Naujos Lietuvos AE pelnas galėtų prisidėti prie senosios uždarymo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2012-03-16 14:03
"MES norime, kad jūs uždarytumėte savo atominę elektrinę, bet iš mūsų pinigų neprašykit" - Europos sąjunga.
kionig 2012-03-16 14:10
Ir sakyčiau labai gerai. Be to, kiek jau Lietuva "įsisavino" ES pinigus uždarymui? Kai tik reikia "įsisavinti" kitų pinigus, tai Lietuvą matyt pirmiausia ir visomis keturiomis einama, o kai reikia kažką patiems padaryti - šnipštas ar ne? Nukrypimas, bet niekur neteko matyti tokios iškabos, kur būtų parašyta "kuriame Lietuvos ateitį, be ES sąjungos lėšų". Nors tu ką, kur tik praeisi ir pamatysi, kad didžioji dalis projektų finansuojama iš ES lėšų, o tik mizerna dalis iš pačių savivaldybių.
azotas 2012-03-16 14:23
Dar nepastate, o jau pelna skaiciuoja
kiesza 2012-03-16 14:55
ES visas skirtas lėšas Lietuvai atsiims dešimteriopai ir tai jau dabar daro, dėl ko ir mokame milžiniškus akcizus degalams (alkoholis taipogi prie degalų), tabakui ir daug kam kitam, mūsų smulkiojo verslo rinka išrauta su šaknimis, nes keliamų standartų pasitaiko, kad neatitinka ir didelės įmonės tad mažiesiems liko tik bankrotas, be to Lietuvos rinka užvertė šiukšlėmis iš lenkijos danijos ir t.t vadinamomis maistu. ES mums tik barsto milijardinę paramą,o mes visvien paslapčia klimpstam į skolą O iš ES pusės belieka laukti atsakymo : Tegu uždarymą finansuoja tie kas pastatė
Smėlis 2012-03-16 15:20
Politikai su AE aišku padarė nesąmonę, bet jei jau pasirašė ant uždarymo, tai reikia uždarinėti. O ES sukišo daug pinigų tam uždarymui. Klausimas kiek jų buvo naudingai panaudota.
Alfredukas 2012-03-16 15:51
Va, jau prasidėjo "pigios" energijos brangimas! Kadangi uždarymui trūksta apie milijardo Lt, tai tą milijardą jau iš kart dedam į AE Lietuvai priklausančios kainos dalį. Gaunam apytikriai 6+1=7 milijardukai. Palauksim dar truputi ir pažiūrėsim, kiek dar pridėsim. O po to dar ir dar... Tik po to, kai pasirašysim sutartis, kelio atgal nebebus, o milijardukai kapsės toliau, kaip "nenumatytos" išlaidos, ar panašiai. Žodžiu, ras kaip tai pavadinti.
MANTASM 2012-03-19 10:41
Iš esmės pritariu "smėlis" mintims.
Zergas 2012-03-19 12:01
graudu klausyt kai musu aferiugos jau dalinasi miske beklajojanti briedi kurio dar nesumedziojo.isvage milijardus o dabar kas?nauja elektrine apmokes?kaltu kaip visada nera,vsio zakonno.nereikia lietuvai tos AE nes tai akmuo po kaklu kuris galutinai pribaigs ir taip glezna musu ekonomika is kurios begs visi kas tik sugeba