Internautai šaiposi iš „Google“ papildytosios realybės akinių idėjos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2012-04-11 12:50
Trečias video labiausiai parodijavo Kol google juos sukurs, man atrodo aš pražilsiu
DJ_LFS 2012-04-11 12:52
Kad naujas google sudukas-zaisliukas ir vertas pajuokos, visiska utopine nesamone.
šakės 2012-04-11 13:45
Nežinau, kaip tau, bet man jau dabar niežti nagus nusipirkt tokius akinius, nusirootint ir pritaikyt savo reikmėms, pasirašyt savo aplikacijų. Tačiau visiškai nesinori būt suintegruotam su Google servisais. To dar betrūko, kad Google matytų ir archyvuotų visą mano gyvenimą.
immortallt 2012-04-11 14:28
Tarsi tavo gyvenimas Google'ui idomus...
Sarunas 2012-04-11 14:41
Įdomus, tik ne detalės, o apibendrintas gyvenimas, kad galėtų turėt info esant reikalui naujos paslaugos vartotojo kritinės masės portretui pasidaryt.
immortallt 2012-04-11 15:15
Tai jei tokia informacija google surinks ir tai panaudos isvystyti produkta, kuris man bus naudingas, tai islosiu tiek as, nes palengvins mano gyvenima, tiek google, nes uzdirbs is to pinigus. Kur problema ?
unytas 2012-04-11 15:41
galit man durnam paiskint ka su tais akineis dariti? turiu tel kurem rodo laika,temparatura,navigacija ir t.t tai kam tie akinei skirti?
vyteniss 2012-04-11 15:50
Kas nereiktų telefono traukt iš kišenės
šakės 2012-04-11 20:03
Įdomus, neįdomus, bet vistiek kiekvieną smulkmeną įsimena.
immortallt 2012-04-11 20:54
As pvz neziuriu, ka realiai jie cia parodo apie tuos akinius, as galvoju kur butu galima pritaikyti realiai. Pvz. gamybos vadovas esi, visu gaminamu produktu ir ju niuansu nezinai, tad su tokiais akiniais visus atsakymus gautum pries akis ir greitai. Sandelio vadovas - gautum mini navigacija iki ieskomos produkcijos ir produkto aprasyma, jei tik tinkamai sutvarkyta duombaze. Dviratininikas - visi duomenys apie vaziavima, navigacija + galetu but pvz ispejamieji signalai apie kelia ar kitus eismo dalyvius. Sujunk masinos naktinio matymo daviklius su akiniais ir gali sukurti sistema, su kuria galesi vaziuoti tamsia nakti arba per ruka, puga puikiai matydamas tiek kelia, tiek kelyje esancias kliutis, kai kitais atvejais tai neimanoma + demesio atkreipimas i potencialiai pavojingas situacijas. Karo pramone - naikintuvu pilotams visa reikalinga info perkelta i patogesne erdve (gali buti kaip antrine sistema), pestininkams gali padeti tiek taktiniais dalykais, tiek ispeti apie priesus, suteikti Zoom galimybes su imontuotom kamerom, duoti "minimap" sujungus su pvz palydovu ar tiesiog navigacija sukryzminus su palydovinem nuotraukom. Panaudojimo variantu yra aibes, sukurus hardware reikia tik vaizduotes ir softo
lmn 2012-04-11 20:54
Būtent! Tie akiniai garantuotai neveiks be smartuko su androidu (t.y. pats devaisas bus be "smegenų"), tad nebus ką ten root'inti... Potencialiai ten galėtų būti tik projektoriukas, minikamera, BT modulis ir batarkė. Tie pasišaipymai net nejuokingi - žiūri ir nesupranti, ar ten tikra youtubės reklama išlindo, ar čia parodijos dalis.
fugslidy 2012-04-11 23:05
Nesuprantu visų tų skeptikų. Nieko čia utopiško neparodyta. Realiai visos parodytos funkcijos jau yra bent kiek geresniuose androiduose. Telieka informacijos išvedimą padaryt į protingus akinius, skaičiavimai bus atliekami telefone. O akinių rodančių vaizdą irgi jau yra, net ir technologijos.lt man atrodo kažkada rašė.. Plius į akinius įdėt kokį kompasą, gyroskopą, kamerą, dar gal kokį sensorių ir viskas, kad tiksliai gaudytusi akiniai kur tu žiūri/esi pakreipęs galvą. Nu ir UI nušlifuot. Bet tai čia turint finansavimą (ko Google manau tikrai netrūksta) per kokį ne daugiau 1-2 metus butų galima pasiūlyt išbaigtą produktą. O potencialių pritaikymų tokiam aparatui tai n+k... Žodžiu kur užsirašyt į beta testavimą?
immortallt 2012-04-11 23:52
Siaip kiek as supratau is straipsnio, akiniai ne su mobiliaku jungsis, o tiesiai i serva, kuriame ir vyks visi skaiciavimai ir pan.
Paprastas_zmogus 2012-04-12 09:57
O jūs dabar pagalvokit, kam reikia telefoną ant galvos perkelti? Kad dar labiau žmogus paskęstų internete? Kad dar labiau atsiribotų nuo gyvo bendravimo? Jau įsivaizduoju kaip tokie du akiniuoti susitinka ir bando gyvai bendrauti... Abu lyg ir kalbasi, bet tuo pat metu internete kažko ieško... Nu manęs visai nežavi tokia ateitis, kur visi taptų kažkokiais internete paskendusiais zombiais, kurie net iki parduotuvės be google nueiti negali.
red 2012-04-13 18:00
šiaip GPS, bluetooth, wi-fi, GSM, 3G akiniuose yra nenormalu.. Dvėsit nuo elektromagnetinės spinduliuotės.. Aš, kaip vampyras kryžiaus bijočiau tokius akinius nešioti, nes spinduliuotė už dešimt cm yra daug kartų mažesnė ir ne tokia kenksminga.. bet jei dar visi mano paminėti ir prie galvos, tai čia rimtas pavojus Jūsų smegenų veiklai ir visai sveikatai.. p.s. įsivaizduokite besisukinėjančias ar vibruojančias smegenų ląsteles, apie tokio judėjimo poveikio pasekmes kol kas niekas nežino..
immortallt 2012-04-13 22:16
Gal pasidomek, kaip veikia GPS... Visiskai nera jokio skirtumo kur tavo irenginys gaudantis, nes GPS irenginys neskleidzia bangu, tik fiksuoja tas, kurios paskleistos palydovu. Apie visas kitas daug neismanau, bet ju galia vis tiek stipriai per maza. Dar toliau, rukymas, alkoholis, sedimas darbas, mazas fizinis kruvis, keptas maistas ir dar daug kitu dalyku kenkia daug labiau ir daug realiau nei kazkokia mistika, nepatvirtinti dalykai, nei praktika, nei statistika, nei dar kuo nors.