IBM: mintis skaitantys kompiuteriai pasirodys iki 2017 metų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Alfredukas 2012-03-09 09:40
Perspektyvos tikrai nuostabios ir viliojančios. Bet ar tikrai įmanoma biometriniais duomenimis užkirsti kelią piratams? Jei tikėti posakiu, kad "kiekvienam nuodui yra priešnuodis", tai tikėtina, kad ir unikalūs biometriniai duomenys gali būti pavogti. Manau, kad tai tik laiko ir technologijų klausimas.
Audrienas 2012-03-09 11:41
Visiškai sutinku su Alfreduku.. Nelabai įsivaizduoju, kaip būtų galima sukurt kažką tokio, ko neapeitų tam tikri "vaistukai". Kad ir šiais laikais, nesvarbu kas būtų sukurta, kokios apsaugos inovacijos taikomos, bet vistiek atsiranda tokių kurie tą apsaugą nulaužia arba randa išeitį kaip ją maksimaliai susilpninti. Sakykime tas slaptažodžių panaikinimas skamba tikrai įdomiai, bet klausimas ar tai būtų maksimaliai saugu? Nereikia pamiršti ir to, kad ne tik informacinės technologijos sparčiai tobulėja, ne ką atsilieka ir įvairūs programišiai.. Beje neretas atvejis, kad jie patys ir prisideda prie naujų technologijų kūrimo, o paskui norėdami pasipelnyti patys daro žalą..
DnT 2012-03-09 23:26
Dėl biometrinio autentifikavimosi, tai toks jau seniausiai gi egzistuoja. Ir jis yra saugiausias, antra nebūtina siųsti visų sugeneruoto kodo, pakanka tik jo dalies, taigi saugumas over the net užtikrinamas, belieka tik užtikrinti savo įrangos ir serverio nepažeidžiamumą. O tas valdymas su mintimis tai š. Aš daug ką galvoju ir mintys pastoviai šokinėja, tai tas aparatas darytų nesąmones, kurių aš net neketinau daryt. Pvz. sėdi viešoj vietoj pagalvoji apie kokį porno saitą ir te tau užkrauną jį ir paleidžia video. xD