Išmanųjį telefoną gamins ir „Facebook“  (7)

Socialinis tinklas „Facebook“ ruošiasi išleisti išmanųjį telefoną kodiniu pavadinimu „Buffy“. Apie tai remiantis neįvardinamais šaltiniais skelbia tinklaraštis „All things Digital“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialinio tinklo telefoną gamins bendrovė HTC. Išmaniojo telefono gamybos partnerį „Facebook“ pasirinko neseniai. Taip pat buvo svarstoma bendradarbiavimo su „Samsung“ galimybė. HTC jau dabar įdieginėja „Facebook“ paslaugas į savo aparatus – kai kuriuose modeliuose (pvz., „HTC Salsa“ ir „HTC ChaCha“) yra netgi atskiras prisijungimo prie „Facebook“ mygtukas, rašo interneto portalas "lenta.ru".

Yra žinoma, kad „Facebook“ išmanusis telefonas veiks su modifikuota „Android“ operacine sistema. Viena iš esminių jos ypatybių bus HTML5 standartų palaikymas. Kokios programos bus įdiegtos į įrenginio atmintį – nežinia. Nežinoma ir telefono pristatymo data, nors tikimasi, kad tai įvyks po metų ar pusantrų.

„All Things Digital“ informacijos šaltiniai nurodo, kad iš „Facebook“ pusės už bendradarbiavimą su HTC atsakingas Bretas Tayloras - socialinio tinklo technikos direktorius. Oficialiai „Facebook“ nei patvirtina, nei neigia telefono kūrimo fakto. „Mūsų mobilioji strategija yra paprasta. Manome, kad stiprus integravimas su socialinėmis paslaugomis yra naudingas bet kuriam mobiliajam įrenginiui“, - komentavo „Facebook“ atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)