Termovizinių tyrimų rezultatai: blokiniai namai: 2 dalis (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

blizzard 2012-02-24 16:07
Kažkas norėjo plytinio namo termovizinių nuotraukų, taigi įkelsiu kelias savo namo termovizines nuotraukas. Sienos storis apie 40cm balta plyta iš vidaus raudona, apšildinimas viduje neaiškus, tėvai statė apie 1990 metus, tai įtariu buvo standartiškai viskas daroma neleidžiant daug lėšų. Iš anksto sorry dėl mažų nuotraukų, kąžkodėl tik tokios p.s. palyginus kiek mes šildymui išleidžiame ir kokias sąskaitas žmones gauna gyvendami butuose, žiūrint į straipsnyje pateiktas nuotraukas, tikrai nesurišu galų tuo labiau kad išspinduliuotos šilumos skirtumai lyginant su mano pateiktose nuotraukose visai nežymūs
Skeleton 2012-02-24 19:50
Pažiūrėk į savo nuotraukų temperatūrų skalę ir daugiabučio. Palygink. Pas tave aukščiausia temperatūra -19C. Daugiabučio nuotraukų temperatūrų skalėje visos tavo nuotraukos būtų ištisai tamsios.
bahuriux 2012-02-24 23:06
Labai gerai padaryta, kad fotkinta kai lauke labai salta. :L Jei namas butu siltintas su polistirolu turbut nesiskirtu sienos nuo aplinkos. As atkreipiau demesi i rusi ir aplink nama zeme. Langu remai, gana prasti stipriai leidzia siluma i lauka
Nerkashis 2012-02-25 20:32
Blizzard, kaip papildomai neapšiltintam namui, tai visai normaliai. Aišku, langai, durys, pamatai ir kartais pastogė dažniausiai išspinduliuoja šilumą. Pas mane, polistirolis klijuotas ne pagal technologiją (ant pončkų). Tai šiek tiek atsitraukęs nuo sienos. Niekaip neprisiruošiu pripurkšt putų pastogėj, kur baigiasi siena.
immortallt 2012-02-26 12:47
Blizzard, kaip minejo, tavo skale minimali. Daugiabuciuose vietomis vos ne pliusas buvo, pas tave gerokai maziau silumos isejo.