Lietuva pasirašė kontroversišką kovos su piratavimu internete sutartį ACTA (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2012-01-27 11:32
man trūksta žodžių nusakyt kaip dalb*... atrodo Lietuva dabar... Kokie agurkai sėdi seime ir vyriausybėje? VELNIAI GRIEBTŲ, DARŽELINUKAI GERIAU VALDYTŲ ŠALĮ NEGU TIE...
kionig 2012-01-27 11:48
Nu ko čia nerviniesi dėl tų menkniekių ? Nei sopos, nei pipos, nei actos piratavimo nesustabdys
Evaldas 2012-01-27 11:52
Ir šiaip dar įstatymas tik pasirašytas, o ne įtvirtintas. Dar yra laiko
Rukis 2012-01-27 11:58
Nervinuosi, kai matau Lietuvos užsienio politiką štai tokia: "Ohhh dohhh, amerikonai ir vakarų Europaaaaa daro tąąąą??!!! Tai aš ilgi tep dalysiu *retarded sound*" Vietoj to, kad būtumėm išskirtinė šalis ir priimtumėm "dalinimosi įstatymą", tai sekame kvailių takelių į NIEKUR... Šlykštu ir pikta vienu metu.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-27 12:20
Oi oi... vargšelis, mažiulis. Pikti dėdės jį nori nuskriausti. Dabar mano jis, kad nebegalės atsisiųsti norimų failų už dyką. Vėėė vėėėė vėėėė vėėėėėė P.S. Apeiti nėra labai jau sunku, kai nori. P.S.S. Tai dalinkis laisvai prieinamais failais (t.y. freeware, shareware ir pan. tipo), kas trukdo?
blizzard 2012-01-27 12:20
+1 neturim net normalios įrašų parduotuvės ir normaliai išvystytos prekybos muzikos įrašais, o jau bėgam paskui tuos kurie tą jau senai turi savo šalyse.. taip sakant apgailėtina, kuomet yra žiūrima ne savo vidaus interesų, o bandoma šokt pagal kitų dūdelę.. bet kaip kionig sakė, nesustabdys tai piratavimo..
celsyum 2012-01-27 12:28
musu seimunai ish sou biznio taigi ateje :] jei jie supras , kad nukentes nuo tokio istatymo , tai bus gerai :]
Neodan 2012-01-27 12:29
Esme ne piratavime, esme gresiancioje interneto cenzuroje.
Rukis 2012-01-27 12:32
Anyway, vis tiek piratavimo nesustabdys, bet youtubėje pamatysime daug daugiau "video is not available in your country" ir panašių nesąmonių. Kam to reikia? Ogi keliom korporacijom, kurios ir pastūmėjo, kad būtų priimta šita nesąmonė.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-27 12:35
Negalėčiau ir nereiktų
blizzard 2012-01-27 12:45
Tarkvinijau iš dalies tu teisu, bet kas šitoje vietoje laimėtų? niekas..
xing 2012-01-27 12:47
Windas 2012-01-27 13:02
jau 2 peticijas pasirasinejau ash
slack 2012-01-27 13:08
Tai dar kartą patvirtino, kad Lietuvos valdžia yra politinės prostitutės.
jamalou 2012-01-27 13:19
Perskaičiau prabėgomis ta ACTA teisinį aktą ir užkliuvo, tai kad jei paprašys kokia LANVA tavo interneto tiekėjo duomenų apie tave iš karto turės pateikti.. :| O tai jau veda tikrai ne į gera paprastiems interneto vartotojams. Gi ką žinai kas ten šaus į galva tai institucijai - sumanys pasipinigauti ir už bent ką gali baudą siųsti, plius dar su FTB Amerikos pasitelks ir bus kaip kažkada rašė technologijos.lt - bobutė parsisiuntė dainą ir gavo baudos už 200 000 dolerių (ar panašiai tiksliai sumos nepamenu), o tai ten iš tikro buvo toks atvejis, kad prie jos Wifi prisijungė kitas ir parsiuntė už ją. Tad, jei norite būti ramūs dėl siuntimų TAIP ATSIKRATYKITE WIFI, nes ką gali žinoti kas ten prie tavo ryšio prisijungęs. Beje, kad pasirašė šį aktą, tai čia tikrai NEAPGALVOTAI pasielgė, geriau jau būtų su Švedų mąstymu toje vietoje!! Kentės visa Lietuva, įmonės, paprasti žmonės praras galimybę atsisiųsti geros informacijos, kurios Lietuvoje nėra ir tik pasirodė keliais metais po to (aš čia apie knygų leidybą). O filmai tai pramogos, nuo kurių galima atprasti, kažką prasmingiau veikiant. Bet tas dalykas, kad sunkiau bus mokytis ir tobulėti kaip anksčiau interneto teikiama laisva informacija. Taigi žiūrėsime kokios bus pasekmės - aišku, kad daug neigiamo bus. O teigiamo gal tik mažumai ale kūrėjų, kurie net NEŽINO kas ta Lietuva iš viso yra ir ar ji kaip tokia išliks, kai tokie emigracijos mąstai.. Įdomu kas pasirašė? Ar neturėjo seimas pritarti ar prezidentė? Gi liečia visus žmones.. Ir gal kas nors galėtų išaiškinti ką dabar galima siųstis iš interneto ar ne.? Tarkime žinau tik cc ženklą, kuris reiškia creative commons ir suteikia leidimą, tarkime atsiųsti youtube.com filmuką.. Taip galvoju, kad čia nepakovosime, bet geriausia išsireikalauti, kad paskelbtų internete ką galima siųstis ko ne.? Kaip pavyzdžiui knyga praranda savo vertę po lyg tais 17 metų ar panašiai ir kūrinys visiems prieinamas bet kokia forma..
Windas 2012-01-27 13:26
cia dar kitoje vietoje peticija: https://www.accessnow.org/page/s/just-say-no-to-acta
Christmas_fun 2012-01-27 13:30
Gal yra Lietuvoje kokia protesto grupė, ar kažkas panašaus? Mielai prisijungčiau prie jų. Nesmagu sėdėti ir žiūrėti kas darosi.. Jei kas turi kažkokių nuorodų susijusių su ACTA ir Lietuva - pasidalinkite. Peticiją pasirašiau.
Ar_as? 2012-01-27 13:34
Nu bet lietuvių ir budulizmas su tom elektroninėm peticijom. Atrado chebra gerą bizniuką: padarei puslapiuką, parašei kokį popiergalį, kuriuo gali visi pasidžiaugti ir kartu pasipiktinti ir suki reklama ir pan. O kas geriausia, tai net ir populiarint pačiam nereikia: antiglobalpirdaliai, grynpisai ir kitokie pasaulio gerove susirūpinę patys reklamuos tavo svetainę nemokamai visuose forumuose, bloguose ir kt. O dar ir asmeniniu duomenu, mail'u spaminimui is kvailesnių parinkt kartais pavyksta. Nu liuks! Negi nesuvokiat, kad tokių peticijų nauda nulinė, kad tai 99 proc. toks pat internetinis šlamštas kaip "grandininis laiškas", kurį išsiuntus milijoną kartų mergaitė gaus pinigų naujoms kojytėms, o jei neišsiųsi, tai perkūnas rytoj trenks į užpakalį?
Windas 2012-01-27 13:47
Ar_as?, o tau geriau sedeti nieko nedaryti... zinai mastymas tavo toks sry adminai kad taip sakau bet na primena prostitute paaaskinsiu kodel... ja visi daro daro daro.. o ji nieko savo gyvenime nenori keisti kad butu geriau.. tai taip pat ir sitas Ar_as? ji visi daro daro o jam ir taip gerai nes nieko nenori daryt.... dideli zmones daro didelius dalykus mazi zmones bando daryti mazus dalykus bet musu mazu labai daug..
Ar_as? 2012-01-27 13:53
Su palyginimais siūlyčiau tamstai atsargiau, nes kvepia Grinevičiūtės Entelektu. O šiaip aš kai noriu padaryt einu į tualetą, ne į internetą, Tamsta matau daug teršia ir internete. Nesąmonės darymas pasaulio nepakeičia, bet jei yra žioplių, kurie kimba, tai visada atsiras gudrių, kurie jiems pasiūlys. Linkiu pačiam išgelbėt dar ne vienos mergaitės kojytes ir persiųst daug grandininių laiškų, pasirašyt krūvą el. peticijų, gaut dar daugiau spam'o ir pakeisti pasaulį