Pokyčiai Nikon asortimente: nutraukiama fotoaparatų D700 ir D300s gamyba  (0)

Kompanijos Nikon Japonijos padalinio puslapyje įvyko pokyčiai, kuriuos galima laikyti oficialiu patvirtinimu, jog veidrodinių fotoaparatų D700 ir D300s gamyba, o kartu ir prekyba nutraukiama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abu produktai iš esamo asortimento perkelti į atitinkamą skyrių, kur užėmė vietą šalia tų modelių, kurių tiekimas nutrauktas jau anksčiau. Reikia pažymėti, jog lietuviškame Nikon puslapyje D700 ir D300s kol kas pažymėti kaip aktualūs produktai.

Tikimasi, jog pilno kadro Nikon D700 pakeis modelis D800, kurio anonsas gali įvykti jau greitai – sausio mėnesio pabaigoje arba kito mėnesio pradžioje.

Kalbant apie Nikon D300s veidrodinį fotoaparatą, šio modelio tiekimo nutraukimas atrodo kiek netikėtas, kadangi apie šio fotoaparato pamainą informacijos itin mažai. Kalbama, kad tai galėtų būti modelis D400, kuris greičiausiai gaus APS-C formato matricą su 24 MP arba 25 MP raiška. iš kitos pusės, D300s buvo pristatytas dar 2009 m. vasarą (pastarasis tapo 2007 m. anonsuoto D300 modernizuota versija), taigi Nikon žingsnis atsisakyti jau seno modelio atrodo gana logiškas.

Galima tik priminti, jog veidrodinių fotoaparatų Nikon D700 ir D300s pardavimai Japonijoje buvo nutraukti dar 2011 m. lapkričio mėnesį. Dabar, matyt, kompanija laukia palankaus momento, kad galėtų pristatyti naujus modelius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)