Daug triukšmo sukėlęs Lytro Light Field jau prekyboje (Video)  (17)

Fotografuodama kamera išsaugo duomenis apie visą šviesos spektrą, kuris papuola į kadrą, o tokiu būdu gautos nuotraukos yra 11 megapikselių, o dydis – 16 MB. Pagrindine gautų fotografijų ypatybe yra galimybė pakeisti fokusą jau gautoje nuotraukoje bet kuriuo metu, o taip pat objektą priartinti arba iš viso pašalinti. Lytro Light Field turi 8x optinio priartinimo funkciją, tuo tarpu diafragmos dydis išlieka pastovus – f/2.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Revoliucinėmis vadinamos Lytro kameros dirba su Marvell Avastar 88 W8787 mikroschemomis, kurios palaiko Bluetooth ir Wi-Fi bevielį ryšį. Baterijos pakrovimui ir duomenų perdavimui naudojama microUSB jungtis. Kameros svoris sudaro 214 gramų, matmenys – 41 х 41 х 112 mm. Korpusas padarytas iš anoduoto aliuminio.

Nuotraukos turi savo formatą LFP, tuo tarpu programinė įranga darbui su šiuo formatu prieinama kol kas tik Apple Mac OS 10.6.6 ir naujesnėms versijoms. Programinė įranga Windows OS šiuo metu yra kūrimo stadijoje.

Lytro Light Field jau pasirodė prekyboje, prieinamos versijos su 8 GB ir 16 GB integruota atmintimi, kurios atitinkamai kainuoja $399 (~ 1040 lt) ir $499 (~ 1300 lt), galima pasirinkti trijų spalvų modifikacijas. Daugiau informacijos galima surasti gamintojo puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: