"App Store" du mėnesius tūnojo kenkėjiška programa

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

secret 2011-11-10 15:21
galetu apie tai parasyti new york times pirmam puslapyje, kad zmones pradetu matyti, kad nieko nera saugaus ir be virusu. tegu nestumia ant win, nes programisiai nusitaikys butent i apple irenginius, kuriuos perka kaip "karve" pasakytu - tie kas uzdirba ir gali sau leisti
enternald 2011-11-10 16:58
Apple produkcija visados buvo zero-zero safety, gal kai kuriuose vietuose labiau už langus: saugumas paskutinėje vietoje po user-friendly GUI. Kaip taisyklė už saugumą sunaikini user-friendliness.
infoguru 2011-11-10 22:11
Šiaip čia įdomus momentas. Tarkime aš parašau programėlę. Pvz. kalendorių. Išsireikalauju tinklo teisių, nes atseit reikia sinchronizuoti laiką su serveriu. Išsireikalauju priėjimų pvz prie paveikslų ar userio info, nes girdi man reikia automatiškai įkelti jo vardą ir jo lankytų vietų foto. Kaip jūs gudručiai dabar mane suseksit? Ogi niekaip. Ir viskas atrodo legalu. Ant tokios programos užsirautų bet kas. Skirtumas tik tas, kad kai pasirodo žinia apie tokią programą - App Store gali ją iš karto blokuoti ir užsidaro priėjimas visiems. Aišku įdomu ar blokavus programą automatiškai blokuojasi ir jau į telefoną įdiegta versija. Gal kas žino?