Ar kyla naujas interneto burbulas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2012-04-11 15:34
paskaiciau ir dar vienas straipnis atseit FB ateitis ir t.t na as istrinau ta FB ir ir nesuku galvos ir niekada FB nepraleidau ilgau negu 5min. ir net keista kaip galima sakiti kad ismanieji tel yra pc ateitis? tai niekada nebus nes ju taktinis daznis yra labai mazas nors ir pvz 256mb ram nepriligsta pc 256mb ram. kitas dalikas su pc yra patogau ir galima zaisti o su tel nera patogiu ir as kiek zaidziu su tuo tel tai kai kasko laukiu ar kai pc krauna kaska. tai cia laikinas susizavejimas dabar kai android nauja OS o symbian mirsta ir daug kas pereina an kitos platformos bet po pusmecio jau viskas nusutoves ir lauks kasko naujo. nes tel yra susekimo priemone o ne kaskas tokio ten stebuklingo ir su pc liginti yra kvaila pvz kad lektuvai yra automobiliu ateitis ir visi skraidisim i darba.... nu nelogiskai skamba,turiu as ta ismanuju tel pirmas diena va koks geras be wifi nieko gero o dabar tik sms ir va fruit ninija palost kol pc laudina kaska,dar vakare koki seriala isikeliu lovoi pazureti ir viskas. dar pries kaskiek metiu kai tik siemens m55 atsirado ta 5nokia spalvota tai irgi sake oo muzika su zodzeis ir spalvotas tai irgi sake toi kaip pc bus... cia ligei tas pats o FB kaip one.lt ar myspace zlugs ir viskas.
Tomsonas1 2012-04-11 16:13
Galbūt tu ir teisus, o galbūt tu vienoje eilėj su Yahoo, AOL, ... . Šiaip pažiūrėjus kaip auga telefonų parametrai tai po 2-3 metų manau per daug nesiskirs PC ir telefono geležies našumas. O dar atsižvelgiant kad atsiranda tokie projektai kaip Ubuntu for Android, tai manau ateityje tradiciniai PC išnyks. Ir ta ateitis ne už kalnų.
ddeividdas 2012-04-11 17:56
PC neišnyks dėl patogumo pvz rašyt daug. Nes planšetės ir maži (santykinai, lyginant su PC) telefonai toli gražu to neatstos, nors kad ir kokio našumo būtų. + Apple labai inovatyvi firma, bet su naujovėm kartu leidžia ir tai kas skirta namams ir yra patogu.
kunis 2012-04-11 19:00
Nepagalvojai kad, kai tie M55 ar 5 NOKIA atsirado, tai ir kompai tokie tebuvo, kad koks Galaxy S2 ar iPhone4s parametrais tokie patys kaip anuometiniai kompiuteriai?
ddeividdas 2012-04-11 19:31
Galingesni gerokai
Laurynas19 2012-04-11 19:46
Daug maž visas internetas, dauguma puslapių nėra nieko verti. Verti tik puslapio vartotojai, Instagram turi 30mln vartotojų, ir jie aktyvūs. Taigi jie ir sudaro vertę. Būdų kaip iš kiekvieno ar kas antro vartotojo paimti 1dolerį yra šimtai, taigi automatiškai puslapis įgauna vertę. Ta pati situacija ir su Facebook,, Jau ne kartą minėjau, kad daugybė daugybė programuotojų gali sukurti tokius puslapius per trumpą laiko tarpą. (Nešneku apie visą dizaino išdirbimą ir tt.) Ir panašių puslapių kaip Facebook yra šimtai o gal net ir tūkstančiai, tačiau populiarus tik Facebook. Manau Internetas ir tokios puslapių kainos tiesiogiai parodo kaip mes ištiesų gerai gyvename, ir kokias begales resursų turime. (ar tiesiog jų netausojame?). Pagalvokim kiek šimtų tūkstančių žmonių kuria įvarius puslapius, programėles, žaidimus, ar netgi tuos pačius išmaniuosius telefonus, kurie praktiškai nesuteikia jokios naudos darbui, mūsų patogumui ar pan. Į lankas nušnekėjau,, tačiau tai tiesa.. Nors pats prieš tai neturiu nieko prieš..
Alchi 2012-04-11 21:13
Išmanieji ir planšetės yra skirti turinio vartojimui, laptopai ir staliniai yra skirti turinio kūrimui. Štai kokia bendra tendenciją vyksta. Kiekvienas aparatas turi savo funkciją. Na prie turinio vartojimo tikriausiai galima bus priskirti ir išmaniuosius televizorius (kurie, kaip ir yra, bet kol Apple nepadarys standarto, tol nieko nebus). Tai tada paprastam žmogeliui PC yra visiškai nereikalingas. O fb paslaptis pasirodo yra jų agresyvume. Jie nėra super išskirtiniai, tačiau sugeba save įkišti žmonėms ir tada užkabliuoja ir to užtenka. Įdomu ar Google pakonkuruos su feisbuku šiuo klausimu. Visgi jie savo G+ tai visur irgi kiša.
deivec 2012-04-11 21:32
geras straipsnis...parodantis kitaja puse... o realiai ...realybe.... dabar viskas paremta nuomonemis svajonemis... realiai nekuriant jokio produkto..t.y. pridetines vertes....socialka remiasi eilinemis reklamomis...kai zmones atras kazka naujo socialkos bus arba kitokios arba ju nereikes
edragon 2012-04-11 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=ANcO-84YBH4 O dėl PC, tai žinoma, kad mažėja jų populiarumas. Tiesiog, kai PC išplito, juos įsigijo galybė žmonių, kuriems jiems buvo reikalingas tik dėl tokių dalykų, kuriems dabar užtenka telefono ar planšetės. Pažiūrėkit gi, kompiuterių galia didėja eksponentiškai, o dauguma su jais daro tą patį - dokumentų kūrimas, naujienų skaitymas, filmai, muzika ir pan. Na taip, tiems, kurie dokumentus rašo, tai turbūt kompiuterio telefonas neatstos. Na nebent planšetė, jei klaviatūrą prijungsi. O naujienas skaityt, bendraut galima išmaniaisiais, filmus žiūrėt per TV, net ir tiesiai iš interneto... Bet tai daliai žmonių, kurie išmano šį tą apie kompiuterius, arba dirba rimtus darbus su jais, tai niekas neatstos PC. (Nemanau, kad architektui užtektų planšetės...)
Giedriusd 2012-04-12 01:33
na mano manymu nera pasaulyje zmogaus kuris gaudamas telefono dydi ir kompiuterio privalumus nepradetu naudoti to aparato. Mastymas kad zmones kliedi kai kalba apie PC eros pabaiga yra trumparegiskas. Taciau sakymas kad smartphone's pakeis visiskai PC toks pats. Visgi jei butu galimybe taip pat lengvai tampytis ir naudoti savo namini kompiuteri, dauguma taip ir darytume, o tai veda prie paprastu isvadu, reikia produkto kuris pajungtu siuos du irenginius ir pateiktu vartotojui galutini produkta su patogiausiomis funkcijomis. Cia turbut suveiktu kazkas panasaus i pries kelis metus Nokia reklamuota concept'a, telefonas kuris lanktosi ir panasiai. Kazkas tokio kai ekranas issilankto, patogi klaviatura, ir puikus interface, viska sudejus gausime toki produkta kuris lenks visus. Prognozuoju kad jau po 5 metu turetume turesime bent kazkokius pradmenis sito.
mytech 2012-04-12 23:36
būtų smagu bet nemanau kad į 22'' įstrižainę, normalaus dydžio klaviatūrą ir patogią pelę išsilankstantis dalykas neplėštų kišenės
ray 2012-04-13 11:47
Siaip ne i tema turiu klausima Ar is tiesu Google pardavineja informacija apie savo vartotojus ivairiom korporacijoms, kompanijom ? Dabar kaip perskaiciau, kad netgi Youtube priklauso Googlei, tai isvis nejauku pasidare
DJ_LFS 2012-06-22 00:50
Labas rytas, taigi taip, youtube priklauso googlei