„Facebook“ serveriuose iki šiol saugomos nuotraukos, kurias klientai ištrynė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

outdoor 2012-02-07 20:24
Tikrai nemanau,kad ir per ateinancius metus kas nors pasikeis.
pekalzz 2012-02-07 21:14
As manau, kad ir taip jau seniai turejo but aisku, jog FB ne tik saugoja nuotraukas, bet ir kita info. Galu gale, vykdant ivairiausius istrinimo veiksmus matosi, jog kazkas tikrai ne taip, kaip norisi...
Shamiro 2012-02-07 21:56
Ne tik Facebook, bet ir google daro panašius dalykus Paskaitykite čia, vieno "Anonymous" grupės hactivist'o parašytas straipsnis: http://anonymous-gyulyano.blogspot.com/ ... ivacy.html
Domas1 2012-02-08 07:31
Idomu ka daryti tiems zmonems, paduoti i teisma Facebook jog niekada neketino prisiregistruoti o kazkas uz juos prisiregistravo Facebooke ir net nepatvirtinus e-pasto toliau islieka funkcionuoti paskyra net nepatvirtinus duomenu?! As manau cia jau Facebook turetu atsakyti i tai. Mano pazystamam taip buvo, kazkas uz ji profaila sukure, pastebejo elektronine zinute gaudavo kas diena is Facebook jog nori su juo bendrauti simtai nepazystamu, jis nei lanke nei ka, patikrino ogi rimtai kazkas uz ji patalpino nuorodas be jo sutikimo, o ir pats neketino ten registruotis. Idomu kas situo klausymu atsakyti turetu ar tas is kurio IP pirma karta buvo sukurtas profailas ar pats Facebook?? aa Manau tokiu tunkstanciai profailu ar net daugiau, kaip gi kitaip isreklamuosi socialini tinkla. Siaip iki siol pazystamas yra itin piktas, nes profailo pasalinti negali, tad jokiu sansu nemato kaip kreiptis tik i teisma, bet ka cia i teisma, jeigu jam paaiskino milijardinius biudzetus turintis tinklalapis priteis jam milijonus su savo geriausiais pasaulio advokatais tada griausis visa gyvenima. Kas turi geresniu pasiulymu kaip tokiais atvejais padeti zmonems? Man tai atrodo vartotojo teisiu pazeidimas, bet kaip prieiti prie to jog profaila sunaikintu ar bent jau foto kuriu jis netalpino?
Uogienius 2012-02-08 10:09
https://www.facebook.com/help/?faq=167722253287296 Nebūtina ir soc. tinklo tokiems dalykams, gali paprasčiausią puslapiuką pakurt žmogus su tavo vardu ir pavarde, ir pasakyt, kad tai asmeninis tavo. Aišku tai rimta problema, bet tą patį piktavaliai daro ir realiame gyvenime su asmens dokumentais ir tt. Taigi tai ne vien interneto ir soc. tinklų problema. Ant autobuso sėdynės būna priterliota numerių, žiūriu būna koks žmogelis ima ir paskambina neturėdamas ką veikt autike. Tai vėlgi, tavo draugui nereiktų dalinti numerio visiems iš eilės, jei nenori, kad jis atsidurtų visur. O kam kelti į internetą tokias nuotraukas ar info, kur po to būtų baisu, kad ją kas pamatytų, ar saugotų ilgiau nei tu to nori, jei jau sutikai su puslapio taisyklėm, tai neverk, nes jie tokią galimybę sau su tavo sutikimu sau suteikia.
vitalijuss 2012-02-08 10:48
galėčiau ginčytis dėl tokio teiginio "O kam kelti į internetą tokias nuotraukas ar info, kur po to būtų baisu, kad ją kas pamatytų, ar saugotų". Dažniausi soc tinklų dalyviai - jaunimas, vaikai. Kai tau 15 metų, gyveni pas tėvus, esi viskuo aprūpintas, tada nesusimąstai, kad tavo pasakyti žodžiai vėliau gali sugadinti tavo gyvenimą. Kiek daug mačiau po įvairiais straipsniais, video ar nuotraukom lengvabūdiškų komentarų tokių kaip "tokius pi**arus žudyti reikia", "aš jį užmuščiau", "bubilius kibys" ir t.t., o juk juos ir už 10 metų galima bus atkasti, ir kai teks darbintis į kokią nors valstybės tarnautojo vietą ras tavo komentarą apie pvz prezidentu tapusį Kubilių, dėl ko tave tiesiog išbrauks iš kandidatų sąrašo. Taigi labai svarbu, jei savo fb sienoj kažką ištrini, tai turi dingti ir iš visų serverių.
Uogienius 2012-02-08 11:49
O tai jau būtų galima pavadinti "KARMA" . Jei turėjai prastus tėvus, auklėtojus ar mokytojus kurie tavęs nieko gero ir naudingo neišmokė, kas padėtų nedaryti tokių ir kitų gyvenimo klaidų, tiesiog tau nepasisekė.