„Microsoft“ vadovas Steveas Ballmeris – vienas blogiausių vadovų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2011-12-19 13:51
Ar Ursula Burns nėra Montgomery Burns giminė?
Spekuliantas 2011-12-19 15:00
Balmerio dėka atsirado microsoft daug naujovių, jei ne jis, nežinia kaip būtų dabra su ms.
wolas 2011-12-19 17:08
Toks labai anti-microsoftinis straipsnis. Galima buvo normalią antraštę uždėt net neminint Balmerio ir normaliai rašyti tas geriausias tas blogiausias, o antraštėje paminint blogiausią arba geriausią vadovą, o čia 3čias... nupirktas straipsnis kažkieno kažkur kitaip niekaip. Aš net microsofto nemėgstu, bet tokie straipsniai tai... Beje http://37signals.com/svn/posts/2380-you ... or-ballmer labai aiškiai matosi kaip augo akcijų vertė, kai Bilas valdė tik augo, o dabar...
WPCentras 2011-12-19 17:52
Microsoft tik prieš metus su truputėliu pradėjo atsigauti. Windows Phone pavėlavusi atkeliavo, su trūkstamom funkcijom. Thanks god, kad su Mango padarė milžinišką šuolį. Windows 8 irgi į planšetes vėluoja atkeliauti. Sakyčiau, kad Ballmeris tikrai kaltas dėl tokių vėlavimų. Išleidus pirmąjį iPhone, jis juokėsi ir sakė, kad tokie telefonai niekada neišpopuliarės, nes patogiam el. pašto rašymui būtina klaviatūra ir t.t. Bet kas atsitiko? iPhone tapo pačiu populiariausiu planetos telefonu. Taigi, tokios frazės neprideda jam garbės. Ir matome akcijų kainas. Microsoft akcijos nekyla. Vėlgi, vadovo pakeitimas nepadėtų, jeigu būtų pakeistas į kitą panašų. Reikia panašaus į Steve Jobs arba Bill Gates. Verslaus, inovatyvaus ir jaunesnio.
sigun 2011-12-19 19:30
Galvojau tokiuose rinkimuose paskutinę vietą be konkurencijos turėjo laimėti Leo Apothekeris, kuris HP valdė nepilnus metus, kol galų gale akcininkai pasibaisėję atleido. Per tą laiką akcijos krito ~40%, nes nutraukė ilgai vystytą projektą (niekad neprideda populiarumo tarp darbuotojų), vietoj to nupirko PĮ firmą su gan miglotomis galimybėmis ir paskelbė jog HP atsisakys PK biznio, kas daug kam turėjo reikšti atleidimą... Tiesa, paskutinio neįvyko, bet tokie ketinimai neturėjo pridėti populiarumo. O ir biznio apžvalgininkams jis nelabai patiko - dauguma komentarų apie jį geriausiu atveju būdavo neutralūs, bet dažniausiai neigiami.
TomasS 2011-12-19 21:34
WPCentras 2011-12-19 23:42
Tau reikėtų pasidomėti Windows Phone atsiradimo istorija. Pirmiausia, ji yra visiškai nauja ir nepanaši į jokius senus produktus, atsirado prieš metus. Windows Mobile prieš iPhoną turėjo didelę rinkos dalį. Microsoft senais laikais užiminėjo didelę rinkos dalį. Ir kodėl WP dabar mažai užima rinkos? Nes tai naujas produktas, mažai marketingo, žmonės nebepasitiki Microsoft mobiliųjų rinkoje po Windows Mobile, rinkoje karaliauja Android ir OS (pardavėjai nesiūlo kitų telefonų, pirkėjai pasinešę ant populiarių gaminių ir pan.), bet daugelis blogerių džiaugiasi Windows Phone OS ir ją giria, yra daug priežasčių, kodėl rinkos dalis nėra dar didelė, bet ji augs. Norėjai kažką šūstro parašyti, bet neišėjo?
TomasS 2011-12-20 09:05
forumuose nelabai tau sekasi.
Gnostic 2012-06-25 12:24
MS visada bus vienas didziulais failas, nes vadovai ten visada buki - Geitsas pavoge programini koda ir pavadino Windows, kuris tik meto melynus langus, Balmeris - isvis senas krienas, net nesugebantis idarbinti inovatyviu programuotoju. Tai ka MS stengiasi padaryti per desimtis metu tai padaro Apple ir Google per 2 menesius