Geriausi 2011 metų kompiuteriniai žaidimai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-12-28 22:11
Negalima lyginti RPG ir šaudyklės, nes tai visiškai skirtingi žanrai, skirti skirtingus pomėgius turintiems žaidėjams. Taip pat negalima lyginti ir kitu žanrų vienais su kitais. Jei renki geriausia žaidimą - tai ji renki pagal žanrą. Geriausias RPG, geriausia šaudyklė, geriausias lenktinių žaidymas ir taip toliau. Man pavyzdžiui nelabai patinka šaudyklės, tad kad ir kokia ji gera bebūtu ji vis tiek bus žemiau už tą žanrą kuris man patinka. Šiuo metu pirmoje vietoje laikau Skyrim. Jis man kur kas labiau patyko už Dragon Age Origins. Skyrim pradėjau žaisti, nes man patiko Oblivion serija. Iš lenktinių kol kas man labiausiai patinka NFS MW, iš strategijos Age Of Empire III. Žinoma nesu žaidęs daug žaidimų todėl ir sąrašas trumpas, bei seni žaidimai. Ginčytis kuris žaidymas geriausias, tai tas pat kas ginčytis kas skaniau: cepelinai ar pica. Viskas priklauso nuo skonio ir pomėgių.
Sloth 2011-12-28 22:26
Skyrim, be jokių diskusijų. Argumentacija paprasta : esu rpg fanas, perėjęs visas Elder Scrolls dalis nuo morrowind, su visais papildymais. Apskritai, savo laiką esu pasiryžęs gaišti tik dėl tokių žaidimų serijų, kaip TES arba CIV, strategijų gerų jau seniai nebekuria, o kitur tas pats per tą patį. O jei rimčiau, tai Skyrim yra labai geras TES serijos pratęsimas - ryškiai padirbėta su balansu, žaidimas žymiai interaktyvesnis, pasaulis didesnis ir sakyčiau įvairesnis nei kitose dalyse, daugiau side questų, lygių kėlimo sistema pagaliau subalansuota. Pats žaidimas žymiai gyvesnis dėl drakonų įdiegimo ir guildų sistemos pakeitimo, be to, vien ko vertas pilietinis karas
slicKrox 2011-12-28 23:34
Visur žaidime buvo begalę ženklų ir užuominų kaip ir paskutinė daina. Pradžioje ir pats nekreipdavau dėmesio, tiesiog prabėgdamas. Buvo gal 7'i paslėpti urvai nuo Ratman (tas pats, kuris palikdavo ženklus/rodykles ant sienų), kur budavo slapti pranešimai. Kartais pati Glados kažką leptelėdavo ir t.t. Dabar nenusakysiu keliais sakiniais informacijos, nes internete tiesiog audra diskusijų ir gal net iki šiol vyksta po PORTAL 2. Dainos vertimas: GLaDOS/Caroline: "My beautiful dear, my darling beauty! My baby, oh Chell!* That she holds her in such esteem! That she holds her in such esteem! Oh my beloved, fare thee well! My dear child... Why don't you stay far away? Yes, away from Science! My dear, dear baby... Ah, my beauty! Ah, my dear! Ah, my dear! Ah, my li'l girl! Oh my dearest one!" Taip pat paaiškina Glados citata: "she was a lot like you" Begalė faktų, kurie nėra atskleidžiami, kaip pvz: Portal 2 - Lab Rat Full Comic (Portal 2 Extra). Portal autorius turėjo būti tikras genijus. http://www.gamesradar.com/portal-2-east ... ed/?page=3 http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1851214 http://www.cheatcc.com/extra/whoisglado ... vuRCPIaqlU
Shibubu 2011-12-28 23:35
Te tau balansas http://www.skyrimnexus.com/imageshare/i ... 486056.jpg Komiksas labai gerai parodantis kaip smagiai subalansuotas yra TES 5. Man geriausias 2011 metų RPG - Witcher 2. Nevedžioja tavęs už rankutės, pats turi visko ieškoti. Žaidėjo pasirinkimai tikrąi kažką reiškia. Sumani istorija suaugusiems. O Skyrim'as eilinis Bethesdos bugynas su didelėm užmačiom, bet prastoku išpildymu. Smagiausia buvo kol aiškinausi galimybes. Priėjęs dugną supratau, kad tos galimybės yra visiškai menkos. Jau 3 kartus pradėjau iš naujo žaisti žaidimą, tačiau dar nei karto nebuvau užbaigęs nei vienos quest linijos. Arba pamatai, kad tiesiog nebeįmanoma tęsti žaidimo, dėl viršuje numesto komikso, arba atsibosta "buil'as", nes neturi laisvės - turi grindint skillus, kurie tau užtikrintų galėjimą tęsti žaidimą. (Ir ne - nusileisti sunkumo lygio nežadu, nes be gameplay'aus, Skyrimas nelabai ko ir teturi. Istorija nuvalkiota ir neįdomi.) Dėl Portal 2, Slicrox (atsiprašau jeigu suklydau rašydamas) labai gražų komentarą parašė - nesikartosiu. Ir mw3 ir ir BF3 kenčia nuo konsolizacijos, kaip ir visi žaidimai, bet šitie itin. Apie kitus nelabai turiu ką pasakyti, tik nebent apie Jokerio liaupsinimą: viena yra perkurti veikėją, kuris ir iliustruotose novelėse ir net filmuose buvo pakankamai gerai padarytas, ir visai kita yra sukurti kokį nors veikėją nuo pat pamatų. Niekada nemėgau žaidimų pagal komiksus/filmus, ir turbūt niekada nemėgsiu.
Sloth 2011-12-29 00:16
Ammm, sry, žaidžiu ant aukščiausio sudėtingumo lygio, iš esmės summoneris. Jokioj vietoj ilgesniam laikui pastrigęs nebuvau, tiek questų, tiek kovų prasme. Ilgiausias strigimas buvo berods bandait praeit Labyrinthian. Drakoną skeletą užmušiau gal iš penkto bandymo ( nekeliant jokių skillų, nekeičiant sudėtingumo ir neperkant papildomų daiktų ) ir su tuo valkata pačiam gale knisaus gal pusvalandį, kol pavyko nukirst.
Pavasarėlis 2011-12-29 01:25
Mano manymu pirmą vietą turėtų paimti Portal 2. To priežastis kitų komentatorių paminėti argumentai plius super multiplayer rėžimas. Tiek su pusbroliu pritaškėm, kad ką aš žinau... Be to, kas norit krano į galvą? Toliau Skyrim, nors nolifinau 100-150h ir dar neperėjau, be to pilna bugų, bet kažkuom patiko. Buvo užsiminta, kad nebekuriamos normalios strategijos. Drįsčiau sutikti, nes vat dar kartais įsijungiu tokius žaidimus kaip Red Alert 2, Rise of Nations, Stronghold, Simcity 4 ir taip gaila darosi, kad dabar tikrai nesugebu rasti geros strategijos, kuri užkabintų ir įsimintų. Žodžiu, prileidžia visos kompanijos menkaverčių žaidimų ir pasibaigia viskas. Viena kita tik šūdo nemala. Tiesa, turiu aš manyčiau neblogų idėjų strateginio žaidimo tęsiniui. Net storyline biškį pasirašęs turiu Red Alert tematika. Taip pat turiu sąrašą visokių tankų, mašinų ir panašiai, kokius norėčiau matyti žaidime. Taip pat esu apsirašęs gameplay mechanizmą, koks multiplayer turėtų būti, kokia grafika ir panašiai. Dar ten visko prikaupęs turiu, bet ilgai vardyti tektų... Tai vat, darbo nemažai esu idėjęs ir sakiau parašysiu laišką EA, kad pagal mano idėjas kažką sukurtų, bet nelabai tikiu, kad kas gausis. Na bet bus matyti. Taip pat sakiau ir Microsoftui kada nors parašysiu su savo idėjomis, kad kokį padorų naują Rise of Nations išleistų.
FtBall 2011-12-29 01:33
Sakykit ką norit, bet nors ir nauji šie žaidimai, bet Supaplex'ui nė iš tolo neprilygsta.
Shibubu 2011-12-29 15:07
Tai tau šaunu. Žaidžiau iki tol, kol paprasčiausias banditas su lanku iš vienos strėlės pradėjo nukirsti.
Sloth 2011-12-29 15:39
Tai nėr ko kaltint žaidimo. TES visada buvo tas žaidimas, kuris progresuodavo kartu su žaidėju, dar ir dabar, būdamas 30lvl būna pasikraunu nuo paprastos meškutės. Reik suprast, kad tai ne tas žaidimas, kur nusistatęs aukščiausią sudėtingumo lygį eisi kiaurai ir kirsi visus, čia reikia išnaudot tiek terrain, tiek kitus žmones su kuriais turi gerus santykius. Būtent tai ir padaro žaidimą įdomu - it's just not that easy.
Shibubu 2011-12-30 01:47
Net demon souls nėra toks žiaurus žaidimas, kad ilgainiui visi tave pradėtų kirsti iš vieno smūgio. Nesusidūrei su šia problema, tai geriau nekomentuotum. Viena yra stengtis kažką pereiti, matyti savo klaidas ir iš jų mokytis, o visai kas kita yra būti per main questą NPC nuvestam ant tilto, kuriame užsimastyrinę 4-6 banditai tupi ir tave, kad ir ką bedarytum, nukerta akimirksniu. Galvojau keldamas RANGED charą (lankinyką) atsiribosiu nuo viso to dmg, bet pasirodo, kad tie patys banditai visiškai nebijo to mano lanko. Ir tai veda tik prie tam tikrų "buildų". Tikrai ne visiem yra įdomu grindinti vien tik one-hand ir heavy armor. Va būtent dėl šito ir paminėjau pirmai Witcher 2. Nesvarbu ką bepasirinktum - toliau žaisti gali. Ar lengviau pereinama bus ar sunkiau, bet vis tiek įmanoma. O Skyrim'as net pačios paprasčiausios dodge sistemos neturi, tai apie kokais galimybes galima jame kalbėti..? (Net oblivionas šiokią tokią turėjo, jeigu netingėjai investuoti laiko į acrobatics "medį")