Virusą lengviausia pasigauti šiuolaikinių technologijų tinklalapiuose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nierka 2012-03-17 14:40
Keista, paprastai tokiose svetainėse lankosi IT išmanantys žmonės, o jų kompiuterius apkrėsti yra sudėtingiau nei paprasto vartotojo.
jonce 2012-03-17 19:57
Nu jau. Fig ten išmanantys. Lankosi visi. Ir yra daug tokių kurie tiki kad yra apsaugoti nes turi nemokamą antivirusinę. O ir šimtai tokių kurie sako kad nenaudoja antivirusinių nes tipo atsargiai naršo, žiūri kur lenda ir pan. Paskiau trauki tokiems duomenis iš numirusių kompiuterių.
Giedriusd 2012-03-17 20:50
O taip, visi mes kompiuterastai begaliniai, zinome viska. tai nelandziok i visokius puslapius, failu nesisiusk ir daugiau maziau apsaugotas busi. Dar bent nemokama antivirusa ir bent man toks variantas jau daug metu leidzia normaliai naudotis kompiuteriu. Nesu didelis meistras kompiuteriuose, taciau gerai ismanau web puslapiu kurima, tad principe elemntariausi apsisaugojimo veiksmai ir gresme sumazeja iki minimumo, bet jei knieti atidaryti kazkoki faila, ar siustis kazka is nezinomu puslapiu, tuomet jau kita kalba. O siaip manau tokie kaip tu, kurie traukia tuos duomenis ir moka tai padaryti, turetu tik dziaugtis ir kalbeti su dziaugsmu apie tokiu zmones, juk pinigai is dangaus byra
Mbucks12 2012-03-18 10:14
nenaudoju antivirusines jau 4 metus, per ta laika tik 3 kartus kompas buvo taip solidziai uzstriges nuo virusu, ar spyware. o siaip, tai jeigu tik kyla itarimas dle kazko negero, praskanuoju su avz ir viskas
Tarkvinijus Išdidusis 2012-03-18 10:57
Jei nesinaudoji e-bankininkystės paslaugomis, tai gal ir gerai tau, tačiau jei naudojiesi tai nebijai, kad iš sąskaitos pinigus išlups taip vieną sykį?
HiTech 2012-03-18 12:08
Taigi nuo to apsaugo tos kortelės su kodais? Jei ir su kokiu keyloger sužinotų kodus, bet vistiek nežinotų jų numeracijos ir nepatektų į sąskaitą.