Timas Cookas: „Apple“ pristatys dar daug beprotiškų naujovių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

fakitol 2012-02-03 16:18
Labai jau kirčiuojamas tas būdvardis "beprotiškas"...
deivec 2012-02-04 10:35
kai atsibos pasauliui sitie zaislai....apple gresia...tai kas buvo pries ~desimtmeti....zarsto milijardus.....bet cia gamina ne maista...ne kazkoki aukstu tech. dalyka...cia ne intel proca bliamba sukurti ar GPU.... taigi....jie gerai proto knisimo specai...ale marketingas...ir viskas.... o zmonems patinka kai jiems numeta po kauliuka....pvz iphone per tiek laiko jau ketvirtas...ir kas jame kardinalaus keiciasi ????? man baisu kai pasaulyje tokios firmeles gauna didziausius pelnus.... tokia zemes ir ateitis...
Pasalietis 2012-02-04 17:11
Paprastas_zmogus 2012-02-04 17:31
Neatsibosta jums tokius kvailus komentarus rašinėti?
Anonymous 2012-02-08 14:54
matosi, kad nieko is apple neturejai.. neturiu tau ka pasakyt, nebent, tai kad neverta pradet gincytis, atsinestum savo laptopa ir padetum salia mano macbook, as tau parodyciau pora smulkmenu ir tu jau ta pacia akimirka sudvejotum visais tai pc, nes jie kuriami ne del zmoniu, o del pinigu, o applas kuria del vartotoju nepaisydami savikainos, uztat jie turi autoriteta tarp zmoniu kurie turi bent viena apple produkta, o vartotojai lojalus, nes zino, kad applas sudo nekisa i lentynas. ir vapse absurdas sneket apie intel procesorius.. kas tau is to procesoriaus, jei softas su hardwaru nesuderinti.. gal laikas liautis but bukam ir pirkti produktus kurie naudojasi marketingo triukais, gaudydami neismanelius besiremencius skaiciais ant charakteristiku kurios visiskai neatspindi realios padeties. tingiu istikro aiskinti, vistiek nieko nesuprasi. p.s. neisizeiskit zaporozieciu maistininkai pries mersus.
Thorn 2012-02-08 15:46
Tingejai aiskinti apie apple produktus, bet pakankamai vaizdziai pademonstravai kokie religingi yra apple fanai. Paskutiniu metu apie daug problemu rasyta, o tau vistiek "sudo nekisa". Tikek, jei tau nuo to geriau.
Anonymous 2012-02-08 17:59
tingejai paaiskinti, bet labai vaizdziai parodei, koks esi maistingas "kinietiskos kopijos" auka.. problemu jis matai iesko pas appla... pasakysiu atvirai, dauguma windows laptopu net negaliu pavadinti laptopais jei lyginti su macbook'ais, nes tik applo nesiojami kompai yra sukurti tiesiogine ta zodzio prasme nesiojimui ir darbui bet kur, ko tikrai nepasakyciau apie kitu firmu kompus, kaip ir sakiau, nepabandes nesuzinosi. dziaukites, kad visi stengiasi kopijuoti applo patoguma, gal po 20metu dar ir optimizacija bus svarbesne.. sekmes tavo beprotiskam fanatizmui.. jei nori galiu tau paprasta pvz pateikti.. naujo windowsinio kompo paruosimas mano asmeniniams poreikiams uztrunka apie dvi dienas ir visa ta laika reikia sedet prie kompo. mac kompo paruosimas uztrunka maximum puse dienos beziurint televizoriu. prie mac galesi pasodinti bet kuri zmogu ir jausis kaip zuvis vandenyje. taip, applas sudo nekisa, kai daugiau pasidomesi, tai suzinosi kokiam sude sedi ir kas yra tikra pazanga ir pagarba vartotojui. pradziai nueik i applo store ir paziurek kuom jie prekiauja, ten rasi ne tik apple produkcijos.. tada grysk ir papasakok kokiais sudais prekiauja.. bet si karta rimciau.. nes kolkas zinai tik du zodzius: fanboy ir religija gal tau kazkokia manija ant pc uzlipus.. man tai giliai pofik ar tu ta appla naudosi ar nenaudosi.. manes del to nenuskriausi..
qzar 2012-02-08 18:15
registracijoz pats labai isaukstini apple produkcija o dar geriausiai kitus vadini neismaneliais kurie neperka apple.Kaip sakoma ir sokejui kai kas maiso tai cia tas pats kaip kokiam adaptuotam reikia visokiu palengvinimu ir pan.Jai tu negali/nemoki dirbti normaliai su kitais pc tai nereiskia kad jie lievi ir beverciai kiti zmones dirba sau gerai ir viskas tvarkoje.
Anonymous 2012-02-08 18:42
o kas sake, kad as windowsais nemoku naudotis arba linuxais? man ir puikia dirbasi su ivairiom OS, bet nesuprantu tokiu zmoniu, kurie knisa prota net nisbande visko.. tada pradeda rasinet apie religijas ar fanbojizma ar kitokias nesamones.. kai viskas yra daug paprasciau. macbookas buvo sukurtas del zmoniu. as patogesnio kompiuterio nesu ciupinejas ar naudojesis iki siandien. todel pirmenybe teikiu applui del elemtariu priezaisciu, tai sutaupo mano laika, o naudojimasis kompiuteriu daug malonesnis, patogesnis, patikimesnis, lankstesnis. esme paprasta, tik turint apple kompa uzejas i kompu parda jauti nusivylima ir nepasitenkinima, kodel taip aplaidziai yra kuriami kompiuteriai. skirtumu yra begalo daug, pc daug ko neturi.. nepradedu vardinti, nes visu neatsiminsiu.. duagiausia ju is pirmo zvilgnio yra gan paprasti, bet ju tiek daug, kad is esmes viska kardinaliai keiciasi naudojant. pvz. kad ir touchpadas, atkreipkit demesi, kad apple vartotojai nesitampo visur belaides peles.. tiesiog jos nereikia, nes touchpadas isdirbtas su kaupu jei lyginsim su pc.. ok, baigiam diskusija, jus darykit ka norit ir galvokit ka norit.. as tik norejau pasakyti, kad mano atveju applas perauges bet kokius lukescius pries perkant ir nereikia cia svaistytis skambiom frazem, kai neisbandes..