„Samsung Galaxy S III“ bus ploniausias visoje „Galaxy“ serijoje  (14)

Trečiosios kartos „Galaxy S“ išmanusis telefonas ir toliau lieka vartotojų dėmesio centre, juo labiau, jog paskutiniuoju metu įvairūs interneto šaltiniai reguliariai publikuoja naują informaciją, susijusią su jo parametrais ir anonso terminais. Teigiama, jog šis gaminys bus vos 7 milimetrų storio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija „Samsung“ oficialiai patvirtino, jog „Galaxy S III“ bus pristatytas arčiau vasaros pradžios, tam bus surengtas specialus renginys, taigi anonso laukti būsimoje parodoje „WMC 2012“ nėra prasmės.

Savo ruožtu interneto portalas „Sammy Hub“ pranešė, jog „Galaxy S III“ prezentacija įvyks gegužės mėnesį. Apie tai pasipasakojęs anoniminis su mobiliųjų įrenginių gamyba susijęs šaltinis portalui taip pat teigė, jog naujasis „Galaxy S III“ bus pats ploniausias šioje „galaktinėje“ serijoje – jo storis bus viso labo 7 mm. Palyginimui, dabartinio „Galaxy S2“ storis sudaro 8,5 mm (neskaitant sustorėjimo korpuso gale), „Apple iPhone 4S“ – 9,3 mm.

Iš kitų specifikacijų taip pat paminėta operacinė sistema „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“, 8 MP vaizdo kamera nugarinėje dalyje ir 2 MP kamera priekyje, AMOLED ekranas su 3D palaikymu bei LTE mobiliojo duomenų perdavimo modulis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)