„Google Analytics“ vartotojai artimiausiu metu sulauks naujos versijos  (4)

Kompanijos „Google“ sukurta statistikos apie svetainių lankomumą surinkimo ir atvaizdavimo tarnyba internete „Google Analytics“ vartotojams elektroniniu laišku išplatino pranešimą, jog ruošiantis 2012 m. pradžioje panaikinti senąją „Google Analytics“ versiją, vartotojų paskyrose greitai bus suaktyvinta nauja šios paslaugos versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 Naujoje versijoje buvo pertvarkyta sąsaja, kuri padės dar lengviau naršyti duomenis. Taip pat pastebėsite kelias svarbias naujas funkcijas. Supažindiname su naujomis funkcijomis, pateikdami oficialų „Google Analytics“ komandos pranešimą:

„Google Analytics“ realiuoju laiku

Ataskaitose realiuoju laiku rodoma, kas vyksta jūsų svetainėje dabar. Ataskaitos atnaujinamos nuolat, o apie kiekvieną jūsų svetainės puslapio peržiūrą pranešama po kelių sekundžių. Ataskaitas realiuoju laiku rasite skirtuke „Pagrindinis“.

Sudėtiniai kanalai

Galite matyti, su kuriais kanalais sąveikavo jūsų klientai per 30 dienų iki konvertavimo arba įsigijimo. Konversijos kelio duomenys apima sąveiką su daug medijos kanalų, įskaitant paspaudimus iš mokamos ir natūralios paieškos, filialų, viešųjų tinklų ir vaizdo skelbimų.

Ataskaitų teikimas mobiliesiems

Vis daugiau lankytojų žiniatinklyje naršo mobiliaisiais įrenginiais. Ataskaitos mobiliesiems, pateikiamos naujoje „Google Analytics“ versijoje, padės suprasti, kaip mobiliuosius įrenginius naudojantys lankytojai sąveikauja su jūsų svetaine. Taip pat galite matyti, kuriuos mobiliuosius įrenginius naudoja jūsų lankytojai, bei optimizuoti pagal tuos įrenginius.

Srauto vizualizacija

Srauto vizualizacija yra dailus ir modernus įrankis, grafiškai parodantis, kaip lankytojai naršo jūsų svetainėje. Visiškai pakeitėme senosios „Google Analytics“ versijos naršymo įrankių koncepciją ir juos pertvarkėme.

Ar jūs naudojate „Google Analytics“ sistemą savo svetainėje? Jei taip, ar esate patenkinti rezultatais? Pasidalinkite patirtimi komentaruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)