google Chrome“ aplinkoje. Aišku, vartotojai galės susikurti ir savo skyrius, suderintus su konkrečiais jų poreikiais. Programėlės, dirbančios naršyklės aplinkoje, dar anksčiau atsirado kitoje naršyklėje - „Opera“, tačiau „Chrome“ kūrėjai joms kurti ir tobulinti skyrė ypač daug dėmesio, tad vartotojai galės įvertinti skirtumus tarp šių dviejų konkuruojančių programų.

Be patobulintos grafinės sąsajos, atsinaujino ir programėlių parduotuvė „Chrome Web Store“. Taip pat buvo atlikta ir eilė kitų optimizavimo darbų, ištaisytos klaidos, pašalintos saugumo „skylės“. „Google“ taip pat tęsia pasiteisinusią tradiciją sumokėti finansiškai už vartotojų aptiktas naršyklės „Chrome“ saugumo spragas.

Iki naujausios versijos „Chrome“ turėtų atsinaujinti automatiškai. Jei tai dėl kokių nors priežasčių neįvyko, arba jei dar neturite šios naršyklės savo kompiuteryje, „Google Chrome 15“ galima parsisiųsti iš oficialaus Google puslapio. Daugiau apie šios programos naujoves žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: