Niujorke taksofonus pakeis išmanieji ekranai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2012-04-12 14:37
Lietuviai pirmi tai padaryti turėjo.
Creatium 2012-04-12 18:32
Na, pas mus kai kuriose stotelėse jau yra įrengti bandomieji informaciniai ekranai, tik, aišku, ne su tokiomis galimybėmis. Bet idėja panaši Galų tik pas mus praplėsti tų ekranų kiekį.
red 2012-04-12 22:40
pavogtu tuos taksofonus lietuvoje.. o pacanai bandytu sudauzyti.. todel kiekvienam taksafonui reiketu dar po kamera ir apsauga.. lietuvai tikrai nereikia tokiu dalykeliu, nes vilnius ir kaunas nera dideli miestai, o turistu ne tiek ir daug.. new yorke galit bandyti paklausti zmogaus kur yra kazkas, bet tikrai ne visi zinos, o lietuvoje visi viska zino... del paskirties kaip telefonas ar el pastas, tai lietuviams irgi nereikia, kam reikia nenamuose, tai turi ismaniuosius telefonus garantuotai.. interneto wifi pilna.. zebros wifi taskai ant kiekvieno kampo ir gali naudotis kas nori, aisku reikia susimoketi, bet taksofone ir reikes susimoketi.. nezinau kaip NY, bet londone irgi ant kiekvieno kampo wifi kuriais gali naudotis kas tik nori, tik reikia susimoketi.. bet itariu, kad NY irgi ju pilna.. londone beveik visose kavinese ir baruose yra wifi kurie nemokami.. realiai londone galima isgyventi be mobilaus interneto..
Creatium 2012-04-13 10:18
Niekas nevogtų, nesijaudink... Mieste esantys ekranai stotelėse jau sėkmingai daugiau nei keletą mėnesių veikia (gal jau ir pusmetis praėjo?) ir nieko visiškai neatsitiko, nebent gal apipaišė.