Amerikietis autobusuose slopindavo rėksnių mobilųjį ryšį  (16)

Visuotinai išpopuliarėję mobilieji telefonai ne tik leido praktiškai pasidžiaugti ryšiu bet kuriame pasaulio kampelyje, tačiau atvėrė ir psichologines problemas, susijusias su šia ryšio priemone. Vieni jais kalbėdami trukdo greta esančių ramybę, kiti bando su tuo kovoti pačiomis įvairiausiomis priemonėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Psichologai yra nustatę, jog žmones labai nervina, kai kas nors arti jų kalbasi mobiliuoju telefonu. Neaišku, ar taip yra dėl to, jog kitas žmogus girdi tik vieną dialogo pusę, tačiau psichologinis diskomfortas dar labiau padidėja, kai žmogus telefonu kalba dar ir garsiai.

Matyt dėl šių priežasčių Filadelfijos mieste (JAV) gyvenantis amerikietis, pramintas „liaudies keršytoju“, įsigijo mobiliojo ryšio signalo slopintuvą. Jis reguliariai važinėdavo 44 numeriu pažymėtu autobusu ir kai tik kas nors pradėdavo kalbėtis telefonu pernelyg garsiai, vaikinas išsitraukdavo slopintuvą su keturiomis antenomis ir blokuodavo mobiliojo ryšio signalą autobuso salone.

Su šių laikų „Tadu Blinda“ pavyko susisiekti NBC kanalo žurnalistams. Eriku (Eric) pasivadinęs amerikietis pareiškė, jog jis nepiktnaudžiauja savo žaisliuku, o naudoja tik tada, kai kas nors sudrumsčia jo ramybę. Žurnalistai paklausė jo, ką jis mano, jog taip gali pažeisti įstatymus. Į tai Erikas atsakė, jog ryšio slopintuvo naudojimas yra „pereinamoji zona“. Tiesa, sužinojęs, jog už tai jam gresia iki $100 tūkst. bauda, amerikietis pažadėjo savo veiklą nutraukti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)