„Intel“: Laukiame pasirodant „Windows 8“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2011-12-03 15:17
Jei su W8 tiek planšetėse tiek įprastuose kompiuteriuose veiks tos pačios programos, kaip pvz., 3D Max arba Photoshop, iškart pirksiu planšetę su W8. Tie Android tai kol kas mažai kam pritaikomi žaisliukai.
- 2011-12-03 15:32
Jei jei jei.. O jei visi planšetes ims gaminti su ARM, idant sumažintų energijos suvartojimą? Būsi pirmasis, forumuose verkiantis, „turiu planšetę su Windows 8 - kodėl nepasileidžia Photoshop'as?“ ?
faktas 2011-12-03 15:43
Jei kažkas nepasileidžia, stringa arba blogai veikia, aš to neperku... Prieš pirkdamas brangų daiktą daug kartų patikrinu, tada perku arba neperku.
- 2011-12-03 16:51
O ką nors apie specializuotos paskirties įrenginius esate girdėjęs? Planšetė šiuo atžvilgiu toks įrenginys ir yra.
Gediminas Jurgaitis 2011-12-03 17:25
plancet yra kvailas zaislas... kolkas.. nes su 30gb hardu tai yra tik zaisliuka autike ar traukiny uzmusinet laika. beje nesenai pats noreju pirkti plancete, praminkiau gal 10 skirtingu ir visos yra chuinia. tas androidas kazkoks ypac keistas nelipo man. jei reikia tik internto ir angry birds tada jo plancete naudinga DDD
infoguru 2011-12-04 00:44
Pirk, pirk.... Juokini voveres... Jei nepalaikys tokio rašymo galimybių, kaip Wacom Cintiq... iš Photoshopo ir 3DMax naudos, kaip iš ožio pieno... galėsi nebent modelius kam nors parodyti ir pasukioti... Be to tie Photoshopai ir Maxai komplekte su Win8 tavo bateriją per 30 min suvalgys. Be to ekranas mažas. Jei tau tokio tikrai reikėtų tai jau seniai galėjai įsigyti... "tik" 2000 USD. Tie patys Windows planšetai egzistavo jau nuo kokių 2000 metų ir niekam jie buvo neįdomūs. Žinai kodėl? Dėl kosminės kainos ir visiško nepritaikymo liečiamiems ekranams. Win8 pagal visus jų pristatymus sprendžiant ant seno funkcionalumo bus uždėtas dabartinis Android/iOS sluoksnis - touch friendly GUI, o visos senos programos liks kaip ir buvusios. Taip, kad apibendrinant tas pats š, tik įpakuotas, kad patogiau būtų paimti. Kaina aišku mažesnė nei 2000 metų planšeto, bet kam reikalingas planšetas kurio panaudojimui pritaikyta tik OS ir praktiškai 0 programinės įrangos? Aišku greičiausiai veiks programinė įranga kuriama WP7.5. Čia gal galėtų kas nušviesti plačiau, bet apie Max ir Photošopą gali tik pasvajoti, nes tam paprasčiausiai nematau poreikio.
faktas 2011-12-04 01:13
Puikiai žinau, kad jau pagaminti planšetiniai, kuriuose sukasi W7. Kaip tik praėjusią savaitę žaidžiau su tokiu. Jie patempia visas W7 skirtas programas. Planšetės kol kas ir neperku, nes jos dar neatitinka mano poreikių. Bet ateityje dizaino srityje bus žymiai patogiau dirbt su planšetėmis, nei su įprastais kompiuteriais. O manau, dar tolimesnėje ateityje asmeniniai kompiuteriai išvis išnyks. Visi nešiosis super galingus mob. įrenginius, kuriuos bus galima prijungti prie projektorių, monitorių, spausdintuvų ir t.t. Man tik keista, kodėl dabar dar tokių negamina...
infoguru 2011-12-04 01:22
Prie projektorių, spausdintuvų, monitorių jau dabartinius planšetus galima prijungti. Aišku tam reikia nusipirkti spec. perėjimus. Dizaino srityje, piešti taip - daug patogiau. Tačiau esmė tame, kad tie planšetai yra be rašiklių, o jei ir su rašikliais tai jie dirba kreivai (tikslumo ir vėlavimo prasme). Vienintelis mano žinomas variantas kuris šiuo metu pakenčiamai dirba su pieštuku ir kurį pats asmeniškai esu išbandęs yra Samsung Galaxy Note (http://www.youtube.com/watch?v=QMvMWyXldzk). Kitiems atvejams Wacom kol kas nepakeičiamas. Kas dėl PC tai labai abejoju ar jie išnyks (ypač profesionalioje darbo vietoje), nes planšetai niekada netstos 2-3 ekranų, galimybės pasikeisti tik grafinę plokštę ekstra atveju, kai ji sudega, o klientas skambina vidurnaktį su nekaltu klausimu "Tai dar neatsiuntei mūsų užsakymo?". Planšetas vargu ar turės tokias galimybes pasididinti atmintį, įsikelti RAID, susikonstruoti nedidelį firmos render farmą ar bet kaip kitaip padidinti darbo efektyvumą ir gaunamą naudą, kaip tai gali normalus PC. Namų vartotojas - jei elementarioms funkcijoms - paštas, naršyklė, filmai, muzika - jau dabar visa tai gali turėti įsigijęs iPad2, Amazon Kindle Fire ar Samsung Galaxy Tab serijos planšetą. O jei be viso to norės rimčiau ką užsiimti tai be normalaus PC nei žingsnio. Viskas priklauso nuo poreikių.