„Windows 8“ atsinaujins kitaip

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mch0lic 2011-11-20 08:26
Tas sistemos perkrovimas po 15 minučių kartais žiaurei įsiutina, jei pvz buni trumpam išėjęs ir gryžęs matai, jau parėjo update'as. Bet jei tas pats bus su 3 dienų, be jokio prenešimo ar pakonfirminimo perkraunamas kompas tai nematau jokio čia sistemos optimizavimo. Geriau padarytų kokia piktogramą prie laikrodžio ir piriminimą kai išjunginėji, kad yra update'as, nori update'ini nori išjungi, nes tas jų savivaliavimas erzina...
MantasNo 2011-11-20 10:23
viskas, ka isvardinai yra ir dabar
Pumper 2011-11-20 10:29
Yra ir buvo gal net nuo XP laikų. Jei nemoka ponas mch0lic susikonfiginti, kaip jam patogu, tai jokia OS nepadės.
KeeperMustDie 2011-11-20 11:56
Ne visi zmones sugeba susitvarkyti toki dalyka kaip automatic updates, tame paciame irase yra pateikiami vartotoju automatiniu atnaujinimu grafikai, is ten matosi, kad daugybe zmoniu pasirenka automatini irasyma ir perkrovima, o po to turbut pyksta - betkuriuo atveju, pagal nutylejima reikejo padaryti taip, kaip paprastam vartotojui butu patogiausia - o kam reikes susitvarkys. Dabar jie pagaliau tai padare, menkas patobulinimas, bet matyt paprasti vartotojai liks patenkinti.
forestbird 2011-11-20 14:13
Tai pasirink, kad pats diegsi atnaujinimus, o ne visk automatic ir išspręsi bėdą
bahuriux 2011-11-20 18:27
Win7 tik tuo ir geresne uz XP kad daug nesamoniu nebuna ijungta by default. Pvz. system restore, nesisteminiu disku ir ju skirsniu neijungimas by default, tas labai gerai, bet tas turejo buti padaryta pries 10 metu ir panasus dalykai.
Ryciuks 2011-11-20 23:52
Čia ir dabar aišku nuo xp laiku,kad atnaujinimai užima laiką.Dabar,kai windows 8 bus atnaujinimai nereikės laukti kada viskas atsinaujins tiesiog po kelių dienų tu galėsi pamatyti,kokius atnaujinimus suiinstaliuos ''microsoft" koorporacija.
Pasalietis 2011-11-21 07:27
System restore mano manymu išvis galbūt vienintelė funkcija, kuri pagal default turėtu būti visuose win įjungta.
kroitus 2011-11-21 09:52
Kažkaip neatrodo labai didelis progresas - sistema vistiek automatiškai persikraus, tik kad ilgiau leis padirbėt prieš tai... Kas ten tokio windozėj yra, kad po beveik kiekvieno atnaujinimo reikia perkraut? Kažkodėl linux tos problemos neturi - praneša, kad reiktų perkraut, bet tuo ir pasibaigia - kol vartotojo neužknis pranešimas, tol jis nieko ir nedarys. O čia - nori nenori, vistiek padarys savaip...
KeeperMustDie 2011-11-21 12:01
- tu skaitei kitus komentarus? Ten rase, kad galima nustatyti, kaip vyks update'ai - nenori, kad automatiskai restartintusi, padarai, kad nerestartintu. Nors man buvo keista, kad kazka tokio nezymaus aprase b8 bloge, dar keisciau, kad is visu naujienu, butent si pasieke technologijos.lt. Kita vertus paskaicius komentarus tampa aisku, kodel tai yra taip svarbu - daugybe zmoniu net nemegina keisti default nustatymu.
kroitus 2011-11-21 12:17
Tai aš ir kalbu apie DEFAULT nustatymus, nieko nekeičiant. Kadangi tneka pripažint - didžioji dauguma vartotojų savo sistemose nieko niekada nekeičia - net wallpaper'is pas daugumą - toks, koks buvo tik įdiegus OS. O šiaip tai kažkada, man rodos, esu dar ant XP daręs, kad nerestartintų, tai vistiek kartkartėm mesdavo pranešimą, kad „tuoj perkrausiu, jei nepaspausi cancel“. Šiaip tai Windows tokia architektūra - net pakankamai smulkūs pakeitimai (kad ir grafinės aplinkos, ar koks papildomas dll atsiranda) reikalauja perkraut visą sistemą. Linuxe perkrauti siūlo (ne reikalauja, bet siūlo tai padaryti) tik kernelio atnaujinimai.
salemas5 2011-11-21 16:10
as tai turiu w7 ir kai parsiuncia updaita tai sone islenda pranesimas kad updaitas yra paruostas diegti tada rankiniu budu pasirenki norimus updaius juos kompas atsiuncia ir instalina, o tada issoka pranesimas kad reikia restartuoti, bet yra galimybe kad nusikelti ta restartavima iki 4 atrodo valandu, o poto kai praeina limintas vel issoka pranesimas ir taip nerestartuoja kol as to nenoriu, taigi jokio microsofto savivaliavimo as cia nematau ...