Vienetiniai „Kramer“ peiliai: per skardinę kaip per sviestą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dizzee 2012-03-23 11:46
Su tokiu peiliu pasijunti kaip samurajus
blizzard 2012-03-23 12:04
Man užtenka ir šveicariško peiliuko Klausimas kam reikia išvis tokio aštraus peilio virtuvėje? juk skardinių ir plastmasinių butelių nepjaustysi savigynai nepanaudosi, vienintelis dalykas - kolekcija Aišku galima ten kokią žuvy ar vištieną pjaustyt, bet su tokiu jau atsargumo reikėtų nemažo.. tas pats kas su katana pjaustyt duoną..
Creatium 2012-03-23 12:08
O kažin ar užmetus servetėlę ant ašmenų ji per pus būtų perpjauta? Su katana, tai galima taip padaryt. Įdomu kada pradės reklamuoti tokius skustuvus
FtBall 2012-03-23 12:23
Mano peilis irgi skuta plaukus, tereikia skirt apie pusvalandį tam, kad pagaląst jį. Bet nuskuta tik apie 90% plaukų.
Etmonas 2012-03-23 12:41
Toks įrankis tikrai gali būti reikalingas tikriems virtuvėms profesionalams, kur yra labai svarbu ir estetiškas patiekalas. Gi su bukais ašmenimis neatliksi preciziško pjūvio. O su tokiu daiktu profesionalui ir lengva, ir smagu turėtų būti dirbti, nes jis maksimaliai atlieka savo funkciją.
Pumper 2012-03-23 12:59
Šitas kiek geriau pjauna O šiaip tai ir už dyką tokio peilio man nereikėtų, jei būtų sąlyga, kad privalau jį naudoti - gi būna, kad netyčiom pirštą užkabini, tai su eiliniu virtuviniu peiliu tik įsipjauni, o toks iškart nupjautų.
bronius 2012-03-23 14:48
Mano visi virtuviniai (nerudijančio plieno) peiliai nuo rankos skuta plaukus ir tikrai nereikia net 5 min. kad tai pasiekti, nebent prieš tai su jais žaidei žaidimą "žemė" Porą kart ant vienos galąstuvo pusės porą kart ant kitos ir jei yra noro dar ant diržo gali pabraukyt. viskas.
Xdmin 2012-03-23 15:10
Ne geriau, nes buteliukus nuvercia, tuo tarpu anas peilis juos palieka vietoj. Tas peilis naudingesnis butu garaze nei virtuvej, vietoj skardos zirkliu, galetum tiesiog atsipjauti kiek reikia
Pumper 2012-03-23 15:45
Nieko nenuverčia - kaip tau gali likti stovėti nupjautos viršutinės dalys? Ar peilio video jos lieka vietoj, ar išvis iš kadro išskrenda?
Tarkvinijus Išdidusis 2012-03-23 19:48
Na, nežinau koks per "protingas" žmogus galėtų naudoti japonišką kataną kaip virtuvinį įrankį? Taip, katanos geriau pjauna (europietiški kalavijai irgi), bet čia ne esmė - virtuvėje vis viena nenaudosi. Turiu pats kataną, aišku ji nėra tikra, skirta parodomosioms kovoms (jos negalima galąsti, tačiau yra pakankamai kieta, kad sulaužytum žmogaus kaulą). Vien, kad ją išmokti taisyklingai laikyti prireikė ne vienos dienos, ką jau kalbėti apie tam tikrus kovos menų judesius su ja
wolas 2012-03-23 22:32
Aš pritariu "o kam reikia" komentatoriams. Nesuprantu kam reikia tokio peilio. Ir mašinų kam reikia gi ir su arkliais gali kuo puikiausiai jodinėt ir nei benzino pilt nieko...
Xdmin 2012-03-24 00:04
Ta prasme apacia lieka stoveti vietoje. bet kai perziurejau tavo video dar karta supratau kad tiesiog zemai kirto, butu auksciau gal butu irgi stoveje.
Indigo89 2012-03-24 02:19
Kokie jus visi primityvus... Ideda straipsneli apie peili kaip maziem vaikam ir niekas nepastebi kad is jusu juokiasi redaktoriai, visi laimingi
jordanbn2 2012-03-24 14:50
geras peilis
immortallt 2012-03-24 22:09
Zn, blogam sokejui ir kiausai trukdo. Su pistoletu gali nusisauti, net kazkodel vis tiek juos naudoja.
BerniukasBezdaliukas 2012-03-31 18:12
Peiliai tikrai astrus, bet joks cia ne stebuklas, belenkoks peiliu astrintojas gali isgalasti peili taip. As asmeniskai visada galandu peilius sau, su pigiu is senuku nupirktu akmeniu, isgalandu taip kad pjauna ir per butelius ir skarbonkes skuta plaukus ir pns. Zinoma tas astrumas nebuna ilgam, bet esu isitikines kad demonstruojami peiliai neisliktu astrus irgi ilgai. Ipatingai zmogaus rankose kuris nei kiek nesupranta ko daryti su peiliu negalima. Kitaip sakant jusu zmonu, ar motinu rankose.