„Apple“ steigimo sutartis aukcione parduota už 1,6 mln. dolerių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2011-12-14 21:58
Kažkur miršta žmonės iš bado, o kažkur popieriaus lapas perkamas už milijonus. Nieko absurdiškesnio negali būti...
blizzard 2011-12-14 22:11
na matai, čia jau kaip pažiūrėsi, kažkur žmonės dirba - kažkur žmonės tingi, ar prašo išmaldos... Man nesinori tikėt kad Afrikoj žmonės badauja todėl kad Afrikoj tik smėlis, Amerikoj smėlio irgi nemažai yra Kinijoj irgi smėlio daug bet žmonės turi tikslą kurio siekia. ką turi afrika? tinkamą orą nieko neveikt 24/7, puikią motyvaciją nieko neveikt, juos gi sušelpia likęs pasaulis, jiem daugiau nieko ir nereikia tik išmaldos, kaip tiem bomžam kaime, už alaus butelį ranką duotų nupjaut.. Labai gerai tinka pasakymas, kas nedirba mielas vaike - tam ir duonos duot nereikia, šiuo metu Afrikoj vyksta kiek kitokia politika, ko pasekoja badaujančių armija ten dar labiau auga, jie net nežino ką darbas reiškia.. Nesakau kad visi bet dauguma - taip. Yra dirbančių ir Afrikoje ir jie tikrai pragyvena.
Domaz 2011-12-15 00:35
Afrika yra vergu zemynas. Vien del to jie nieko ir neturi.. Jei nori kazkas gerai gyventi tai kazkas turi uz juos dirbti.. Visais amziais taip buvo ir taip liks.. Tik gaila, kad Lietuva tampa vergu salis.. Dabar is Lietuvos isvaziuoja talentigiausi zmones - tai nuosprendis aiskus.. As net nesuprantu, kaip zmones nemato totalaus vygdomo nutautejimo..Jei sovietai to nepadare, tai vakarai tikrai to pasieks.. Bent is dabartiniu tendensiju, Lietuva kaip tauta, tikrai neliks...
Indigo89 2011-12-15 21:35
Nu negalima vien afrikos zmoniu kaltint del bado ten esancio. Daugiausia kalti valdininkai, kurie nesugeba sukurti normalios valstybes. Cia tas panasiai kas norvegas kaltintu lietuvius tingumu ir tuo paaiskintu, kodel lietuvoj taip blogai zmones gyvena. O del nutautejimo kaltint vakarus kvaila - ar jie kalti, kad musu valdzia nesugeba padaryt normalaus gyvenimo. Netgi negalima vien valdzios kaltint - visi, kas nors kiek labiau atsakingi uz bendra zmoniu gerove yra kalti kurie yra korumpuoti ir gobsus. O tokiu lietuvoj dauguma, nematau nieko kuo reiktu stebetis.