Žalieji siekia referendumo dėl Visagino atominės elektrinės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2012-01-31 12:47
Užteko viena kart išgirsti kaip kalba žaliųjų vadas kad suprasčiau kokios jo žinios apie tai ką jis kalba. Ir jos tikrai ne kokios. Tas žaliųjų vadas kalbėjo panašiai kaip mano buvęs kambariokas universiteto bendrabutije. Kuris piramidės verslą laikė pasaulio išganymų. Ar reikia mums atominės? Mano nuomonę reikia. Ar mes galime ją pasistatyti? Va čia jau sudėtingas klausimas. Kai toks korupcijos lygis Lietuvoje, kai valdovų rūmams reikia tiek pinigų, kad butu galima dvi sporto arenas įrengti. Ir dar gaunasi jie su brokų. Tada pradedi labai abejoti ar Lietuva sugebės ją pastatyti, kad ir kiek pinigų bus skirta. Bet, kad reikia, tai reikia. Ir radiacijos pavojus man ne baisus. Nes jis tiek pat pavojingas ir galimas kaip ir kiti pavojingi objektai (chemijos fabrikai).
sabotan 2012-01-31 16:24
Pievas šneka mane nuo tu žaliju šiurpas krečia. Dėl sumautu žaliuju ignalina neturi 3 bei 4. 3bloka laisvai buvo galima paleist reikejo ijunkt reaktoriu ne žalieji sutrugdė o kas dabar elektraiš rusu perkam. Odar artėja elektromobiliu era elektros paklausa šoktels ateiti tikrai. O kad ja prastai pastatis abejojiu ir dėt tu pačiu valdovu rumu ar sporto saliu išpustas televizijos burbulas gi reikia kažkaip atitraukt dėmesi nuo tikrai svarbiu klausimu.
Domas1 2012-02-01 08:27
Manau pigiau pastatyti tukstancius vejo malunu ir saules energija kaupianciu elektriniu negu pastatyti atomine elektrine, paskaiciuokite kiek i atomines elektrines vien uzdaryma sukista milijardu ir dar kiek ju reikia, o kas kentes tik mes ir musu vaikai.
Tir4elis 2012-02-07 09:18
Atsibudo.. Kai sutartis "kišenėje" tada jau prieš rinkimus kažką šūkauja, o kur buvo kai kalbos dėl atominės tik prasidėjo, arba kai buvo svarstomi kandidatai dėl statybų? Tylu. O prieš rinkimus prasideda eilinis tram-pam-pam.. Esu prie žaliuojančiųjų, bet toks akivaizdus politikavimas vietoj kažko darymo kada reikia, sakyčiau tik kenkia.