„Windows 8 Consumer Preview“ taps prieinama šiandien vakare

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ddeividdas 2012-02-29 21:27
O toliau nžn kaip. Spaudžiu create, bet sukurtą particiją duoda išsaugoti jau esamoje particijoje...
Arwis 2012-02-29 21:31
Pirmiausia padarai shrink volume savo pagrindines particijos. Tada kai allocatini ta vieta kuria sumazinai ir padarai nauja partitiona.
dizaika77 2012-02-29 22:56
Gudruciai, sukiso office menu toolbar juosta i paprasto win explorerio lango juosta, panaikindami paprastus kaip: View, Edit ir t.t. Padare pornografine juosta paimta is ofiso, i File sukelta visas start, kurio nebera apatines juostos linijoje, o shutdown xj kur berasi, be to win 8 beta sita labai sunkiai startuojasi, pakimba. Zodziu vaikai lauikit staigmenos i tai, kad reikes ismokti daug ka naujo ir persiorientuotis i kitoki valdyma, vardan to, kad ne tai idejo kazka daug naujo, o tai kad sumaise visa win kalade ir tai spindi kaip nauja OS, o tai dar karta parodo, kad MS vizualiname stiliuje stringa ir negali parodyti tobulumu kaip linux sistemoje, nebent gal kazkokia sparta ir islaush is win 8.
Creatium 2012-02-29 23:48
Windows 8 kol kas tikrai nekelia daug džiaugsmo. Valdymas sudėtingas. Start meniu funkcionalumas neaišku kur nukištas (gal čia tipo Metro turėtų suveikti??). Kur restartuoti kompą išvis porą minučių teko ieškoti, o radus dar 3 kartus pelę paspaust, kad jį išjungčiau (arba restartuočiau). Na, kitaip tariant, maišymas Windowsų PC ir planšetinės versijos tikrai ne į naudą mano nuomone. Nebent veiks žymiai greičiau, negu dabartiniai Win 7, tačiau kol kas tokio dalyko neteko pastebėti. Gal Microsoftui reikėtų pradėti ir eiti kaip Apple: dvi atskiros versijos planšetėms/iphone ir kompams, vėliau po truputi eiti prie bendro suderinamumo ir veikimo. O dabar iš oro padaryt tokią OS, kuri veiktų tobulai ant touchscreenų ir PC'ukų, tai kažin ar geras sprendimas. Na, nebent Consumer Preview parodo tik dalį savo visų galimybių PC kompams, tada gal gal... Kol kas be reikalo siunčiausi ir praleidau tą valandą rašydamasis.
Arwis 2012-03-01 00:35
Ispudziai pasinaudojus pora ha su naujais windows. Tragedija. Kuo daugiau naudojaus, tuo daugiau mane nervinos tas nuolatinis keitimasis tarp start > desktop. Tiesiog mano nuomone tai visiskai nereikalingas dalykas desktop, laptop vartotojmas suteikiantis tik bereikalingo spaudinejimo.
MantasNo 2012-03-01 01:35
http://imageshack.us/photo/my-images/221/15498199z.jpg/ metro http://imageshack.us/photo/my-images/813/30547858.jpg/ srebia ram 1.4gb nieko neveikiant. cpu normaliai, (win7 buna ~1gb naudojamo) http://imageshack.us/photo/my-images/267/83112410.jpg/ ie10 (?) Vertinu vidutiniskai. Os greita, metro visai pakenciamas, start mygtuko nera,bet ten kur buvo seniau - paspaudus isijungia metro. Dar berods ir virsutiniam kairiam kampe paspaudus isijungia metro (taip pat ir griztama i desktopa is jo). Desini kampa palietus isnyra meniu su populiariausiomis funkcijomis (start, share, search, settings). Viskas gan intuityvu, taciau panasu, kad be metro ir panaikinto start - tas pats kas windows7. 6.5/10 Cia tik mano nuomone po pirmos valandos
Arwis 2012-03-01 02:01
Man tai tas spaudymas tarp metro ir desktop pasirode visiskai beprasmis ir ilgainiui igryso, nes tiesiog tai yra bereikalingas paspaudimas kurio W7 nereikai daryti.
Tommis 2012-03-01 04:19
. Lukterk, gal kas atras sprendimą...
KeeperMustDie 2012-03-01 10:53
Įsirašiau kaip pagrindinę OS. Kai kuriais dalykais(kur čia skundžiasi forumo dalyviai) tikrai esu nusivylęs, bet šiaip kažko panašaus ir tikėjausi. Kas blogai: -Išėjimas į desktop'ą erzina, jei yra nueit į kokią nors metro aplikaciją, tenka spausti Windows+D, nes tiesiog Windows gražina į metro. -Instaliavus windows formų aplikaciją, kaip ir į start menu prisimeta daug visokių shortcut'ų, bet kadangi čia folderių nėra, tai jie užteršia metro, tenka po to nuiminėti. -Negalima padidinti tam neparuoštu metro shortcut'ų. -Neišeina pripininti settingsu -Media ir muzikos playeriai siaubingi -Ir t.t. iš esmės visi nusiskundimai dėl metro Kas gerai: - pakeitimai exploreriui tik teigiami -Nauji kopijavimo ir perrašymo dialogai -Naujas task manager'is -Veikia puikiai, galbūt dėl to, kad naujai instaliuoti, bet galima tvirtai sakyti, kad greitis nenukentėjo, netgi turbūt veikia tik greičiau. -Daug maloniu smulkių pakeitimų, pavyzdžiui paleidęs video failą gavau pranešimą, kad yra įrašytas Media Player Classic kuris gali groti filmus ir pasiūlymą jį naudoti pagal nutylėjimą
Giedriusd 2012-03-01 12:58
Na sitos versijos nesisiusiu, bet naudojuosi developer preview dar nuo pirmuju isleidimo dienu, naudoju kaip pagrindine OS, nors kompiuteri naudoju praktiskai tik darbui ir negaleciau sakyti kad esu nepatenkintas. Yra minusu, tikrai yra, bet dauguma ju kyla del to jog tai neuzbaigta versija. O siaip viskas daug maz labai panasiai kaip win7, tik kad vietomis splestas funkcionalumas, kaip failu kopijavime ar task manager, kas labai dziugina bent mane. Del start linijos nebuvimo, na vienintelis dalykas ko truksta man, tai dvieju paspaudimu pelyte uztekimo patekti i control panel, bet dabar reikia tris kart paspaust, ne tokia ir didele probleme. Kas del kitokio valdymo, is mano puses atrodo kad daugumoje viskas isliko taip pat ar panasiai, pasikeite keli dalykai tik, ir prie ju galima priprasti. Aisku, sunku kalbeti apie si nauja leidima, nes juo nesinaudojau, bet viliuosi jis atnes kazka geresnio dar nei kad developer preview atnese, tokiu atveju jau kaip ir pazanga laikyciau.
mobilunkas 2012-03-01 13:39
O kaip jus pasileidziat win8 , jei pries tai reikalauja serialo?
KeeperMustDie 2012-03-01 13:51
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso Pažiūrėk, ten po link'ais yra product key.
baisapabaisa 2012-03-01 23:25
Jeigu mielkasoftas paskutiniuose ofisuose su "intuitivumu" viską apvertė aukštynkojom, tai čia jie jau perspjovė viską. Gerai, kad bent command line paliko, nors paleisti aš jį sugebėjau kažkaip iškrypusiai: leidžiam windows explorerį, adreso lauke vedam cmd, spaudžiam enter. O shutdown'as tai tikrai pakavotas sąžiningai ir gliai. Vėl gi, gerai, kad cmd pasileidžia, ten yra komanda shutdown -f -s -t 1 Ir dar tas metro "paprastumas" kartais priverčia švelniai suglumti. Per tiek metų/versijų mielkasoftas jau pripratino prie galybės opcijų ir pasikustomaizinimo galimybių. Ir čia staiga toks radikalus pasikeitimas... Niekur nedingsim. Teks prie šito "šedevro" pratintis.