„Sony Xperia Neo L MT25i“ rinkoje pasirodys su „Android 4.0“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Varnagas 2012-03-22 12:41
Kaip suprantu tai nėra high-end gudrafonas? Nes skaitau ir savo akim netikiu. Be poros šiek tiek didesnių skaičiukų ir poros funkcijų, tai jis beveik toks pat kaip mano 2009 metų Xperia X10. Čia turbūt kažkas kaip mid-end skirtas ne tokių bagotų ir storų rinkai manau. Nors irgi gerai, kad leidžia tokių Xperia. Tiesiog pasirodė gan keista, kad naujas telefonas yra tiek nedaug gudresnis už mano jau visko mačiusį senolį. Užtai kas man patiko, kad tiek nedaug gudresnis telefonas gaus ICS, vadinasi nebus daug problemų jį įkišti ir į X10. Jeigu nepatingės. Arba teks pačiam krapštyti. Berašydas pasigooglinau ir pasirodo teks pačiam krapštytis ICS į X10. Arba prisiruošti naujam gudrafonui. Shame.
Paprastas_zmogus 2012-03-22 19:38
Keista, kad rašoma taip, lyg tai būtų kažkoks stebuklas... Manau čia elementaru, kad naujas telefonas PRIVALO turėti naujausią OS versiją... Bet telefonų gamintojų godumas ir Google pasyvumas daro savo...
edragon 2012-03-22 20:30
Nesuprantu kas čia tokio ypatingo dėl to Ice Cream Sandwich, nejaugi taip skiriasi ta sistema nuo senesnių? Ar nepavyktų jos įrašyt į modelius su Gingerbread? Beje, ar aš kažką praleidau, ar čia tikrai pirmas Sony telefonas be "Ericsson" pavadinime?
Paprastas_zmogus 2012-03-22 21:14
Na įvairiuose apžvalgose gan giriamas tas ICS už tai, kad yra gerokai aptvarkytas, sklandžiau veikiantis ir su keliais patobulinimais. Įsirašyti oficialiai galėsi tik į tuos, kuriems yra išleistas ICS atnaujinimas. Visi kiti turės "laužyti" savo telefonus. Taip, dabar telefonus gamins tiesiog Sony.