Kitas „Apple“ produktas – televizorius?  (24)

Visiškai skaitmenines ir video paslaugas integruojantis „Apple“ televizorius buvo paskutinė Styvo Džobso (Steve Jobs) vizija - manoma, jog toks gaminys gali būti išleistas gan greitai, rašo CNN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Biografinėje knygoje „Steve Jobs“, kuri buvo išleista pirmadienį, autorius rašo: „Džobsas, minėjo, jog jis suras būdą, kaip televizorius padaryti praktiškus. Jo įsivaizdavimu, šis įrenginys turėtų sinchronizuotis per bevielį ryšį su kitais „Apple“ prietaisais“. Kitaip tariant, tuometinis kompanijos vadovas norėjo, kad prietaisas būtų labai paprastas ir tuo pat metu kuo funkcionalesnis.

Tą pačią dieną, kai buvo išleista knyga, internete pasklido pranešimas apie naująjį televizorių, kuris turėtų pasirodyti jau greitu metu. Jame rašoma, kad S. Džobso kelionės į Kiniją tik patvirtina spėjimus ir pradiniai išmaniojo „Apple“ televizoriaus prototipai, matyt, jau leidžiami Kinijos fabrikuose. Pranešimo autorius Brian'as White‘as rašo, kad produktas turėtų pasirodyti per ateinantį metų ketvirtį ir papildys „Apple“ skaitmeninių produktų ekosistemą.

„Apple“ nuo 2007 metų platina televizorių priedą „Apple TV“, per kurį galima žiūrėti internetines vaizdo transliacijas. Šis gaminys konkuruoja su funkciniu požiūriu analogišku  „Google TV“ priedėliu. Tačiau, lyginant su tokiais sėkmingais „iPhone“ ir „iPad“ projektais, šis televizorius nesulaukė pasisekimo net ir stipriai sumažinus kainą. Pranešimo autoriaus manymu, atsisakymas šiemet atnaujinti „Apple TV“ tik signalizuoja apie naujo televizoriaus išleidimą greitu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: