Įmonėse naudotis elektroniniu paštu - neefektyvu?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2011-11-29 15:26
Aišku, gal jie turi pasirašę kažkokią labai gudrią/patogią sąsają tom trumpom žinutėm, bet paprastai vėliau prireikus kažkokios informacijos knaisiotis po el laiškų archyvą vistiek kur kas lengviau nei po trumpų žinučių šiukšlynėlius. Ir paprastai laiškus stengiamasi rašyti nors kažkiek tvarkingai, su šiokiu tokiu minčių dėstymu, o kapotų žinučių krūva, kažkada reiškusi pokalbį vėliau atrodo gan apgailėtinai.
sigun 2011-11-29 15:40
Pritariu pirmam komentarui. Be to kuo geriau trumposios žinutės rašymas nuo trumpo el.laiško? Tiek vienas tiek kitas lygiai taip pat blaško, tik paštas dar ir universalesnis informacijos perdavimui.
uodas 2011-11-29 16:17
KA REISKIA BEVERCIAI LAISKAI? pas mane darbe naudojames skype ir e-pastu. skanuotus dokumentus parsiunciame e-pastu, beto jie uzsiarchivuoja, jei prireikia, kazkurtai ant metu (nes gmailas butent per metus uzsikemsa) ir as neisileidziu i savo pasta jokiu pasaliniu - metu visus i spama, tam yra sekretore, lai ji ir vargsta ir rusiuoja realius pasiulimus, nuo slamsto. Todel pastas yra super dirbant tik su partneriais. o skype - labiau bendravimui - nes ten dokumentu nepersiusi, jei vienam laido gale isjungtas skype,
TLas 2011-11-30 02:45
Perskaicius laiska prie darbo grizti uztrunka minute - tai reikia atsisakyt emailo ir naudoti twiteri arba FB. WTF? O tai facebooke ar twiteri kazko kito nesamone paskaityt ar dar kur nuklysti tikrai kad daugiau sansu, todel cia manau butu keitimas i didesne blogybe siuo aspektu.
Karvė 2011-12-05 21:17
Kažkoks senas nuopeza nuo gyvenimo atitrūkęs ir tiek...